Автор Тема: Я - білий  (Прочитано 2149 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Я - білий
« : Вересня 21, 2020, 12:18:58 00:18 »
Аж на стіко, що від шлюбу між мною і нативною болгаркою народилося білобрисе , сірооке дитя.
 Моя доня.
Доня - дудоня. Ссала свою матку, аж поки не всохли розкішні болгарскі перси.
Українці - вони такі...
Mocsia delenda est

Offline majesty

• Ветеран форума
Re: Я - білий
« Reply #1 : Вересня 21, 2020, 12:22:02 00:22 »
прочитал народилася белобрисе сиротинка :laugh:

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #2 : Вересня 21, 2020, 12:24:48 00:24 »
Що, прозрів ,жидочок?
Mocsia delenda est

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #3 : Вересня 21, 2020, 12:28:55 00:28 »
Що, прозрів ,жидочок?

лошок
у меня вообще все голубоглазые
и род у меня озамешан на  польской шляхте и кацапских дворян ( не знатных) 
но все украинских кровей

а сам я типичный скандинав на внешность
так шо сиди ровно  :smilie1:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #4 : Вересня 21, 2020, 12:30:50 00:30 »
вот не хотел унижать всяких бастардов  :weep:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #5 : Вересня 21, 2020, 01:33:30 01:33 »
Класична українська зовнішність - це як у мене. Чорні брови, карі очі.

Ну і звичайно, біла шкіра.

Хоча таких багато у різних культурах.

Українство визначається не зовнішністю, а менталітетом. Ну от нащо я, дурепа, посадила картоплю на своєму бекярді, щоб напахатися оце як їжак? дешевше купити її в супермаркеті.

Але ж город - він і в Канаді город  :weep:

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #6 : Вересня 21, 2020, 01:41:59 01:41 »
Чорні брови, карії очі...
Ні, мабуть, я з тих жидів, що половцями звалися.
Білобрисе, сіроке..
Mocsia delenda est

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #7 : Вересня 21, 2020, 07:18:43 07:18 »
Класична українська зовнішність - це як у мене. Чорні брови, карі очі.

Ну і звичайно, біла шкіра.

Хоча таких багато у різних культурах.

Українство визначається не зовнішністю, а менталітетом. Ну от нащо я, дурепа, посадила картоплю на своєму бекярді, щоб напахатися оце як їжак? дешевше купити її в супермаркеті.

Але ж город - він і в Канаді город  :weep:

Русь це блакитні очі..... Ти не русь......

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #8 : Вересня 21, 2020, 09:33:22 09:33 »
 :fp2

:lol:

яка цікава гілочка...

Offline jia

• Hero Member
« Reply #9 : Вересня 21, 2020, 11:05:46 11:05 »

Я русий з світло сірозеленими очима
Дружина каорока чорноброва (північний понтид)
У мене в рідні є дві гілки родичів сарматоподібні (ближче до персів)
Донечка блондинка блакиноока - все в прабабцю аж копія
Так світлий ген задавив всі прояви південності

ЗІ. А русь то русі... але і не так. Феномен Русі - це замішування лісових народів і степних. Точніше точка обміну товарами степу і лісу. В точках обміну завжди виникали базарі а потім великі міста. Пізніше формувалися етноси змішаності
Тому ми - це продукт прикордоння лісу-степу, християнтсва і мусульманства

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #10 : Вересня 21, 2020, 12:14:24 12:14 »
русых[ много на севере Украины
Черниговская, Киевская, Сумская

Offline jia

• Hero Member
« Reply #11 : Вересня 21, 2020, 12:28:37 12:28 »

Вивчайте

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #12 : Вересня 21, 2020, 12:53:03 12:53 »
Вивчайте

в николаевской одни негры :smilie5:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #13 : Вересня 21, 2020, 01:19:36 13:19 »
в николаевской одни негры :smilie5:
Афро-американцы...

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #14 : Вересня 21, 2020, 07:46:12 19:46 »
Не чепайти моїх братів із ПАР (ЮАР)! :smilie9:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #15 : Вересня 21, 2020, 08:10:02 20:10 »
Не чепайти моїх братів із ПАР (ЮАР)! :smilie9:

Африка́неры (африкаанс Afrikaners, дословно «африканцы») — народ в Южной Африке, являются потомками колонистов голландского, немецкого и французского происхождения[4]. Основная часть проживает в ЮАР и Намибии. Внутри африканеров выделяется субкультура буров. По религии — протестанты. Родной язык — африкаанс, сложился на основе южных диалектов нидерландского языка (до начала XX века нидерландский использовался в качестве литературного языка). Общая численность около 3,6 млн чел. До 1990 года составляли 60 % белого населения ЮАР; остальные 40 % — англо-африканцы, сейчас пропорция изменилась в пользу африканеров, так как англо-африканцы более склонны к эмиграции, чем африканеры, считающие Южную Африку своей этнической родиной.

