привет, а помогите советом какого лучше нанять оператора чтоб снять продающий ролик о нашем салоне красоты?
Ось що можу вам сказати...
Зi свого досвiду - я пять рокiв працював на ТБ - можу вам порадити... нi в якому разi... не брати
весiльних фотографiв.
Для кiно - а ролик... це все таки кiно - я радив би вам звернутися до кiностудiй або продакшенiв де працюють профi.
В будь якому продакшенi вам виставлять великий рахунок - можете обрати собi погодинну зйомку, а можете брати камеру на всю змiну, скiльки висточiть часу: для ролика на 0,5 хв. - 3 хв. висточае... 3-5 годин зйомки - зi свiтлом та акторами або статистами вашого салону.
Свого часу - в далекi 90 роки... камер-мен з власною камерою та свiтлом менi коштував 15 дол. - 1 година зйомки, наступнi - по 10 дол. за годину.
Зараз все набагато дорожче, тому, коли у вас обмаль грошей... я радив би вам... робити вiдео-ролик... на власний смарт-фон.
Я робив проби та можу вам сказати, що, примiром той таки смарт Samsung... дае дуже гарну картинку HD + звук.
А далi вже... все скидаете в ПК та монтуете, пiсля чого закидаете на Ю-Туб та чекаете чергу першiх клiентiв...
По цiнах... середнiй по якостi ролик проф. фiрмою вам обiйдеться до
1000 дол. за зйомку, свiтло, звук та монтаж з перегоном.
Порахуйте, чi варта гра свiчок...