яка нах охота на відьом Дівчину взяли на гарячому...... Белінгкет просто розслідував її бекграунд та все описав в своєму звіті ....... Чи ти таки стверджуєш що вони все нафантазували та сфабрикували?
він не розслідував, до беллінгкету прийшла Антіфа з матерьялами.
Витримка:
"Через кілька днів після того, як в середині січня Вільямсу було пред'явлено звинувачення, антифашистська активістка звернулася до Bellingcat із відео, яке, як вони вважали, свідчить про її вірність Адольфу Гітлеру. З того часу Bellingcat ділився з NBC News кадрами та результатами свого розслідування.".
Так як Парлер, твіттер аккаунти та інше видалили/поклали буквально через кілька днів після 6го січня, я можу зробити висновки:
1) Ці матерьяли було зібрано за пару днів якоюсь могутньою організацією, що може віслідковувать оперативно все і вся
2) Або хтось має доступ до архівів - співробітники твіттера, Амазона, що змогли отримати копію бази. Це має буть досить могутня організація.
3) фабрикація (але ми не будемо тут зосереджуватись)
Також обєднання цих розслідувань з НБС ньюз свідчать про заангажованість та пропаганду, розраховані щоб підживити ліві мізки.
Також передивившись Беллінгтон - я бачу там повні закрома розслідувань і статей про КуАнон і ЖОДНОЇ про Антіфу. Є пару статей проти "свавілля" поліції проти БЛМ. З чого роблю висновки - що вся їх аналитика гівна не варта. Це заангажована та пропагандистьська інформація, що має воук та прогрессів направленість.
Останній аргумент ...... Якщо тобі цікава інформація про заколотників - то ти марксист-комуніст-ліворадикал
Подавай що хочеш, але я маю право то коментувати та пояснювати що то є. Я взагалі не стараюся поглиблюватися в якісь конспіралогії, зараз дуже багато брехливої інфи з обох боків.
Але одне але. Антіфашисти термін то не новий. Я знаю ти давно в калі свої живеш, а я пройшов 2013 і 2014 рік у Києві. І термін антифашизм там зявився. і ним користувались проти усіх демократів, його використовували кацапи. також носили свої георгієвські лєнточки.
тому усе з позначкою Антіфа - їде на хєр. розумієш?