Автор Тема: "Кацапи". (класик)  (Прочитано 512 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
"Кацапи". (класик)
« : Листопада 06, 2019, 10:04:04 10:04 »
Когда я в круизе, на пассажирском судне, индусу, родом из Бомбея, популярно на хреновом английском объяснил, что у нас война с рашкой и рашка - агрессор, и что я на дух не переношу рашку и "русский мир"...он вначале несколько раз переспросил про Крым и про Донбасс, правда, что там русские....???....потом, узнав, что я УБДшник...по моему "смертнику" на шее и "следами" от войны...он охренел. А потом, офигевший от этого всего...он задал вопрос: а почему украинцы бухают с русскими и весело общаются?

Я НЕ ЗНАЛ, СЦУКО, ЧТО ОТВЕТИТЬ ИНДУСУ....Что ему ответить...я не знал. Для себя я ответ знаю. Я не мог ему прямо сказать, что вот такой у нас е*анутый на голову и гнилой насквозь малоросский народ. СТЫДОБИЩЕ И ГАНЬБА.

И вообще...в Европе и мире ХЕР кто что знает про эту войну. Ось так...от...."хохли" дорогенькі...Зато Мордор вещает с 5 мордорских каналов по всей Европе круглые сутки. Короче....Слава Україні!

:smilie9:

Offline Комашки

• Ветеран форума
Re: "Кацапи". (класик)
« Reply #1 : Листопада 06, 2019, 10:14:15 10:14 »
Технічно це не суто український феномен, але від того, звісно, не легше.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #2 : Листопада 06, 2019, 11:25:36 11:25 »
 Пояснення дуже просте: наслідки колоніалізму. Індус повинен добре розуміти, що це таке.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #3 : Листопада 06, 2019, 11:29:58 11:29 »
Пояснення дуже просте: наслідки колоніалізму. Індус повинен добре розуміти, що це таке.

+1

У британській колоніальній армії до 80% були саме індуси.
Плюс нинішні індійькі мусліми (а таких мільйонів 150-200) так само приязно спілкуються зі своїми братами-паками.
А дві країни перебувають у стані замороженої війни.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #4 : Листопада 06, 2019, 11:35:56 11:35 »
+1

У британській колоніальній армії до 80% були саме індуси.
Плюс нинішні індійькі мусліми (а таких мільйонів 150-200) так само приязно спілкуються зі своїми братами-паками.
А дві країни перебувають у стані замороженої війни.
Не зовсім вона заморожена, на кордоні перманентні заруби і диверсантів Пакистан постійно в Кашмір засила.
 Дивився туристичну передачу про Індію, так там стосунки з білою людиною є шиком, що , як на мене, є одним з проявів наслідку колоніалізму.