0 Користувачів і 45 Гостей дивляться цю тему.
да но представляешь какой будет кризис власти. ... и уровень легитимности этого "президента "
Спішити нікуди. Ніхто не підганяє. Роботу треба робити ретельно. Гадаю за кілька тижні закінчать. Їм на місці видніше.
Але ж ти хочеш, визнай
Ти абсолютно правий, бидланівці чекають на результати зустрічі Байдена з Хуйлом
Зустріч буде дружньою і безрезультатною. Обидві сторони назвуть її початком нормального діялогу.
Коротше трампісти ставлять виборчу систему на коліна......... Шоб волонтери вже не змогли обслуговувати вибори, а лише їхні зацікавлені шавки.........
вибіркову "правду" вибірково витягують......
І знову Джорджія...https://justthenews.com/politics-policy/elections/georgia-secretary-state-raffensperger-remove-100k-names-state-voter-rolls
...100.000 пририсовали..
мдааа...https://www.cnn.com/2021/06/18/politics/georgia-voter-registration-file-removal/index.html100.000 пририсовали..
"The 101,789 obsolete voter files that will be removed include 67,286 voter files associated with a National Change of Address form submitted to the U.S. Postal Service; 34,227 voter files that had election mail returned to sender; and 276 that had no-contact with elections officials for at least five years," the statement says. "In each of these cases, the individual had no contact with Georgia's elections officials in any way - either directly or through the Department of Driver Services - for two general elections."
Ali(UA), а ти точно англійську мову знаєш? Бо як можна було з ...зробити висновок "100.000 пририсовали.." я чесно не можу зрозуміти.
Ali(UA), а ти точно англійську мову знаєш? Бо як можна було з зробити висновок "100.000 пририсовали.." я чесно не можу зрозуміти.
может это вам поможет...The effort to remove 101,789 names from Georgia's voter files marks the first time the state has conducted a "major cleaning" since 2019, but Georgia regularly removes the voter files of convicted felons and the dead on a monthly basis, according to the statement.
Як саме це має мені допомогти? Ти розумієш що це звичайна періодична процедура уточнення списків виборців? Тих що наприклад переїхали. Що з цього повідомлення ніяким чином не виплаває що щось кудись було "примальовано". Ні 100 тисяч, ні тисяча, ні навіть один голос.
100 тыс лишних голосов...
посмотрим что покажет Аризона.
А можна будь-ласка вказати де в статті про зайві голоси?