"Докази що Правий Сектор це штатнi агенти-провокатори".Це все повна фігня написана...Але я не про це.Те що Путін зараз в Украіні почуває себе дуже добре,то це факт.Сьогодні 27 березня Генпрокуратура Украіни видала Росіі чеченського бійця Мухаммеда Мігаєва.От тепер постає питання,по чиій інструкціі було убито С.Білого,без суда і слідства?Чому це зробили знаючи ,що буде така реакція ПС?Чому затримують патріотів а не дійсно тих,хто на Сході робить провокаціі?Кому це вигідно...Я думаю багато розуму непотрібно,щоб дати відповіді.По друге для тих -"что бы не провоцировать Расею".Давайте заборонемо Шевченка,Франка,Л.Украінку і не тільки,"чтобы не правацировать".Давайте видамо Росіі ПС,чого мелочитися,зразу всіх...Введемо російську другою,недай боже переклад фільмів на Украінську,а можна зовсім заборонити-"что бы не правоцировать"...Читаю такі "неправацирующие"коменти аж тошнить,ви блін народ чи раби?Та плювати хотіла росія на той мітинг 1500 чоловік сьогодні під ВР,на всі ваші приниження.Вони діють по плану і якщо мають ввести війска то введуть ви тут хоч раком станьте "чтоб неправацировать".Доказ вам Крим "не до правацировались",що весь флот здали а не знищили,всю техніку здали.Солдат деморалізували.Як йолопи повелися,на расейськом Львов разгаваривал и журналисті і т.д.Помогло?Запомніть толерасти у цьому світі таких ніхто не поважав і поважати не буде.Якщо ви раби то і далі "не праваціруйте",звинувачуйте у всьому патріотів,а коли прийде час "Ч",то небуде кому захищати Украіну...Гидко на це все дивитися.ФУ!Аж рабом смердить.Навчіться себе поважати тоді і вас будуть поважати,ато самі хочете щоб за вас Європа,Америка захистилася а ви будете "неправацировать",та кому ви такі потрібні...