0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Все натуральне - мулатки... саме так виглядають.Нема в тiй срацi сiлiкону...
Велика попа краща за її відсутність. Нема нічого найнеприємнішого, ніж пласката попа у чоловіків та жінок.Велика попа популярна у негрів і вважається сексі. На деяких попах можна ставити речі. Звідси, думаю, і пішла "мода". Плюс тверк.
Поясніть мені, користувачу зі стажемцю нову моду на Великі СракиЦе зайшло вже років як десять. Має бути Ходяча Велика СракаМені особисто це бридко. Жодних сексі почуттів не викликає, швидше навпаки вбиває.Хто піарить та проштовхує ці уродські "стандарти" ?
У принципі, у відповідному одязі( сукні, спідниці, штани під індивідуальні особливості) ,у певних позиціях вказані дами цілком єба@ельни, а за умов голодухи взагалі мовчу.
А якщо є але помірна? То що тоді скажете? Взагалі то , розмір регулюється економічним принципом попиту і пропозиції: хочеш аби тебе ї@ли - намагаєшся відповідати найпоширенішим очікуванням, а інакше займаєшся мастурбацією чи пошуком екзотики.
Неграм подобається.
Ти займаєшся сексом у одязі? Збоченець якийсь
А тебе завжди їбли на ліжку в позиції мессінерів? Мої співчуття.
Ти, Адаме Жоржовичу, щось забагато різними сраками цікавишся. Тобто, западаєш на сраки. І щоб це могло означати?
Логічний ти наш. Написав, що якщо велика дупа у одязі, то вона дуже сексапільна, ЛОЛ! Може, ти ще і світло виключаєш, щоб велику офенсивну дупу не бачити? Атака великої дупи на Юраса, хахаха!
Звьоздочка, ви ж так і не відповіли чи мали вас тільки у ліжку тільки у пуританській позиції.