0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Помірковані деми - це те, чого в природі вже давно нема.Вони вимерли ще за часів Клінтона. Але позаяк ти не маєш навіть якогось елементарного поняття про суспільні процеси в США впродовж останніх 20 років, то ти все ще згадуєш якихось moderate Democrats.
то чому я тобі буду вдесяти пояснювати, якщо ти все одно нічого не читаєш або не сприймаєш.....
лише один приклад.... блумберг........... таких море........свої оцінки та приниження запхни собі сам знаєш куди........ ціна їм для всих прекрасно відома........
Блумбергові вже 78. Назви поміркованих серед тих кому менше 60.Море, блд...
Блумбергові вже 78. Назви поміркованих серед тих кому менше 60.Море, блд... Щодо Байдена, то у разі перемоги (винятково в результаті фальсифікацій) президентом буде не він , а Камала 2% із Сан-Франциско.
штатам сейчас нужен нормальный образованный системный президентчто бы восстановить шестеренки американского механизма и союзные отношения в миребороться с китаем истериками а не ситсемным подходом координируя действия со всеми союзниками просто смешноа лизать путлеру это вообще за гранью
тесла чув.....
Трампуші це по кайфу
Шкода шо твоя вибіркова глухота не дала тобі почути нічого крім тесли...... про яку ти сам власне і згадав, а не я
Уки а ты уже проголосовал?я так понимаю среди граждан тут только ты и циника остальные понаехавшие совковые рагули
ще ні. Там не лише през в бюлетені, там багато різних позицій, питань на референдум...... Треба сісти, розібратись та проголосувати.....
кстати как думаешь почему наши канадцы из трусов прыгают за трампа? нахрена им вообще трамп? или это таки боты?
Вони десь з Альберти...... Там народ дуже злий на лібералів......
либеральные края
Щось я не зрозумів, трампозалежні будуть відповідати по суті гілки?Я начеб то про Ковід в Альберті не питав.Я питав чому москалям дозволяють, ...(дивись першу сторінку).
роттердам + то страшилка
Группа американских сенаторов призвала администрацию президента США Дональда Трампа ввести новые санкции в отношении России за отравление оппозиционера Алексея Навального. Письмо, адресованное госсекретарю Майку Помпео и министру финансов США Стивену Мнучину, опубликовано на сайтах сенаторов от Республиканской партии Митта Ромни и Марко Рубио.Помимо Ромни и Рубио, письмо подписали сенатор-республиканец Роджер Уикер, а также демократы Бен Кардин, Дик Дурбин и Крис Кунс.