Автор Тема: То все муйня , лиш тільки Я  (Прочитано 929 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
То все муйня , лиш тільки Я
« : Листопада 06, 2020, 10:50:51 22:50 »
Что мешает серьезно воспринимать беснования трампистов , так это патологическая самовлюбленность их персонажа и его заявления что только он любимый  и больше никаких других итогов выборов.

Запоребриковое быдло потому так радостно восприняло Трампа , потому что по психотипу тот самовлюбленный клоун схож с их самовлюбленным плешивым выродком.

Мутят ли демократы? Возможно что и мутят , но заявления идиота с дохлой белкой на башке "лиш тільки я " нивелирует восприятие этого факта как не честная игра , поскольку идиот сам задал тональность этой избирательной компании.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Re: То все муйня , лиш тільки Я
« Reply #1 : Листопада 06, 2020, 10:53:17 22:53 »
О от цей спокійний і розважливий чоловік думає зовсім інакше.
І я з ним цілком згоден.

http://ukrpravda.net/index.php?topic=60610.0
If you are going through hell, keep going.

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #2 : Листопада 06, 2020, 11:40:18 23:40 »
Ваш дурачек сразу обозначил , что играть честно он не намерен и потому ваши завывания о том , что против вашего бепредельшика двинули не честную игру выглядят так же как завывания запроребрика о международном праве , когда они получают по мордам нарушив это самое международное право. .

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #3 : Листопада 06, 2020, 11:44:06 23:44 »
Ваш дурачек сразу обозначил , что играть честно он не намерен и потому ваши завывания о том , что против вашего бепредельшика двинули не честную игру выглядят так же как завывания запроребрика о международном праве , когда они получают по мордам.

Трамп грав абсолютно чесно. Проти нього велася надзвичайно брудна гра - постійне обливання брудом, побудований на брехні імпічмент, саботаж з боку судів та чиновників тощо. Якщо брати до уваги основні американські медія, то впродовж чотирьох років це було точно як Плюси Коломойского ставилися до Порошенка в 2018-2019 роках.
Але він все це витримав і виграв вибори вдруге.
Проблема в тім, що США не мають ефективного юридичного механізму боротьби проти махінацій на виборах.

А щодо гри, то вас немає жодного фату його “нечесної гри“. Абсолютно жодного. Бо таких фактів просто не існує.

https://twitter.com/i/status/1324824631442841600
« Останнє редагування: Листопада 06, 2020, 11:58:12 23:58 від Feral Cat »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #4 : Листопада 06, 2020, 11:51:41 23:51 »
 :gigi:

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #5 : Листопада 07, 2020, 12:06:37 00:06 »
Трамп грав абсолютно чесно. Проти нього велася надзвичайно брудна гра - постійне обливання брудом

Ваш Додик давно начал грязную игру , что коснулось непосредственно Украины. Весь этот вой о "нИбывалой коррупции" в Украине был инспирирован и разбухан в Украине по инициативе дегенерата с дохлой белкой на башке с целью дискредитации тогда еще потенциального кандидата Байдена, о чем ему выкрутили яйца на слушаниях в конгрессе.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #6 : Листопада 07, 2020, 12:11:12 00:11 »
Ваш Додик давно начал грязную игру , что коснулось непосредственно Украины. Весь этот вой о "нИбывалой коррупции" в Украине был инспирирован и разбухан в Украине по инициативе дегенерата с дохлой белкой на башке с целью дискредитации тогда еще потенциального кандидата Байдена, о чем ему выкрутили яйца на слушаниях в конгрессе.

А чи не Лещенки із Йованоівіч все це почали? Нагадати що Йобановіч та інші казали на слуханнях у Сенаті?
Брудна гра була почата Байденом, коли він вимагав відставки Шокіна в обмін на мільярд допомоги.
Брудна гра була почата демократами які свідомо використали кацапську дезу відому під назвою Досьє Стіле. І використали Маккейна для цього.

Але мова не про це - наведи мені хоч один приклад брудної гри Трампа під час виборчої кампанії.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #7 : Листопада 07, 2020, 12:24:12 00:24 »
А в чому деза в досьє Стіла ?

Те, що Трампуша зажигав на Мацквє з блядями ? Тут навіть супершпійоном не треба бути, щоб в цьому не сумніватись.

Те, що кацапи його при цьому писали ?  Теж не викликає особливого сумніву   :smilie7:

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #8 : Листопада 07, 2020, 02:54:36 02:54 »

Брудна гра була почата Байденом, коли він вимагав відставки Шокіна

Да? В этом Байдан помог? Шокин был, мягко говоря,  не очень удачным кадровым решегнием Порошенко.

Ну тогда Бадану за это нужно сказать спасибо.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #9 : Листопада 07, 2020, 09:09:56 09:09 »
Просто хочу нагадати, що саме від Байдена та Йовановіч пішла мантра, що головна проблема України не хуйло, а корупція. Відтак, це підхопили мертвечуки і потім Каломойскій
« Останнє редагування: Листопада 07, 2020, 09:26:46 09:26 від Feral Cat »

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #10 : Листопада 07, 2020, 09:22:36 09:22 »
Просто хочу нагадати, що саме від Байдена та Йовановіча пішла мантра, що головна проблема України не хуйло, а корупція. Відтак, це підхопили мертвечуки.

Так! Корупція!
А потім додався ще Хуйло.
А користувачам СУПу ше й скажений кіт сере без передиху!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #11 : Листопада 07, 2020, 09:28:24 09:28 »
Тобто, по-твоєму не кацапи були головним ворогом, а "корумпований режим Порошенка"?. Ну-ну...

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #12 : Листопада 07, 2020, 09:45:53 09:45 »
Тобто, по-твоєму не кацапи були головним ворогом, а "корумпований режим Порошенка"?. Ну-ну...

Скажений, ти дурень!
Корупція була при Януковичі, а потім додався твій друг Хуйло.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: