Автор Тема: 750 дол на рік-податки трумпа  (Прочитано 12731 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
Re: 750 дол на рік-податки трумпа
« Reply #210 : Вересня 29, 2020, 11:34:16 23:34 »
Biden and his wife, Jill, paid $299,346 in taxes through the year on a taxable income of $944,737, after receiving a $46,858 refund, according to their 2019 federal tax returns.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #211 : Вересня 30, 2020, 12:02:17 00:02 »
у нас самый последний ФОП по умолчанию платит налогов больше чем Трамп :weep:

Точно? Більше ніж податок на нерухомість з хочаб одного офісного хмарочосу? Чи, скажімо, гольф-клюба? "Настало врємя ахуітєльних історій", як кажуть у вас на родінкє.  :moskali:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #212 : Вересня 30, 2020, 12:39:25 00:39 »
Точно? Більше ніж податок на нерухомість з хочаб одного офісного хмарочосу? Чи, скажімо, гольф-клюба? "Настало врємя ахуітєльних історій", як кажуть у вас на родінкє.  :moskali:

детка
налог на недвижимость не есть подоходный налог
а платится в независимости есть доход или нет
а вот доход от аренды уже облагается налогами

так шо сиди ровно на жопе лошица дранная

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #213 : Вересня 30, 2020, 12:57:31 00:57 »
детка
налог на недвижимость не есть подоходный налог
а платится в независимости есть доход или нет
а вот доход от аренды уже облагается налогами

так шо сиди ровно на жопе лошица дранная

Податок на нерухомість, тупа ти істота, в Штатах списується з податку на доходи. А також з нього списується амортизація комерційної нерухомості. А також з нього списуються операційні збитки. Тому, йобнутий ти віслюк, факт, що хтось не заплатив одного конкретного федерального податку на прибуток, не означає, що він не заплатив дохуя податків в цілому.

Так влаштована, блядь, американська податкова система. Якщо ти простий голозадий довбойоб на зарплатні  без бізнесу і нерухомості (яким ти виглядаєш судячи з твоїх тупих висерів) то дійсно, федеральний податок на доходи - це все, що ти будеш знати і платити.

Якщо ж ти, раптом, купиш хатку, то, СУРПРАЙЗ, податок на нерухомість і відсотки з іпотеки будуть списуватися з, блядь, федерального податку. Тобто він, сучка, зменшиться.

Якщо ж у тебе вистачить хисту купити комерційну нерухомість, то, блядіна, у дію вступає амортизація і наступні 27 років з податків будуть списуватися приблизно 4% від вартості цієї нерухомості. Вартість всіляких ремонтів і покращень, мудило, теж списується з податку на доход.

А якщо в тебе, дибіла, раптом з'являться наймані працівники, то ти, говноєд, будеш їм платити зарплатню а також податок з фонду оплати і податок на медицину. І все це, віслюча ти дупа, теж спишеться з федерального податку, тобто ЗМЕНШИТЬ ЙОГО.

"І так до самої сраки"(с)

Пиши краще про вигрібні ями, бо це єдине, на чому ви, кацапи, спеціалізуєтеся і розумієтеся. А про американську податкову систему - це не твоє. :smiley14:

« Останнє редагування: Вересня 30, 2020, 01:00:36 01:00 від Адам Жоржович »

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #214 : Вересня 30, 2020, 01:07:55 01:07 »
Податок на нерухомість, тупа ти істота, в Штатах списується з податку на доходи. А також з нього списується амортизація комерційної нерухомості. А також з нього списуються операційні збитки. Тому, йобнутий ти віслюк, факт, що хтось не заплатив одного конкретного федерального податку на прибуток, не означає, що він не заплатив дохуя податків в цілому.

Так влаштована, блядь, американська податкова система. Якщо ти простий голозадий довбойоб на зарплатні  без бізнесу і нерухомості (яким ти виглядаєш судячи з твоїх тупих висерів) то дійсно, федеральний податок на доходи - це все, що ти будеш знати і платити.

Якщо ж ти, раптом, купиш хатку, то, СУРПРАЙЗ, податок на нерухомість і відсотки з іпотеки будуть списуватися з, блядь, федерального податку. Тобто він, сучка, зменшиться.

