Рух Опору Капітуляції
22 хв ·
Зеленський має чесно розповісти, чому затримався в Омані, - Sergey Vysotsky, член Координаційної ради РОК
Намагаюся не постити посилання та чутки до офіційних висновків. Але Ньюсвік - надійне джерело.
Якщо наш літак і правда був збитий ПВО Ірану, це пояснює можливі переговори Зе з якимись росіянами в Омані.
Справа втім, що Росія ніколи не віддає свої комплекси ПВО в користування без російського екіпажу. Офіцери, які командують батареями - завжди росіяни.
Я не хочу спекулювати на загибелі нашого літака, але кількість співпадіння зашкалює. Якщо у вбивстві 176 людей присутній російський слід, це може пояснити терміновий виліт росіян до Зеленського. Вочевидь метою такого контакту могли бути домовленості щодо маскування російського сліду.
Я дуже хочу вірити в те, що ці припущення не знайдуть підтвердження. Адже якщо виявиться, що це - правда, значить наслідки для України та президента будуть фатальними. Не виключено, що ми маємо справу із спланованою Кремлем спецоперацією, метою якої є повна дестабілізація України. Шляхом оприлюднення самого факту переговорів про приховування масового вбивства.
Ще раз. Молюся, щоби це виявилось помилкою.
Найкраще, що може зараз зробити Зеленський - це чесно розповісти про причини своєї затримки в Омані. Та про те, чому його літак та маршрут мав такі дивні пересування через Москву, і чому це було синхронізовано з перельотами Медведчука.
До процесу розслідування повинні бути залучені предстаники парламентської опозиції з відповідним допуском до державної таємниці. Парламентський контроль - ось, що може зараз врятувати ситуацію.
Якщо цього не буде зроблено - Україну будуть чекати дуже непрості часи.
Вбивство наших співгромадян - це не товар для торгів. Зеленському треба пам’ятати, що правда завжли випливе.
#РОК
Світлина від Рух Опору Капітуляції.
https://www.facebook.com/rok.org.ua/photos/a.333919790811464/514241716112603/