Автор Тема: президент США та його дружина діагнастовані на коронавірус  (Прочитано 3271 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Власне сабдж. DOW  вниз на 350 пунктів. 3 дні тому вони з бідоном були в одному приміщенні. він старий і в зонч ризику.

Offline majesty

• Ветеран форума
баян
он еще и кучу людей мог заразить
короче тотальная безотвественность ударила его в самый неподходящий  момент

Offline majesty

• Ветеран форума

Offline majesty

• Ветеран форума
вполне возможно на дебатах заразил Байдена
хотя вроде не совсем рядом
но слюни летят далеко

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
вполне возможно на дебатах заразил Байдена
хотя вроде не совсем рядом
но слюни летят далеко

написали что будут тестировать. пенса протестиои - негативный.

щас видно штаб бидона будет решать выгодно ли ьидону заболеть или нет. я думаю что "не заболеет"

Offline majesty

• Ветеран форума
написали что будут тестировать. пенса протестиои - негативный.

щас видно штаб бидона будет решать выгодно ли ьидону заболеть или нет. я думаю что "не заболеет"
трампу выгодно
такую херню несешь
типа результаты тестов можно купить

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
трампу выгодно
такую херню несешь
типа результаты тестов можно купить
все можно. если нужно. можно заразить и протестировать. можно не тестировать.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
все можно. если нужно. можно заразить и протестировать. можно не тестировать.

Алі, ти теж з ольгінських ?  :smilie7:

Offline coolzak

• Hero Member
Лікар з WH вже сказав що обоє безсимптомні і на наступні дебати за 2 тижні Трамп піде без проблем
Комуно здохни

Offline RG

• Ветеран форума
До речі, Трампон практично такий же старий, як і Байден, там різниця всього десь півтори роки. Так що не зовсім зрозуміло, чого він взагалі постійно скаче на цю тему  :smilie1:

По ковіду для рудого ризик навіть більший, враховуючи його кабанисту тілобудову.

Та й Йосип може навіть і не захворіти,  незважаючи на Трампушине бризкання слиною на дебатах   :smilie5:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Алі, ти теж з ольгінських ?  :smilie7:
да, конечно. я майор фсб. кулзак - полковник. Уки работает под двойным прикрытием. Ад Астра - на передовой.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
До речі, Трампон практично такий же старий, як і Байден, там різниця всього десь півтори роки. Так що не зовсім зрозуміло, чого він взагалі постійно скаче на цю тему  :smilie1:

По ковіду для рудого ризик навіть більший, враховуючи його кабанисту тілобудову.

Та й Йосип може навіть і не захворіти,  незважаючи на Трампушине бризкання слиною на дебатах   :smilie5:
многие стареют по разному. а в штабе у бидона видно решили пока не болеть.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Лікар з WH вже сказав що обоє безсимптомні і на наступні дебати за 2 тижні Трамп піде без проблем
вот это будет ударом по масочникам

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
проблема в синильном старике бидоне в том что если на его дряхлый имидж навесить еще и коронковирус это сделает его просто недееспособным в глазах избирателя. ну и перенести корону на ногах это порча второго имиджа запугивания и что все от короеы умирают. так что вилка.

Offline coolzak

• Hero Member
Алі пишуть що в вас вже 9 мм fmj вже долар штукв?
Комуно здохни

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Алі пишуть що в вас вже 9 мм fmj вже долар штукв?
не трави душу... я і в рейндж перестав ходить. лежить десь 300 9мм, бережу .

правда у мене є бек ордер на жовтень на 2000 штук по 22 центи.. не знаю чи спрацює той бек ордер чи ні.

Offline coolzak

• Hero Member
В нас трохи подорожчало але не трагічно.9 мм десь 210 американських за 1000
Комуно здохни

Offline RG

• Ветеран форума

Дивись, щоб на качалці не повезли  :smilie7:

Offline RG

• Ветеран форума
да, конечно. я майор фсб. кулзак - полковник. Уки работает под двойным прикрытием. Ад Астра - на передовой.

