Автор Тема: Они что массово бухали в Буковеле на первое мая?  (Прочитано 728 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
заражена вся ДнепрОГА  вместе с головой обларады от коломойского

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
А може они всей коломойской бандой бегали к московским попам причащаться?  :smilie7:

Offline majesty

• Ветеран форума
А може они всей коломойской бандой бегали к московским попам причащаться?  :smilie7:

там скорее в синагогу :weep:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Я вже втомилась повторювати, що цифрам захворюваності від зеленої влади довіряти не можна взагалі. Тестують мало, тести, скоріше всього, поганої якості (якщо закуплені в Китаї) і навіть тести хорошої якості мають високий відсоток неточностей.

Насправді набагато все гірше і тому моя рекомендація берегтися якомога більше і перестраховуватися, перестраховуватися, перестраховуватися.

Offline Ostap.L

• Ветеран форума
Я вже втомилась повторювати, що цифрам захворюваності від зеленої влади довіряти не можна взагалі. Тестують мало, тести, скоріше всього, поганої якості (якщо закуплені в Китаї) і навіть тести хорошої якості мають високий відсоток неточностей.

Насправді набагато все гірше і тому моя рекомендацнія берегтися якомога більше і перестраховуватися, перестраховуватися, перестраховуватися.

нашо їм ті тести якщо вони смертність порівнюють за тойже місяць за 2014-2019. Піку нема - ну от і добре.

Offline RG

• Ветеран форума

Смоктати бігали   :smilie7:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Смоктати бігали   :smilie7:
Фiларет свiчку тримав... - короно-вiрус бувае лише у гомосексуалiстiв...
 >:(