Таня Ван Граан (англ. Tanya van Graan; род. 13 декабря 1983, Мбомбела) — южноафриканская актриса и фотомодель.

Са́ша Э́мбет Пи́терс (англ. Sasha Embeth Pieterse; род. 17 февраля 1996, Йоханнесбург, ЮАР) — американская актриса южноафриканского происхождения.

Танит Феникс (англ. Tanit Phoenix; род. 24 сентября 1980[1] или 1984[2], Дурбан) — южноафриканская актриса и фотомодель.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #16 : Вересня 21, 2020, 08:30:45 20:30 »
Це ти мені розповідаєш?
Я читав починаючи з Луі Бусенара "Похитители бриллиантов" і закінчуючи Алексом Ла Гума, Крістіаном Бернардом і більшістю романів Джона Кутзеє.

:ae
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline coolzak

• Hero Member
« Reply #17 : Вересня 21, 2020, 08:48:12 20:48 »
Білих там все менше і менше.В Канаді досить багато білих що втікли з Манделиного раю
Комуно здохни

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #18 : Вересня 21, 2020, 09:02:18 21:02 »
Щоб зрозуміти як там почуваються білі, достатньо прочитати "Бесчестие" Кутезеє.
І я вам скажу, це було написано у 1998 році. З того часу становище лише погіршувалося.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #19 : Вересня 21, 2020, 09:04:47 21:04 »
Білих там все менше і менше.В Канаді досить багато білих що втікли з Манделиного раю

Кутезеє, до речі теж чкурнув в Австралію, бо чорні бабуіни заїбали!
« Останнє редагування: Вересня 22, 2020, 06:56:54 06:56 від ЮАР »

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #20 : Вересня 21, 2020, 09:11:34 21:11 »

Хехе, я арійка  :smilie5:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #21 : Вересня 21, 2020, 09:13:24 21:13 »

Так, причому досить багато лікарів з ПАР. В класі моєї малої є дівчинка, сім"я якої переїхали з ПАР. В її школі переважна частина дітей датського та шведського походження (протестанти). Беруть перші місця по баскетболу - дуже багато високих. Моя мала середнього росту комплексує  :weep:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #22 : Вересня 21, 2020, 09:58:46 21:58 »

жыдивка вона бердичевская :weep:
уехала по еврейской визе

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #23 : Вересня 22, 2020, 12:37:40 00:37 »

Як не дивно, багато русих і на півдні. І взагалі - на території Русі, а тим більш потім відбувалась мішанина всіляких племен і народів. А суто біляві - це таки білоруси. Вони тому й так називаються.
Так що не можна точно сказати, який саме тип переважає. Чорняві вважають себе корінними, біляві теж. Межа, мабуть колись була на кордоні нинішніх Київської та Черкаської областей. Південніше річки Рось. До речі, є така думка, що назва Русь йде саме від назви цієї річки, по берегам якої й жили племена русичів або росичів.
Так що я теж типова українка. :smilie1:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #24 : Вересня 22, 2020, 12:45:17 00:45 »
жыдивка вона бердичевская :weep:
уехала по еврейской визе

Це якийсь триндець. Отак брехати про інших - це ознака психічної хвороби, алкоголізму чи кацапізму головного мозку?

До євреїв відношення не маю. Народилася і певний час жила у селі. Діди-прадіди класичні фермери-хлібороби. По "єврейській" візі не виїздила - в Канаду мене запросили на роботу.

А якби і була єврейкою, то в цьому нічого сороміцького нема.

Доповідь за 1) систематичний антисемітизм, який цей нік постійно висловлює у своїх постах і 2) відверту брехню про інших дописувачів.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #25 : Вересня 22, 2020, 12:46:07 00:46 »
Як не дивно, багато русих і на півдні. І взагалі - на території Русі, а тим більш потім відбувалась мішанина всіляких племен і народів. А суто біляві - це таки білоруси. Вони тому й так називаються.
Так що не можна точно сказати, який саме тип переважає. Чорняві вважають себе корінними, біляві теж. Межа, мабуть колись була на кордоні нинішніх Київської та Черкаської областей. Південніше річки Рось. До речі, є така думка, що назва Русь йде саме від назви цієї річки, по берегам якої й жили племена русичів або росичів.
Так що я теж типова українка. :smilie1:

:smiley24: На Поліссі поліщуки теж часто біляві з блакитними очима. Але то є сусіди з білорусами, як Ви написали.