Тєрєшкова - це йобнута пулємьотчіца. Безперервно строчить якусь куйню   :smilie7:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Тєрєшкова - це йобнута пулємьотчіца. Безперервно строчить якусь куйню   :smilie7:
таков пріказ. нє нам обсуждать.

Offline RG

• Ветеран форума
таков пріказ. нє нам обсуждать.

Дисципліна - велика річ   :smiley24:

Тільки щоб їй там медичну допомогу вчасно надали, єслі чєво. Шкода буде бабьонку  :smilie2:

Offline majesty

• Ветеран форума
Дисципліна - велика річ   :smiley24:

Тільки щоб їй там медичну допомогу вчасно надали, єслі чєво. Шкода буде бабьонку  :smilie2:

вона на фупе сообще сказилась :smilie5:

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
У Трампа спостерігаються легкі симптоми COVID-19 - Білий дім

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. У президента США Дональда Трампа спостерігаються легкі симптоми після отримання позитивного результату тесту на коронавірус. Про це заявили офіційні особи адміністрації американського президента в п'ятницю, передає УНН з посиланням на Reuters.

Крім того, за словами представника Білого дому, син подружжя Трамп Беррон дав негативний результат.

Так, згідно із заявою Білого дому, Трамп працює ізольовано, щоб не заразити інших. Міністр фінансів Стівен Мнучін і глава адміністрації Білого дому Марк Медоуз заявили, що у 74-річного президента виявлялися легкі симптоми. Більше подробиць вони не повідомили.

Крім того, відомо, що віце-президент Майк Пенс і його дружина дали негативний результат на вірус. Офіційний представник Білого дому сказав, що Пенс буде працювати зі своєї резиденції в декількох милях від Білого дому, а його персонал тримається окремо від співробітників Трампа "через зайву обережність".

Нагадаємо, сьогодні стало відомо що президент США Дональд Трамп на його дружина Меланія Трамп отримали позитивний тест на COVID-19.

Раніше Трамп заявив, що разом з дружиною Меланією буде дотримуватися карантину через виявлений COVID-19 у його радниці Хоуп Хікс, поки чекає результатів тесту на коронавірус.
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
нажаль

Байден отримав негативний результат тесту на COVID-19 

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Кандидат у президенти США Джо Байден отримав негативний результат тесту на COVID-19. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

“Сьогодні віце-президент Джо Байден та доктор Джилл Байден пройшли ПЛР-тестування на COVID-19, і COVID-19 не виявлено", - заявила лікар Байдена Кевін О'Коннор.

Зазначається, що Дональд Трамп отримав позитивний результат тесту через кілька днів після перших дебатів.

"Я радий повідомити, що ми з Джилл отримали негативний результат на COVID. Дякую всім за ваші занепокоєння. Сподіваюся, це служить нагадуванням: одягайте маску, тримайтеся на соціальній дистанції та мийте руки", - написав Джо Байден у Twitter.

Вказано, що Джо Байден планує поїхати до Мічигану для проведення передвиборчої агітації у п'ятницю.
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Байден... заразив Трампа?..
Цирк-Шапiто...
 >:(

Offline RG

• Ветеран форума
У Трампа спостерігаються легкі симптоми COVID-19 - Білий дім
...

Тут адепти годину тому писали, що ніяких симптомів і Трампуша через 2 тижні на дебатах, як штик   :smilie7:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
нажаль

Байден отримав негативний результат тесту на COVID-19 

Йому треба за пару днів перевіритись ще.....

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Йому треба за пару днів перевіритись ще.....
гыгы. ну это как продюсеры решат )) я говорил что ему сделают негативный тест

Offline Бувалий

• Ветеран форума
гыгы. ну это как продюсеры решат ))
я говорил что ему сделают негативный тест
Так они у вас там... по сценарию болеют?..
 :ap
« Останнє редагування: Жовтня 02, 2020, 10:33:13 22:33 від Бувалий »

Offline majesty

• Ветеран форума

просвещенная Европа  вс  трампо- реднеки :laugh: