Шановні любі друзі!
Прочитав я відповіді і коментарі від кожного з вас. І спочатку я збирався відповісти кожному окремо.
А потім я подумав і вирішив відповідати всім вам одночасно, для всіх зразу.
Отже .
Я не збирався проводити якусь агітацію"За Юлю!". Але я думав, що ви за весь цей час хоч якось порозумнішали, навчилися аналізувати ситуацію і об"єктино оцінювати різних політиків, співставляючи їхні дії при різних ситуаціях на протязі тривалого часу.
Однак, я помилився.
..............
Якщо взяти всі разом помилки й прорахунки ЮВТ в політиці за всі роки(1997-2020), то загальний ( сукупний, інтегрований) негатив від них, є однозначно менший, ніж загальний негатив (сукупний, інтегрований), від помилок і прорахунів всіх інших політиків, за своїм рівнем, співмірних з політичним рівнем ЮВТ.
У відповідності з цим, можна й екстраполювати майбутню післявиборчу поведінку того чи іншого політика на тій чи іншій чиновницькій посаді.
Якщо ви ще й зараз цього не здатні зрозуміти, то тоді вам треба не коментарі про політику писати, а дивитись Вечірній квартал і мріяти про наближення України до Євросоюзу чи НАТО. І ці ваші юнацькі мрії зникнуть разом з вами.
ЮВТ ніколи не буде ні Прем"єром, ні Президентом. Та це й так стало зрозуміло ще 31.03.2019 року(1-й тур).
Однак, ви ще раз прочитайте сабж цієї теми.
І тепер вже чекайте наслідків від майбутніх діянь всіх сьогоднішніх політиків (Зеленського, Бойка, Медведчука і т.д.), які свою політичну вагу й політичну силу набрали в т.ч. і завдяки вашому багаторічній політичній позиції "АБИ НЕ ЮЛЯ"
На жаль, Україна за останні 29 років, кращих політиків ніж ЮВТ так і не породила.
..............................................
Сто років тому назад Україна втратила свій суверенітет на сім десятиріч теж, завдячуючи таким як ви, тобто політичним егоїстам і невігласам, різним тогочасним "противсіхам" або завдячуючи тим, хто не здатен бачити далі своєї кишені чи свого персонального комфорту й благополуччя.
/////////////////////////////////////////////
Сьогодні Україна знову на порозі того, що було рівно 100 років тому назад.