Якщо ж у тебе вистачить хисту купити комерційну нерухомість, то, блядіна, у дію вступає амортизація і наступні 27 років з податків будуть списуватися приблизно 4% від вартості цієї нерухомості. Вартість всіляких ремонтів і покращень, мудило, теж списується з податку на доход.

А якщо в тебе, дибіла, раптом з'являться наймані працівники, то ти, говноєд, будеш їм платити зарплатню а також податок з фонду оплати і податок на медицину. І все це, віслюча ти дупа, теж спишеться з федерального податку, тобто ЗМЕНШИТЬ ЙОГО.

"І так до самої сраки"(с)

Пиши краще про вигрібні ями, бо це єдине, на чому ви, кацапи, спеціалізуєтеся і розумієтеся. А про американську податкову систему - це не твоє. :smiley14:

лошица дранная
так раскажи с какого базиса отсчитывается налог на недвижимости в штатах
а не откуда он списывается

какой пиздец тут творитца среди колбасников :weep:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #215 : Вересня 30, 2020, 01:29:27 01:29 »
кстати если к вопросу еще более серьезно подойти
то можно нарыть что налог на недвижимость платят владельцы апартаментов
хоть я сомневаюсь что в башне трампа щас кто то хочет покупать квартиры :weep:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #216 : Вересня 30, 2020, 01:39:41 01:39 »
А тепер обіцяний бонус про голів технологічних компаній з клюбу "зарплатня $1 на рік". Таких як Цукер, Дорсі, Ларі Елісон і покійник Джобс, серед інших. Як можна жити на $1? А дуже просто: якщо у тебе  є пакет акцій компанії, ти можеш під нього зайняти купу грошей і жити на них пречудово, не платячи ніяких податків на доходи, бо їх ж немає.  :smilie7: За час дії займу вартість акцій росте. Коли настає час віддавати борг він рефінансується на більшу суму під той ж самий пакет і процес продовжується. Федеральний податок, натурально, ці хлопці не платять від слова ніхуя. (Тут чути як у форумного довбойоба-серуна розриває те, де у людей мізки).

Online Doctor

• Hero Member
« Reply #217 : Вересня 30, 2020, 05:02:15 17:02 »
Тобто журналісти, які розслідували, професіонали, що вели інтерв"ю, нарешті сам Маккейн, що визнав, що зустрічався з Дерипаскою - теж ольгінці?  :weep: :weep: :weep:

Аргументація зашкалює  :smilie10:

Ну я колись теж така ж була. Тримала кулачки за Макейна та Сару Пейлін, і навіть бажала, щоб Клінтониха виграла, а не Обама. Але на відміну від вас, упоротих, я розумію, що реальність іноді is not what it seems. Бо тоді поняття не мала, що ці люди собою представляють, а тепер маю. І здатна коригувати свою позицію та визнати, що тоді була неправа. А ви - ні. Ще й агресивно матюкливі при цьому  :smiley14:

Просто вкажу на таке: коли Трамп найняв Манафорта, ви тільки за це його оголосили кацапським агентом. А коли Маккейн найняв компаньйона Манафорта Девіса, то ви чомусь і слова не сказали і кацапським агентом його не називали. Причому Макейн тусувався з ним досить довго.

Цікаво, чому?

https://en.wikipedia.org/wiki/Rick_Davis_(political_consultant)

Reform Institute

When McCain started the Reform Institute in 2001 to promote campaign finance reform, he involved Davis.[9] In 2002, Davis was paid $120,000 as an institute consultant; in 2003, he was paid $110,000 in fees. In 2004 and 2005, when he was president of the non-profit institute, his salary totaled $165,000. Tax forms said he worked five hours a week or "as needed."[1]
2008 Presidential campaign
Role

In 2006, Davis helped plan McCain's next White House run, envisioning a corporate-style campaign modeled after President Bush's 2004 bid.[1] He began McCain's 2008 presidential election campaign as the chief executive. In July 2007, with the resignations of campaign manager Terry Nelson and chief strategist John Weaver, he took the position of Campaign Manager.[10] In July 2008, Steve Schmidt was brought in to take charge of day to day campaign activities, although Davis retained the title of campaign manager.[11][12]
Payments

In 2006,[10] Davis and Manafort formed the company 3eDC, an Internet firm,[13] which the McCain campaign selected to oversee the campaign's Web site and online fund raising. The company was paid $340,000 before the contract's cancellation in April 2007; in mid-June, the campaign reported that it still owed the company $721,000.[10][14] In all, the McCain campaign paid $971,860 to the company.[15] In June 2008, Campaign Money Watch, a 527 independent political group, filed a federal complaint that the company had improperly reduced the amount the campaign owed it by $107,000. [16] This complaint was found to have no cause and dismissed by the FEC in June 2009. [17]

In April 2008, after McCain became the presumptive Republican nominee, 3eDC was paid $20,000 by the Republican National Committee (RNC). In June 2008, the RNC and 3eDC were negotiating a larger contract that could be worth $2 million or $3 million.[14] FEC expenditure reports for the RNC and the McCain campaign show that this never materialized.

я ж тебе говорю, учи английский в Ольгино  :lol:
Ты ж ни хрена не понимаешь что ты постишь, сколько можно тебя носом тыкать, ебанутая?
FEC expenditure reports for the RNC and the McCain campaign show that this never materialized.  :smilie7:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #218 : Вересня 30, 2020, 05:37:38 17:37 »
я ж тебе говорю, учи английский в Ольгино  :lol:
Ты ж ни хрена не понимаешь что ты постишь, сколько можно тебя носом тыкать, ебанутая?
FEC expenditure reports for the RNC and the McCain campaign show that this never materialized.  :smilie7:

Я не працюю на Ольгіно. Це по-перше. По-друге, ще раз побачу таку лексику по відношенню до себе, поставлю в ігнор. По-трете, never materialized відноситься до другої частини абзаца, де йдеться про контракт, який обговорювався. Перша частина, де бабло заплатили, цілком реалізувалася і є доконаним фактом.

In April 2008, after McCain became the presumptive Republican nominee, 3eDC was paid $20,000 by the Republican National Committee (RNC).

І це все не має значення. Має значення, що Девіс і Манафорт були партнерами. Обоє рябоє. Але у вас Манафорт поганий, бо працював на Трампа, а Девіс - цяця, бо працював на Макейна.

А тепер пройди where the sun don't shine, кацап недорізаний. В мене нема часу на придурків.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #219 : Вересня 30, 2020, 05:51:18 17:51 »
Я не працюю на Ольгіно. Це по-перше. По-друге, ще раз побачу таку лексику по відношенню до себе, поставлю в ігнор.
По-трете, never materialized відноситься до другої частини абзаца, де йдеться про контракт, який обговорювався.
Перша частина, де бабло заплатили, цілком реалізувалася і є доконаним фактом.
In April 2008, after McCain became the presumptive Republican nominee, 3eDC was paid $20,000 by the Republican National Committee (RNC).

І це все не має значення. Має значення, що Девіс і Манафорт були партнерами. Обоє рябоє. Але у вас Манафорт поганий, бо працював на Трампа, а Девіс - цяця, бо працював на Макейна.

А тепер пройди where the sun don't shine, кацап недорізаний. В мене нема часу на придурків.
Ось воно звiдки вилазить - кацап недорiзаний...
Як не соромно...
Гидота...
 :an

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #220 : Вересня 30, 2020, 06:09:45 18:09 »
я не думаю что на этом форуме есть боты. это экономически и просто нецелесообразно. форум мал, его читают от силы 10-20 человек. содержать тут ботов и обаинять кого то в ботизме просто смешно.

Online Doctor

• Hero Member
« Reply #221 : Вересня 30, 2020, 06:48:01 18:48 »
Я не працюю на Ольгіно. Це по-перше. По-друге, ще раз побачу таку лексику по відношенню до себе, поставлю в ігнор. По-трете, never materialized відноситься до другої частини абзаца, де йдеться про контракт, який обговорювався. Перша частина, де бабло заплатили, цілком реалізувалася і є доконаним фактом.

ольгинская чмошница пытается накинуть на вентилятор фейки и сказки про 2005-08 годы. Тогда тоже рашка вмешивалась в выборы в США?
Давай пруфы про вмешательство и поддержку одной из сторон

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #222 : Вересня 30, 2020, 06:49:34 18:49 »
я не думаю что на этом форуме есть боты. это экономически и просто нецелесообразно. форум мал, его читают от силы 10-20 человек. содержать тут ботов и обаинять кого то в ботизме просто смешно.

ты очень далекий хоть и айтишник
они многостаночники
покрывают сразу площадок 20 с заданным месседжем

Online Doctor

• Hero Member
« Reply #223 : Вересня 30, 2020, 06:49:36 18:49 »
легко, особенно если бот многостаночник. Это ооочень выгодно и избрание нарика тому пример

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #224 : Вересня 30, 2020, 06:57:28 18:57 »
щас для украинского сегмента особенно в спросе украиномовни боты
типа считается в соцсети раз украиномовный значит партиот Украины и прочая
ну точно как на ЗУ переодевались в форму УПА

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #225 : Вересня 30, 2020, 07:10:51 19:10 »
легко, особенно если бот многостаночник. Это ооочень выгодно и избрание нарика тому пример
какой смысл... опять же сообщения у всех кастомные, боты тупы и плодят шаблоны. я тут вижу живое общение.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #226 : Вересня 30, 2020, 07:11:42 19:11 »
щас для украинского сегмента особенно в спросе украиномовни боты
типа считается в соцсети раз украиномовный значит партиот Украины и прочая
ну точно как на ЗУ переодевались в форму УПА
я это давно заметил. типа адаптация под "культуреные особенности"

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #227 : Вересня 30, 2020, 07:17:05 19:17 »
какой смысл... опять же сообщения у всех кастомные, боты тупы и плодят шаблоны. я тут вижу живое общение.

это мы на форуме постояльцы
а люди в основном шапочно поглощают информацию

главное забить интернет какой нибудь тезой

писи
пару известных медиаресурсов таскают свежую инфу с нашего форума
не может информационный отдел уследить за всеми горячими новостями
а вот на таких форумах всегда горячие новости причем с ресурсов всего мира

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #228 : Вересня 30, 2020, 08:49:19 20:49 »
это мы на форуме постояльцы
а люди в основном шапочно поглощают информацию

главное забить интернет какой нибудь тезой

писи
пару известных медиаресурсов таскают свежую инфу с нашего форума
не может информационный отдел уследить за всеми горячими новостями
а вот на таких форумах всегда горячие новости причем с ресурсов всего мира
ахереть, я думал тут только местные юзеры и читают. все равно как то накладно получается. в твиттере и фейсбуке пооборотистей, даже фуп несчастный и тот поживее будет

Online Doctor

• Hero Member
« Reply #229 : Вересня 30, 2020, 08:51:54 20:51 »
ахереть, я думал тут только местные юзеры и читают. все равно как то накладно получается. в твиттере и фейсбуке пооборотистей, даже фуп несчастный и тот поживее будет
в твиттерах там боты реагируюшие на теги, а на фупе этого добра полно. Здесь одной "астры" хватит, которая может быть оля на фупе и еще 10-20 форумах

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #230 : Вересня 30, 2020, 08:55:11 20:55 »
в твиттерах там боты реагируюшие на теги, а на фупе этого добра полно. Здесь одной "астры" хватит, которая может быть оля на фупе и еще 10-20 форумах
20 форумов по 20 читателей = покрытие 400 человек. не убедил.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #231 : Вересня 30, 2020, 08:55:15 20:55 »

Качєство, таваріщь Алі, качєство дописувачів рулить.

На упячці натовпи штатних пистоболів, які молотять куйню з купи ніків кожен. Нафіга кому таке завідоме лайно досліджувати  :smilie5:

Ось тому і намагаємось тебе просвєщать, а то на Тєрєшкову скоро станеш подібним  :smilie7:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #232 : Вересня 30, 2020, 08:56:39 20:56 »
Качєство, таваріщь Алі, качєство дописувачів рулить.

На упячці натовпи штатних пистоболів, які молотять куйню з купи ніків кожен. Нафіга кому таке завідоме лайно досліджувати  :smilie5:

Ось тому і намагаємось тебе просвєщать, а то на Тєрєшкову скоро станеш подібним  :smilie7:
важны обьемы РГ. я и тебя ботом считал а потом подумал - нах это немвыгодно тебя тут содержать на этом мизере.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #233 : Вересня 30, 2020, 08:57:36 20:57 »

вот щас глянул цифры

90 юзеров читают СУП на данный момент
это те которые незарегины

за день кило читатчей проходит
и это кило скажем так довольно активных в плане политики людей
которые потом еще десяток олухов обрабатывают информацией лично за бутылкой водки или на своей работе

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #234 : Вересня 30, 2020, 09:01:10 21:01 »
важны обьемы РГ. я и тебя ботом считал а потом подумал - нах это немвыгодно тебя тут содержать на этом мизере.