Offline coolzak

• Hero Member
« Reply #26 : Вересня 22, 2020, 12:51:36 00:51 »
Галичина багато чорнявих,Волинь русяві і біляві.
Комуно здохни

Offline jia

• Hero Member
« Reply #27 : Вересня 22, 2020, 07:48:09 07:48 »
Так що не можна точно сказати, який саме тип переважає. Чорняві вважають себе корінними, біляві теж. Межа, мабуть колись була на кордоні нинішніх Київської та Черкаської областей. Південніше річки Рось.

Південніше річки Стугна

Цитувати
У 1032 році князь Ярослав Мудрий заснував місто-фортецю Корсунь для захисту південних кордонів Київської Русі від набігів тюркських кочівників, використавши Рось як природну перешкоду.

Справа в тому, що на Обуховське плато той самий князь запустив орду Чорних клобуків-Каракалпаків-Торків

"Жупан чорний-чорний, шаровари сині" - то ще 1000 років назад

Каракалпакська Орда майже осіла зі столицею в Торческу

Це було третє племя, що на рівних правах будувало Русь

Лісні гопніки-вікінги почали ріднитись з торками... торки кочували височинами, в долинах почало приходити землеробське населення.

Тоді почавформуватись іменно етнос часів Хмеля

Кацапи використовую це як факт нашої неруськості... але аргументів, що за 150років ДО МОСКВИ, неруські каракалпаки НА РІВНІ з Русами проливали кров за розбудову імперії - вони не витримують.
І да, торки за 50км від Києва - то не Русь.. зато маскалі за 1000км - самі що не є єталонні руси  :rotate:

ЗІ. То був перший експеримент одночасного вигідного існування зеблеробів і кочівників. Замлероби жили в долинах і ростили хліб, кочівники кочували в ореолі 50 на 50км. В містах мінялись товарами.
Пізніще Мамай, що Золотоординець з вотчиною в Золотоноші теж зрозумів цивілізаційний мабутній занепад кочівництва і зпільно з ВКЛ продовжив практику Мудрого. Так продовжилась експансія сапою і плугом на чорноземи... пізніше сфорумвавши націю і окупувавши майже всі чорноземи Євразії

Цитувати
Торки не орали і не сіяли, чоловіки несли сторожову службу на кордоні, жінки займались домом і дітьми. Родові клани називались у торків куренями[джерело?]. Характерним є їх зовнішній вигляд — торки ходили в широких сорочках, але заправлених — на відмінну від руських — в просторі шаровари, носили широкі пояси[джерело?]. Торки були вислоусими (мали обвислі, опущені вуса), голились наголо, залишаючи тільки широкий і довгий чуб на тімені[джерело?]. Руських мечів вони не визнавали — в бою бились легкими шаблями, якими володіли досконало. Всі як один були віртуозними вершниками. Під час битви лице закривали, як забралом, сталевою личиною, часто схожою на лице самого воїна. У знайдених на розкопках личинах торків археологи виявили зображені вуса і чуб. Торки летіли в атаку з довгими списами, здалеку лякаючи охолоджуючим душу «гиканням», а їх улюбленим прийомом був обхід противника з двох сторін «лавиною»[джерело?].
« Останнє редагування: Вересня 22, 2020, 08:01:26 08:01 від jia »

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #28 : Вересня 22, 2020, 03:02:17 15:02 »
Південніше річки Стугна

Справа в тому, що на Обуховське плато той самий князь запустив орду Чорних клобуків-Каракалпаків-Торківеробське населення.

Тоді почавформуватись іменно етнос часів Хмеля

Кацапи використовую це як факт нашої неруськості... але аргументів, що за 150років ДО МОСКВИ, неруські каракалпаки НА РІВНІ з Русами проливали кров за розбудову імперії - вони не витримують.
І да, торки за 50км від Києва - то не Русь.. зато маскалі за 1000км - самі що не є єталонні руси  :rotate:

ЗІ. То був перший експеримент одночасного вигідного існування зеблеробів і кочівників. Замлероби жили в долинах і ростили хліб, кочівники кочували в ореолі 50 на 50км. В містах мінялись товарами.
Пізніще Мамай, що Золотоординець з вотчиною в Золотоноші теж зрозумів цивілізаційний мабутній занепад кочівництва і зпільно з ВКЛ продовжив практику Мудрого. Так продовжилась експансія сапою і плугом на чорноземи... пізніше сфорумвавши націю і окупувавши майже всі чорноземи Євразії

А если вспомнить что греки делили скифов на землепашцев и скотоводов то это еще более давняя история

Offline coolzak

• Hero Member
« Reply #29 : Вересня 22, 2020, 04:22:18 16:22 »
А ще можна згадати готів півдня і тд.
Комуно здохни