0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
Жоржовіч, кулзак, алі ... Куди це наші іксперди поділись ?
Що б ти хотів почути від конкретно мене? Бомбезну теорію про "завербували прасцитуток бо у нього була жона"?
Єбанько.
https://www.nytimes.com/2020/08/18/us/politics/trump-russia-senate-intelligence.html
тут многие думают что фотки кувыркания трампуши с проститками недастаточный аргумент для вербовки в те временано с такими фотками адвокаты прошлой жены могли раздеть жлоба до трусов
New York is an equitable distribution state. Under New York law, only marital property is divided in a divorce. Marital property includes all assets and income acquired during a marriage, regardless of whose name is on the title or who earned them. Separate property on the other hand, is not subject to division.Separate property basically includes:- Income earned before the marriage- Assets acquired before the marriage- Gifts acquired during the marriage- Inheritances received during the marriage- Property purchased with separate property
Хуйня полягає ще у тому, що всі бізнеси Додіка знаходилися і знаходяться в стані "боргів вище даху" і "за два кроки від банкруцтва". Хулі толку отримати половину у бізнесі, котрий має боргів більш, ніж він вартий? Борги ж теж поділяться порівну. А те, що він отримав від таточка, під розділ не підпадає, як ми бачимо з цитати вище.
как было тогда ты не знаешь это раз
Американська політеліта, на жаль, підбира всю кацапську хуйню, котра їй політично вигідна, і кидається нею один в одного. "Плівки деркача", "дос'є стіла", "імейли хіларі" - це все з однієї діжки розлито.
Що саме "било"? Закони штату Нью-Йорк стосовно розлучення? Так і було - вони суттєво не міняються вже років 50. Ланцюгові банкруцтва його різних бізнесів? Так і було.
ты эксперт?
не понялдеркач агент цру?
А ти? Взагалі-то, всі ці факти про бізнеси Трампуші були детально виполоскані ще у 2016 і їх читали всі, у кого очі не на сраці. Якщо я правильно пам'ятаю, у нього було щось типу по 3 банкруцтва кожні десять років.
ты бы хотел что в сми выложили твои фотки кувыркания с проститками даже если ты не женат?а если женат ?
да плюс это еще путинские проститку (или допусти ким ир сена)?
Якби в природі були такі фотки - не хотів б. Але ціна, котру я був би готовий заплатити за таке невикладання була б вельми невисока. Плівки Деркача б ретвітнув, мабуть. А от блокувати надання Україні протитанкової зброї чи, навпаки, продавлювати добудову ПП-2, точно не став би. Або хапати за руки Турчинова і просити його не вводити війська до Криму на початку березня.... Не дуже цінний з мене агент був би.
А у них прям на сраках флюоресцентною фарбою тавро ФСБ стояло б, видиме на відео?