Об'єми чого, навалювання словесного лайна ?

А содєржать себе самому приходиться, так вже життя склалось.

До речі, парк ім. Трампа не плануєш відвідати ?   :smilie5:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #235 : Вересня 30, 2020, 09:13:57 21:13 »
ольгинская чмошница пытается накинуть на вентилятор фейки и сказки про 2005-08 годы. Тогда тоже рашка вмешивалась в выборы в США?
Давай пруфы про вмешательство и поддержку одной из сторон

Тобто коли тобі навели лінки, докази, аргументи, твоя відповідь - "ольгінська чмошниця"? Так, рашка і тоді вмішувалася, і раніше вмішувалася, і зараз вмішується, і буде вмішуватись. І не тільки рашка. Це для тебе новина?

В ігнор, тваринко. Ти не вартий і секунди мого часу. Твій рівень - маджесті, РГ і Бувалий. Злийтесь в екстазі  :weep:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #236 : Вересня 30, 2020, 09:16:20 21:16 »
ты очень далекий хоть и айтишник
они многостаночники
покрывают сразу площадок 20 с заданным месседжем

Маджесті, ти так і не відповів на моє попереднє запитання. Додатковий контекст - перед виборами на фупі я так само рвала дупу за Пороха і проти зеббіла, як я зараз рву проти Бідона і за Трампа.

Це є доконаний факт. Ну то як, я ольгінка чи ні? бо там мене через це називали порохоботкою  :weep:

Якщо у когось не вистачає мізків зрозуміти, що у людей бувають переконання, то це просто ще один доказ, що вони - ідіоти.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #237 : Вересня 30, 2020, 09:41:19 21:41 »
вот щас глянул цифры

90 юзеров читают СУП на данный момент
это те которые незарегины

за день кило читатчей проходит
и это кило скажем так довольно активных в плане политики людей
которые потом еще десяток олухов обрабатывают информацией лично за бутылкой водки или на своей работе
все равно как то мало. у меня 17 тысяч фолловеров на твиттере, у людей по 100 тыс. это я понимаю обьемы... а 90 людей ... конверсия малая ... ну оч слабо верится. либо я чего то не понимаю.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #238 : Вересня 30, 2020, 09:49:20 21:49 »
Маджесті, ти так і не відповів на моє попереднє запитання. Додатковий контекст - перед виборами на фупі я так само рвала дупу за Пороха і проти зеббіла, як я зараз рву проти Бідона і за Трампа.

Це є доконаний факт. Ну то як, я ольгінка чи ні? бо там мене через це називали порохоботкою  :weep:

Якщо у когось не вистачає мізків зрозуміти, що у людей бувають переконання, то це просто ще один доказ, що вони - ідіоти.

Шановна Ad Astra, мені не зрозуміло навіщо Ви сперечаєтеся із клінічними імбецилами?
Не кидайте бісер і не намагайтеся їм нічого довести.

На цьому форумі крім Вас, Жоржовича, Ali, coolzak, div, Kikker більш ні з ким розмовляти. Не тратьте час і нерви на кретинів. Собі дорожче...

Облиште це.
Лише уявіть якими дебілами треба бути, щоб на першому місці мати податки Трампа, але зовсім не цікавитися податками власного президента Зєлєнского і його антуража... :smilie7:

З найкращими побажаннями!

If you are going through hell, keep going.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #239 : Вересня 30, 2020, 09:50:52 21:50 »
Шановна Ad Astra, мені не зрозуміло навіщо Ви сперечаєтеся із клінічними імбецилами?
Не кидайте бісер і не намагайтеся їм нічого довести.

На цьому форумі крім Вас, Жоржовича, Ali, coolzak, div, Kikker більш ні з ким розмовляти. Не тратьте час і нерви на кретинів. Собі дорожче...

Облиште це.
Лише уявіть якими дебілами треба бути, щоб на першому місці мати податки Трампа, але зовсім не цікавитися податками власного президента Зєлєнского і його антуража... :smilie7:

З найкращими побажаннями!

:weep: