0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Ваша пропаганда перебільшує вплив каліфорнійських проблем на її розвиток...... Але на рахунок інвестицій погоджуюсь з інших причин....... Розвиток Каліфорнії сповільниться через її перегрів та необхідність підтягувати до її рівня інші регіони.....
та необхідність підтягувати до її рівня інші регіони.....
а смысла мучится по квартирам если можно жить в своем доме в другом штате?
а техас штат кого?)
є смисл..... ось наприклад
ЛА єдине місцо де можна в один день і на лижах покататись і посьорфити
природа у вас бомбовая этого не отнимешь. снимаю шляпу тут.
як вас не корчить від цього, але молодь реально любе мультикультурне середовище.........
я думаю ты не прав. молодежи главное заработать денег и вырастить детей. обеспечить будущее.
........ мормонській хіба шо
гм, не совсем понял. то есть семья, дети это уже в калифорнии не актуально? я что то упустил? и живут все на пляже питаются бананами с дерева и занимаются серфингом 24/7?
не пріоритетно...... скажем так - не є самоціллю.Саме тому народжують дуже часто вже в зрілому віці
молодые люди, я говорю не про наркоманов и девиантов, планируют иметь семью еще с молодости. карьера, деньги это все идет на пути к цели.
Ага, ну да, а всі хто не вписуються в цей шаблон - девіанти звичайно
назви їх меншиною. без негативного окрасу. але більшість то є сімейні люди. ти сам маєш сімью? чому сперечаєшся...
Молодь не думає про сім'ю зараз.... хоче отримати нормальний досвід життя ..... витратити час на пошуки друзів та партнера.......... пізніше, коли вже впевнений в партнері, та розумієш шо тобі треба від життя - то виникає бажання осісти та завести сім'ю
я не казав женитися в 20 років, але як ти вірно кажеш - побудувати карєру, знайти партнера. в кінці сімя. ціль сексу - народження дитини, то є природа людська так було задумано.
Якщо нормальна кар'єра в Каліфорнії то нема проблем купити житло за міліон....
я приводив зарплати в сан дієго. вони не відрізняються в РАЗИ з тим що в нас у флориді.
ЛА єдине місце де можна в один день і на лижах покататись і посьорфити
Хуй там: заїбешся в корках стирчати.
Миж говоримо про нормальну кар'єру.....
в неділю
і що є ненормального в senior sw engineer? добра середня робота. він та вона 200к в рік у флориді будуть жить як дуже дуже добре. а у калі 300к на рік допустимо - буде такий же рівень життя?
Похуй: ЛА стоїть завжди. Ну окрім короткого періоду між 1 і 4 ночі.
Не такий же, але терпимий..... Якийсь 3 бдрм таунхауз зможуть собі дозволити - достатньо для сім'ї.
і скіки у вас 3 бедрум хауз коштує у гарному білому районі? щоб від роботи миль за 20 - 30 не більше?