0 Користувачів і 17 Гостей дивляться цю тему.
Суд над Кайлом Риттенхаусом в очередной раз разделил американское общество пополам.
На мою думку навпаки...... якби обвинуватило - це набагато б сильніше додало до розколу суспільства.......
Вчора недалеко від мене поліцейські підстрелили насмерть безневинну 14 річну дівчинку Треба щось робити з цими блять інструкціями їбонутими, за якими поліцейські ложуть купу безневинного народу
коли блмівці клали дітей ти мовчав блядь?
ну давай відміни поліцію. хай щастить!
Відміна поліції не працює........ але шось робити треба з цими ідіотськими інструкціями в стилі shoot first ask questions later......Або новий стандард на будівлі......... Всі стіни повинні бути куленепробивні.......
у всякому випадку ти за то заплатиш.
А ти не заплатиш? сподіватимеся на виподок?...... зажлобися заплатити за те щоб твоїй, або чиїйсь іншій дитині не загрожувала куля поліцейського.................
от дурбецел...утопії не буває...
Й ви ще з такою подачею про кулі поліцейських, котрі вбивають безневинних дівчат, когось тут ганяли за маніпулятивні пропагандистські дописи?
Якщо для тебе світ де поліцейські не застрелюють невинних людей - то є утопія............ Ще при цьому ти принижуєш людей що не вірять в це.......... то я питань більше не маю.......
Укі до речі, виникло питання - чому усі великі скандали з вбивством людей поліцією відбуваються у демократичних містах?
Мабуть тому що вбивства безневинних людей частіше трапляються в демократичних містах.......... яким чином це щось міняє?
мабуть треба там зовсім поліцію відмінити.
Я аже десять разів тобі сказав що дефанд зе поліс не працює, і це не вихід, а ти продовжуєш як папуга
Не можна повідомляти про трагедії які трапляються недалеко від мене?
можна звісно але оце "Вчора недалеко від мене поліцейські підстрелили насмерть безневинну 14 річну дівчинку "укупі з гілкою про зіткнення наводить на думку про пропаганду і маніпуляції.ну і відповідна реакція