0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Це Биков, сьогодні на Ехє.
Ні, просто ще вірю що можна знайти компроміс та мирне вирішення проблем......
то від демократів для рішення цих проблем лунає лиш популізм. що привів свого часу до СРСР. репатріації, збільшення податків, відміна поліції, оцінювання. популізм це просте вирішення складних питань що приводить до піздецю
Але, як показує досвід, можна її прояви направити в конструктивне русло....
Байден має досвід пошуків компромісу між партіями....... Головне загнати трампістів під шконку..... Але, я згоден, ніякої гарантії нема.....Зати з трампом ніяких шансів нема....
трампістів під шконку і компроміс якось не в'яжеться. з трампом ми жили 4 роки досить непогано.
маю на увазі самих завзятих.... Таких насправді небагато....... Більшості також в принципі обрид цей цирк....... Побачуть світло в кінці тунеля - підтягнуться.........
на самом деле Уки ты по ходу страшный человек. "под шконку", "убрать особо сопротивляющихся", "остальные подтянутся". ты уверен что в принципе демократ и либерал?
Звичайно. "Під шконку" це просто на маргінес. Подалі від впливу і великої політики.
однопартійна система?
Байден має досвід пошуків компромісу між партіями....... Головне загнати завзятих трампістів під шконку..... Але, я згоден, ніякої гарантії нема.....Зати з трампом ніяких шансів нема....
Я не думаю. Ця країна здизайнована для дуополії.
Приклад наведи талантів Байдена.
це дуже легко виправити. достатньо просто поширше відкрити кордони за запустити біженців, нелегавлів і т.д.
..Типова совкова бидлота завжди мріє когось загнати під шконку.
Навіть у разі якщо діяльність республіканської партії виявиться недоцільною і партія зникне з орбіти...... Щось інше з'явиться на їх місці що притягне до себе консерваторів і, можливо, поміркованих демів....Святе місце порожнім не бува.....
сумніваюся що буде щось інше. прибери слово трамп і ти навіть не можеш пояснити чого голосуєш за байдена. тобто ідей нема. а за партією стоять ідеї.
ні. Типова совкова бидлота завжди використовує "совок" шоб принизити інших......
тролиш? я кілька разів вже пояснив...........
трамп довел америку до руины
Але мрія про те, щоб загнати когось під шконку одразу видає в тобі самозакоханого тупого бидлана, яким ти власне і є.
сука, долго ты держался
крім "тесли" нічого не чув.
Мрія про те щоб "загнати під шконку" маргіналів, які провокують хаос та безлад у суспільстві, є у кожної поміркованої людини.....