Автор Тема: расследования против Трумпа было приостановлено на время президенства  (Прочитано 3101 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
In his testimony to Congress, following his investigation, Robert Mueller was asked by the Republican Representative Ken Buck: “Could you charge the president with a crime after he left the office?” Mueller replied: “Yes.” Buck continued: “You believe that he committed – you could charge the President of the United States with obstruction of justice after he left office?” Again, the response was “Yes.”

The Special Counsel’s report into whether Donald Trump was the Muscovian candidate for the White House concluded that Trump may have committed obstruction of justice on at least 10 occasions. But Mueller had decided that a 1973 Justice Department decision that a sitting president cannot be indicted meant that charging Trump with federal crime would be “unconstitutional”.

The 43-year-old ruling on presidential privilege has also protected Trump, to varying extents, from a number of investigations and lawsuits, including a year-long battle over his tax returns.

But with his impending departure from the White House, he is now quite vulnerable. He has lost the safety of office and the service of his loyal Attorney General, William Barr. Some prosecutors had become worried about taking on not only the former president but his friends. After the prison sentence of Trump’s friend Roger Stone was cut by Barr, they expressed private concern to the media that the Attorney General would not back them. That constraint has now gone.

Trump is the subject of 15 inquiries, criminal and civil, by nine federal, state and district agencies into his business and personal finances, including his tax affairs, his campaign, his inaugural committee, and charities associated with him.

Many of these are on track to go ahead separately. But because of the egregious nature and scale of Trump’s alleged offences, there have been calls for a special commission to examine the evidence. Eric Swalwell, a Democrat Congressman from California, said: “When we escape this Trump hell, America needs a Presidential Crime Commission. It should be made up of independent prosecutors who look at those who enabled a corrupt president; example one, sabotaging the mail to win an election.”

Ken Starr, the independent prosecutor who investigated Bill Clinton over the Monica Lewinsky scandal, commented during the Mueller investigation that the Special Counsel would either recommend impeachment or that Trump would face indictment once he was out of office.

Starr was subsequently part of Trump’s defence team on Congressional impeachment hearings over his alleged attempts to pressure Ukrainian President Volodymyr Zelensky into opening an investigation into the business activities of Joe Biden’s son Hunter. Trump was found guilty in the House of Representatives and won in the Republican-controlled Senate.

Online Yuras Yuras

• Ветеран форума
  Скоро  побачимо. Але розтягнеться надовго.

Offline majesty

• Ветеран форума
но думаю пенс его момилует

Online Yuras Yuras

• Ветеран форума

Offline likemovie

• Hero Member
Ясно як-надасть в останній тиждень президенство Пенсу.Але це пряма корупція і обман правосуддя.Надіюсь що суди штатів,а не федеральні,мають що предявити трумпу.

Offline majesty

• Ветеран форума
в америкнских соцсетях пишут шо додик собирается сбежать в теплые страны
наверно венесуэлу :weep:

Online Yuras Yuras

• Ветеран форума
Ясно як-надасть в останній тиждень президенство Пенсу.Але це пряма корупція і обман правосуддя.Надіюсь що суди штатів,а не федеральні,мають що предявити трумпу.
А щодо Трампа вирок винесений?

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Яким чином?

Елементарно. Візьме лікарняний, і передасть повноваження пенсу на 5 хвилин. Пенс за цей час підпише йому амністію на всі федеральні злочини скоєні за все його життя.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума

По перше суд не може ставити під сумнів виконання привілеї, наданої йому конституцією як рівній з судочинною гілці влади.
Подруге я не сумніваюсь шо вони напишуть в указі таке обгрунтування, що сльоза навертатиметься...... Тіпа шоб не допустити політизації діяльності прокуратури і тд і тп

Offline Doctor

• Hero Member
По перше суд не може ставити під сумнів виконання привілеї, наданої йому конституцією як рівній з судочинною гілці влади.
Подруге я не сумніваюсь шо вони напишуть в указі таке обгрунтування, що сльоза навертатиметься...... Тіпа шоб не допустити політизації діяльності прокуратури і тд і тп
это не гарантирует от новых исков по "вновь открывшимся обстоятельствам" после помилования, хотя думаю до этого не дойдет
« Останнє редагування: Листопада 12, 2020, 03:44:21 03:44 від Doctor »

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Там ніхуя не написано про "пріастановлєно расслєдаваніє", а буквально написано, що діючому президенту не може бути висунено звинувачення у злочині. Розслідувати ніхто не забороняє.  :an

PS. І так у тупих єбланів все - чули дзвін, та не знають, де він.  :pooh_lol:

Offline cynic

• Hero Member
Елементарно. Візьме лікарняний, і передасть повноваження пенсу на 5 хвилин. Пенс за цей час підпише йому амністію на всі федеральні злочини скоєні за все його життя.
до суду? :smilie10: То тільки папаримський може видати індульгенцію до суду,але і суд божий. :smilie5: А тут коли додіка візьмуть за шкурку ПЕНС буде пенсом :smilie3:

Offline cynic

• Hero Member
Там ніхуя не написано про "пріастановлєно расслєдаваніє", а буквально написано, що діючому президенту не може бути висунено звинувачення у злочині. Розслідувати ніхто не забороняє.  :an

PS. І так у тупих єбланів все - чули дзвін, та не знають, де він.  :pooh_lol:
власне у тупих,що не розуміють,що справи на додіка сидять в теках у прокурорів і тільки чекають на підсудного,якого МОЖНА взяти за дупу.А це станеться 20 січня.

