Я так і не зрозумів що там в тій адміністрації Трампа відбувається. Чи це в них «аналітики» на рівні спецінтернату для недорозвинутих, чи вони просто нахабно знущаються.
Я схиляюсь до другого. Я не можу повірити в «аналітиків», які далі свого носа не бачать.
Мова про нові «санкції з пекла» до тих, хто лише подумає про можливість добудувати Північний Потік - 2. Адміністрація накинула нових «санкцій».
Саме смішне, що санкції накинули після того, як ЛІВЕ судно московитів ВЖЕ пройшло в Німеччині спеціальну перебудову і встановлення спеціальне обладнання для прокладання підводних трубопроводів.
Більше того - те судно вже пройшло по маршруту прокладки ПП-2. Проінспектувало прокладену частину трубопроводів і на місці виконало повну підготовку до завершення прокладки тих нещасних кількох десятків незакінчених кілометрів.
І тут ГРЯНУЛИ САНКЦІЇ. Страшенні. «З пекла».
Але московитам ті санкції вже до одного місця. Вони мають ВЛАСНЕ СУДНО, яке може закінчити той проект. Судно оснащене самим сучасним обладнанням.
Поки те судно апгрейдили в Німеччині самими останніми технологічними ніщяками госдеп мовчав. А коли модернізацію закінчили, судно протестувало початок робіт і стало повністю готовим до завершення проекту адміністрація Трампа прокинулась.
Санкції стосуються всіх причетних до ПП-2. Але саме смішне, що те судно формально ЛІВЕ. Як ліве воно пройшло модернізацію і як ліве вже в руках московитів. Американці це чудово знали... І МОВЧАЛИ.
Саме цікаве, що цей варіант був озвучений трохи раніше. Невже американські аналітики не змогли такого передбачити?