Автор Тема: Купив сонячну електростанцію вартістю 1 тис дол  (Прочитано 1195 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline likemovie

• Hero Member
Причини-1.Часті відключення мережі на планові ремонти,поломки і т.п.
2.Не вірю в мудрість зеленої мразі ,треба підстрахуватись,бо життя без електрики дуже утруднене.А все йде до гіршого.
3.Часткова компенсація затрат шляхом використання енергії замість мережевої
В сонячний день автономна станція дає півкіловата в годину.Пробував-від неї працює пралка,холодильник,насос для підкачки води-короткотерміново.Ця сонячна електростанція ніяк не підєднана до основної сітки,тобто я кидаю продовжувач від інвертора і користуюсь.
Покупкою-задоволений

Offline arrow

• Ветеран форума
Гарна справа  :smiley24:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Фоткі давай!
І посилання.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Держава тебе виіпе за те що Ахмєтку найобуєш.
If you are going through hell, keep going.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Держава тебе виіпе за те що Ахмєтку найобуєш.
:Sho_za:
Держава тут причому?..

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Холодильнику півкіловата мало. Хіба що він якийсь маленький, як в мінібар в готелі.

Offline likemovie

• Hero Member
фотомодуль-DNA 285 2 шт,причому можна доставити ще 3 шт.,інвертор витримає,просто літом нема куди стільки енергії використовувати.Ватрість 1 шт-82 дол
інвертор луксеон pv18 .-вартість-290 дол
2 акумулятори ложік повер 120 ампер год-по 200 дол
установка-6 год зайняла і коштувала 150 дол

Offline Бувалий

• Ветеран форума
фотомодуль-DNA 285 2 шт,причому можна доставити ще 3 шт.,інвертор витримає,просто літом нема куди стільки енергії використовувати.Ватрість 1 шт-82 дол
інвертор луксеон pv18 .-вартість-290 дол
2 акумулятори ложік повер 120 ампер год-по 200 дол
установка-6 год зайняла і коштувала 150 дол
Тобто, в сумi витратили 722 дол.?..

Offline likemovie

• Hero Member
холодильник ж не працює весь час а циклічно.і в теорії і я провірив на практиці-працює.головне-щоб не допустити зниження напруги аккумулятора нижче 10 вольт але це вже контролює інвертор.він просто відключиться

Offline likemovie

• Hero Member
Тобто, в сумi витратили 722 дол.?..
аккумулятори 2 по 200 дол разом 400 і ще плюс проводи кріплення і проч мелочовка

Offline majesty

• Ветеран форума
где установил? 

Offline Kikker

• Ветеран форума
Мені сьогодні привезуть 12 панелей і обладнання для підключення. Буду ставити на дах.

Offline likemovie

• Hero Member
Мудре рішення.Безпека важливіше за відпочинок чи нові лахи.Якщо убезпечив сімю від невзгод-далі можеш відпочивати.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Причини-1.Часті відключення мережі на планові ремонти,поломки і т.п.
2.Не вірю в мудрість зеленої мразі ,треба підстрахуватись,бо життя без електрики дуже утруднене.А все йде до гіршого.
3.Часткова компенсація затрат шляхом використання енергії замість мережевої
В сонячний день автономна станція дає півкіловата в годину.Пробував-від неї працює пралка,холодильник,насос для підкачки води-короткотерміново.Ця сонячна електростанція ніяк не підєднана до основної сітки,тобто я кидаю продовжувач від інвертора і користуюсь.
Покупкою-задоволений

Всё правильно сделал.

Что продавец сказал по обслуживанию? Какая стоимость? Какая эффективность зимой? Как дело обстоит с пылью, снегом и т.д.?
No money No honey

Offline likemovie

• Hero Member
Зимою буде використовуватись кожен ват-на обігрів,а небуде ел енергії-на холодильник чи підкачку води.Зимою те що день коротший,а так-буде менше енергії.Фотоелементи на даху,пилюка чи сніг буде здуватись

Offline Kikker

• Ветеран форума
Поставив панелі. За першу добу станція виробила 16 кВт*год. Початок генерації був приблизно о сьомій ранку, кінець в 19:30. Пікова потужність була вище заявленої, 4317 Вт проти 4020 Вт, і це при неоптимальному куті. Азимутальний кут визначався позицією будинку, вертикальний кут - дизайном стандартних опор. День був дуже хмарний, але з проясненнями, коли сонце пробивало. Обслуговування не потребує. Найгірша ситуація, яку можна уявити, це сніг. Снігу, що лежить, я вже кілька років не бачив. За моїми припущеннями за рік має бути вироблено десь 4500 кВт*год, що перекриє моє споживання. В мене ціна окупиться за три з половиною роки.

Offline Kikker

• Ветеран форума
Минув місяць. Панелі виробили 585 кВт*год електроенергії. Частину спожив, решту продав. За найдовший місяць року, два тижні до, і два тижні після 22 червня,  я у великому плюсі. Авансову місячну оплату для початку знизив на 100 євро. Далі буде видно.

P.S.
Мав на увазі, місяць із найдовшими днями.
« Останнє редагування: Липня 08, 2020, 10:52:12 10:52 від Kikker »

Offline coolzak

• Hero Member
А в Каліфорнії сказали що це х..я
California Gov. Gavin Newsom said Monday that the state had to “sober up” about the fact that renewable energy sources had failed to provide enough power for the state at peak demand, and needed “backup” and “insurance” from other sources.
Комуно здохни

Offline likemovie

• Hero Member
Не бачу хоч одного мінуса в цій покупці.Безпека,окупність,ні від кого не залежиш-великі плюси.

Offline Комашки

• Ветеран форума
California Gov. Gavin Newsom said Monday that the state had to “sober up” about the fact that renewable energy sources had failed to provide enough power for the state at peak demand, and needed “backup” and “insurance” from other sources.
Ні, ну власне це як сказати, що власникам автівок треба протверезіти щодо факту необхідності технічного обслуговування та періодичної заміни мастил.

Offline Kikker

• Ветеран форума
Три місяці роботи панелей: вироблено 1637 кВт*год.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
California Gov. Gavin Newsom said Monday that the state had to “sober up” about the fact that renewable energy sources had failed to provide enough power for the state at peak demand, and needed “backup” and “insurance” from other sources.

Кудии? Тьху, у них амнезія чи що? Вони ж свою атомну зібрались закривати. :smilie10: