Автор Тема: Триндець, приїхали (читати тим, хто 14(чотирнадцять) років кричав "Аби не Юля!")  (Прочитано 2204 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
бумеранг любовник юлькин :laugh:

Втаємничений обожнювач!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline div

• Ветеран форума

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Шановні любі друзі!

Прочитав я відповіді і коментарі від кожного з вас. І спочатку я збирався  відповісти кожному окремо.
А потім я подумав і вирішив відповідати всім вам одночасно, для всіх зразу.

Отже .

Я не збирався проводити якусь агітацію"За Юлю!". Але я думав, що ви за весь цей час хоч якось порозумнішали, навчилися аналізувати ситуацію і об"єктино оцінювати різних політиків, співставляючи їхні дії при різних ситуаціях на протязі тривалого часу.

Однак, я помилився.
..............
Якщо взяти всі разом помилки й прорахунки ЮВТ в політиці за всі роки(1997-2020), то загальний ( сукупний, інтегрований) негатив від них, є однозначно менший, ніж загальний негатив (сукупний, інтегрований), від помилок і прорахунів всіх інших політиків, за своїм рівнем, співмірних з політичним рівнем ЮВТ.
У відповідності з цим, можна й екстраполювати майбутню післявиборчу поведінку того чи іншого політика на тій чи іншій чиновницькій посаді.

Якщо ви ще й зараз цього не здатні зрозуміти, то тоді вам треба не коментарі про політику писати, а дивитись Вечірній квартал і мріяти про наближення України до Євросоюзу чи НАТО. І ці ваші юнацькі мрії зникнуть разом з вами.

ЮВТ ніколи не буде  ні Прем"єром, ні Президентом. Та це й так стало зрозуміло ще 31.03.2019 року(1-й тур).

Однак, ви ще раз прочитайте сабж цієї теми.
І тепер вже  чекайте наслідків від майбутніх діянь всіх сьогоднішніх політиків (Зеленського, Бойка, Медведчука і т.д.), які свою політичну вагу й політичну силу набрали в т.ч. і завдяки вашому багаторічній політичній позиції "АБИ НЕ ЮЛЯ"
На жаль, Україна за останні 29 років, кращих політиків ніж ЮВТ так і не породила.
..............................................
Сто років тому назад Україна втратила свій суверенітет на сім десятиріч теж, завдячуючи таким як ви, тобто політичним егоїстам і невігласам, різним тогочасним "противсіхам" або завдячуючи тим, хто не здатен бачити далі своєї кишені чи свого персонального комфорту й благополуччя.
/////////////////////////////////////////////
Сьогодні Україна знову на порозі того, що було рівно 100 років тому назад.

Offline RG

• Ветеран форума
...
Якщо взяти всі разом помилки й прорахунки ЮВТ в політиці за всі роки(1997-2020), то загальний ( сукупний, інтегрований) негатив від них, є однозначно менший, ніж загальний негатив (сукупний, інтегрований), від помилок і прорахунів всіх інших політиків, за своїм рівнем, співмірних з політичним рівнем ЮВТ.
У відповідності з цим, можна й екстраполювати майбутню післявиборчу поведінку того чи іншого політика на тій чи іншій чиновницькій посаді.

...

Пістьож галімий. Жульчина кваліфікація як політика приблизно одного порядку з кваліфікацією зеленого опариша   :smilie7:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Пістьож галімий. Жульчина кваліфікація як політика приблизно одного порядку з кваліфікацією зеленого опариша   :smilie7:

Якби це було б дійсно так - то Україні зовсім гаплик.
Хоча... з Юлею чи без Юлі... я навіть не хочу нічого прогнозувати.

Offline RG

• Ветеран форума
Якби це було б дійсно так - то Україні зовсім гаплик.
Хоча... з Юлею чи без Юлі... я навіть не хочу нічого прогнозувати.

Та так воно, сам прекрасно знаєш  :smilie5:

Навіть вже неохота в сотий раз перераховувати її 'досягнення'. 

Offline majesty

• Ветеран форума

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Та так воно, сам прекрасно знаєш  :smilie5:

Навіть вже неохота в сотий раз перераховувати її 'досягнення'.
Ну значить тоді зелень на довгі роки, а потім хуйлостан назавжди

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Власенко это ты? :laugh:

Скажи, що буде далі? Яку територію візьме під контроль хуйло ?
по Дніпро чи по Збруч ?

Offline majesty

• Ветеран форума
по Дніпро чи по Збруч ?

скажи почему все сторонники юлии святой перебежали к зебилу?
ну окромя тебя

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
по Дніпро чи по Збруч ?

Ти порядна людина із совістю, бо заступався тут за забанених, за що тобі спасибі.

Але як можна реально просувати такі тези? на всю Україну не знайдеться лідерів, крім Юлі? якщо вона справжній лідер, то чому за всі ці роки не змогла запалити електорат і виграти вибори?

Їй просто пора на відпочинок і дати шанс новим обличчям у своїй партії.

Offline Geo

• Ветеран форума

Offline g_smit

• Hero Member
по Дніпро чи по Збруч ?
Какая разніца? Юля завжди дасть більше.

Offline BEDUIN

• Full Member
Какая разніца? Юля завжди дасть більше.
не дасть, а продасть