Автор Тема: Прєзєдєнт... Пріватбанк... пєрєговори... експєрти...бе...ме...  (Прочитано 1470 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Президент Украины видит Международный валютный фонд (МВФ) или других международных экспертов возможными посредниками в переговорах по ПриватБанку.

"Я бы хотел, чтобы если будут такие переговоры, то мне кажется, что должны быть международные эксперты. Это люди могут быть и от МВФ, и от кого угодно, кому доверяет общество", - сказал Зеленский в ходе пресс-марафона, который начался в 10:00 в Киеве в четверг.

Он также уточнил, что эксперты должны проанализировать ситуацию и мировые судебные кейсы, чтобы наработать соответствующее решение.

"Если нет желания этот вопрос таким образом там решать… в любом случае, я буду защищать нашу страну. Это государственный банк и я буду его защищать", – добавил Зеленский, отметив при этом, что готов для этого использовать свою публичную позицию.

Offline RG

• Ветеран форума
Цікаво, про чиє 'желаніє' гундить Зєлєпук ?  :smilie7:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Коломойский тихо ржет в стороне...  :smilie1:
"Если нет желания этот вопрос таким образом там решать… в любом случае, я буду защищать нашу страну.
Это государственный банк и я буду его защищать", – добавил Зеленский, отметив при этом, что готов для этого использовать свою публичную позицию.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Так він уже ж прогнав МВФ. Що воно меле.

Offline Alison

• Hero Member
Приват залишиться державним, але бєнівиплатять компенсацію в ярд. І клован не буде цьому заважати.

ПС МВФ тому й поїхав, що ніхто нічого зрозумілого по приватну не зміг сказати

Offline RG

• Ветеран форума
Приват залишиться державним, але бєні виплатять компенсацію в ярд. І клован не буде цьому заважати.

+ ще спистити на кілька ярдів в держави дадуть. Он же страдал от хунти :weep:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Приват залишиться державним, але бєнівиплатять компенсацію в ярд. І клован не буде цьому заважати.

Вони сказали достатньо: зі злочинцем домовляться і ще виплатять йому компенсації.

Offline Alison

• Hero Member
+ ще спистити на кілька ярдів в держави дадуть. Он же страдал от хунти :weep:

Та на крові ще підзаробити, на електриці з рашки

Offline RG

• Ветеран форума
Вони сказали достатньо: зі злочинцем домовляться і ще виплатять йому компенсації.

:smiley24:

Тільки згадування опариша про переговори зразу палить всі їх жидівські манси.

Які нах переговори, коли Каломойша реально в сраці по судах (я не про печерсько-окружні в даному випадку).

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові

Бєня хоче два. :shuffle:

Offline arrow

• Ветеран форума
Сумніваюся, що Бєня отримає кеш з бюджету, це занадто провокативно для біомаси.
А ось всілякі непрозорі кулуарні поступки, компенсації чи преференції його компаніям - саме те.

Offline Alison

• Hero Member
Бєня хоче два. :shuffle:

Начебто є домовленості про 18-20 ярдов гривень. Решту може взяти землею, наприклад

Offline RG

• Ветеран форума
Начебто є домовленості про 18-20 ярдов гривень. Решту може взяти землею, наприклад

Подивимось.  Віддати щось Каламойші офіційно для Опариша рівнозначно публічному харакірі.

Він тому й стогне так жалібно про пєрєгавори, бо відчуває глибину сраки, в яку загнаний   :smilie7:

Offline Серг

• Hero Member

Подряды на востановление Донбасса, например. С нших налогов само собой.
Или как вариант налоговые льготы для Коломы.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Подивимось.  Віддати щось Каламойші офіційно для Опариша рівнозначно публічному харакірі.
Він тому й стогне так жалібно про пєрєгавори, бо відчуває глибину сраки, в яку загнаний   :smilie7:
Вiддасть Малий йому Приват...  - з "компенсацiею" чi без - не важно.
Тому Сцикун сракой крутить, хоче дати так, аби не дати, а Колоой... думае собi - я тебе, сука, еще сделаю кофейок з Новачком...
 >:(

Offline majesty

• Ветеран форума
посредники сказали свое слово
зебил готовь веревку и мыло

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
посредники сказали свое слово
зебил готовь веревку и мыло

"Дарагіє укрАінци, нам всєм прідьоцца патуже затянуть паяса"  :weep:

Offline Надин

• Ветеран форума
Сумніваюся, що Бєня отримає кеш з бюджету, це занадто провокативно для біомаси.
А ось всілякі непрозорі кулуарні поступки, компенсації чи преференції його компаніям - саме те.
ШТО? Для какой биомассы то провокативно, для 73%? Так им в кино показали что они золотые коронки должны принести на площадь в Киеве, и они зубы у себя выдерут и понесут, а не шины и коктель Молотова

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
If you are going through hell, keep going.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Так им в кино показали что они золотые коронки должны принести на площадь в Киеве

Там і таке було?  :smilie10:

Блядь, якби я не боявся захлинутися у блювотині, можна було б і подивится ту хуйню заради лулзів.  :at

Offline Надин

• Ветеран форума
Там і таке було?  :smilie10:

Блядь, якби я не боявся захлинутися у блювотині, можна було б і подивится ту хуйню заради лулзів.  :at
ну да, там в конце нарид скинулся своим золотом и выплатил все долги клятым буржуинам, тогда и обрели свободу

По ссылке https://youtu.be/ANmci7GlvRM

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
ну да, там в конце нарид скинулся своим золотом и выплатил все долги клятым буржуинам, тогда и обрели свободу

По ссылке https://youtu.be/ANmci7GlvRM
Наскільки знаю, подібне реально відбувалося в Південній Кореї але у нас неможливе, простий нарід спочатку окуєє, а потім захлинеться в ненависті.е

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Зеленський нашльопав пропаганд. серiали про Голобородько...
Може ми пiдемо шляхом Северной Кореи - там взагалi не можна критикувати Владу...
Якими ж треба бути дебiлами аби повiрити побрехенькам Коломойскього та його Медiа...
Таке враження, що Машина Часу викинула Украiну... в 1990 рiк...
&feature=youtu.be
 :ao