Offline Doctor

• Hero Member
до суду? :smilie10: То тільки папаримський може видати індульгенцію до суду,але і суд божий. :smilie5: А тут коли додіка візьмуть за шкурку ПЕНС буде пенсом :smilie3:
:smiley24: :smiley15:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума

Суд просто не візьме цю справу на розгляд..... Президент - рівнозначна до суду гілка влади......
« Останнє редагування: Листопада 12, 2020, 04:15:35 04:15 від Uki »

Offline Doctor

• Hero Member
Суд просто не візьме цю справу на розгляд.....
речь о том, что помилования не может быть до решения суда

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
речь о том, что помилования не может быть до решения суда

Може бути..... Як ніксона помуливали?

Offline Doctor

• Hero Member
Може бути..... Як ніксона помуливали?
Насколько я понимаю Форд имел на это право, так как импичмент тогда ещё не начинал рассматриваться в Сенате. Какая сейчас процедура не знаю, но в любом случае никто не может запретить открыть новое дело причем за деяния до 2017 года

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Насколько я понимаю Форд имел на это право, так как импичмент тогда ещё не начинал рассматриваться в Сенате. Какая сейчас процедура не знаю, но в любом случае никто не может запретить открыть новое дело причем за деяния до 2017 года

Може, спокійно..... У президента практично абсолютна влада стосовно помилувань...... Нема ніяких обмежень
Імпічмент тут ніпричому..... Мова про суд

Offline Doctor

• Hero Member
Може, спокійно..... У президента практично абсолютна влада стосовно помилувань...... Нема ніяких обмежень
Імпічмент тут ніпричому..... Мова про суд
если как вы писали, он на 5 минут уйдет на больничный, то такого права у Пенса точно не будет, только полноценная отставка и приведение Пенса к присяге.
Помиловать может только президент, приведенный к присяге.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
если как вы писали, он на 5 минут уйдет на больничный, то такого права у Пенса точно не будет, только полноценная отставка и приведение Пенса к присяге.
Помиловать может только президент, приведенный к присяге.

Вони обоє вже прийняли присяги відповідні. Якщо президент віддає вожі віцепрезиденту - то віце президент отримує всі абсолютно функції та привілеї президента.... Хоч на 5 хвилин, хоч на решту каденції......

Offline Doctor

• Hero Member
Вони обоє вже прийняли присяги відповідні. Якщо президент віддає вожі віцепрезиденту - то віце президент отримує всі абсолютно функції та привілеї президента.... Хоч на 5 хвилин, хоч на решту каденції......
без отставки не получится никак, инаугурации не будет с присягой президента, присяга вице не катит
« Останнє редагування: Листопада 12, 2020, 04:55:49 04:55 від Doctor »

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
без отставки не получится никак

4 причини при яких віце бере на себе повноваження - смерть, зняття з посади, відставка або неможливість виконувати роботу.....
Скаже що я погружаюсь в мій бюті сліп, і не можу виконувати роботу в ці 5 хвилин.........

Offline Doctor

• Hero Member
4 причини при яких віце бере на себе повноваження - смерть, зняття з посади, відставка або неможливість виконувати роботу.....
Скаже що я погружаюсь в мій бюті сліп, і не можу виконувати роботу в ці 5 хвилин.........
это можно, но вот с инаугурацией и присягой ни за 5 мин, ни думаю и за месяц не получится..

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
это можно, но вот с инаугурацией и присягой ни за 5 мин, ни думаю и за месяц не получится..

Віце не потрібна інагурація .... Присягу можна організувати за кілька хвилин якщо спланувати

Offline Doctor

• Hero Member
Віце не потрібна інагурація .... Присягу можна організувати за кілька хвилин якщо спланувати
кто вам это сказал? Присяга это часть инаугурации. У Форда было и то и другое. Спланувати можно й за хвилину, а ось провести ні

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
кто вам это сказал? Присяга это часть инаугурации. У Форда было и то и другое. Спланувати можно й за хвилину, а ось провести ні

Ну добре, переконали - не 5 хв, а пару годин

Offline Doctor

• Hero Member
Ну добре, переконали - не 5 хв, а пару годин
не получится, это целый процесс, в который входят и спецсудьи и еще куча людей. Это не та процедура, которую можно делать по чьему то желанию.
Сделать то можно, но это будет только в твиттере, для остальных нелигитимно, также как додик уже объявил, что он выиграл выборы с большим отрывом

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
не получится, это целый процесс, в который входят и спецсудьи и еще куча людей. Это не та процедура, которую можно делать по чьему то желанию.
Сделать то можно, но это будет только в твиттере, для остальных нелигитимно, также как додик уже объявил, что он выиграл выборы с большим отрывом

:smilie8:
весь цей "процес" це все традиції не прописані в конституції....... наш Президент вже давно топчеться по таким традиціям

Offline Doctor

• Hero Member
:smilie8:
весь цей "процес" це все традиції не прописані в конституції....... наш Президент вже давно топчеться по таким традиціям
не прописано в конституции, зато прописано в законах, присяга и инаугурация это не традиция, это законы, иначе Додик бы уже себя инаугурировал навечно