Автор Тема: Зельоный фейсбук.  (Прочитано 651 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
Зельоный фейсбук.
« : Грудня 07, 2019, 08:44:23 08:44 »
Складається таке дивне враження, що мєндьо́лі написали скріпт, котрий вас блокує, якщо ви вживаєте слова: "блазень", "кокс", "Федина",  "бубочка",  "тупий", "євреї", "обкурений" і т.д. Через кілька днів ви маєте пройти якісь тести і якщо ви перебрали ліміт часу, вас знову блокують. Правда, який там ліміт ніхто не знає. З часом вас розблоковують, і, навіть якщо ви нічого не писали, заблоковують знову. Я собі так думаю, а для чого так складно? Чи не простіше блокувати усіх, хто пише українською?
Але тут є і позитив. Колись розстрілювали і вивозили в Сибір, а зараз тільки блокують у фейсбуці.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Зельоный фейсбук.
« Reply #1 : Грудня 07, 2019, 08:48:09 08:48 »
Складається таке дивне враження, що мєндьо́лі написали скріпт, котрий вас блокує, якщо ви вживаєте слова: "блазень", "кокс", "Федина",  "бубочка",  "тупий", "євреї", "обкурений" і т.д.
Через кілька днів ви маєте пройти якісь тести і якщо ви перебрали ліміт часу, вас знову блокують.
Правда, який там ліміт ніхто не знає. З часом вас розблоковують, і, навіть якщо ви нічого не писали, заблоковують знову.
Я собі так думаю, а для чого так складно?
Чи не простіше блокувати усіх, хто пише українською?
Але тут є і позитив.
Колись розстрілювали і вивозили в Сибір, а зараз тільки блокують у фейсбуці.
Боти скинулися на сторiнку Зеленого та роблять там собi свято...
 :bv

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #2 : Грудня 07, 2019, 09:23:39 09:23 »
Складається таке дивне враження, що мєндьо́лі написали скріпт, котрий вас блокує, якщо ви вживаєте слова: "блазень", "кокс", "Федина",  "бубочка",  "тупий", "євреї", "обкурений" і т.д. Через кілька днів ви маєте пройти якісь тести і якщо ви перебрали ліміт часу, вас знову блокують. Правда, який там ліміт ніхто не знає. З часом вас розблоковують, і, навіть якщо ви нічого не писали, заблоковують знову. Я собі так думаю, а для чого так складно? Чи не простіше блокувати усіх, хто пише українською?
Але тут є і позитив. Колись розстрілювали і вивозили в Сибір, а зараз тільки блокують у фейсбуці.
Наново реєструйся та й по всьому, так швидше

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
« Reply #3 : Грудня 09, 2019, 05:22:59 17:22 »
Наново реєструйся та й по всьому, так швидше

Не в тому справа. То не тільки в мене. То ціла фейсбук-кампанія по формуванню суспільної думки.
Фсє любят нашега прізідєнта!

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #4 : Грудня 09, 2019, 05:33:57 17:33 »
Не в тому справа. То не тільки в мене.
То ціла фейсбук-кампанія по формуванню суспільної думки.
Фсє любят нашега прізідєнта!
:smiley24: