Автор Тема: Політика в Канаді  (Прочитано 1586 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Політика в Канаді
« : Жовтня 08, 2019, 06:57:02 06:57 »
Можливо, комусь будуть цікаві замальовки із політичного життя Канади - найбільшого і найкращого друга України, яка з моменту незалежності завжди підтримувала Україну у всіх відношеннях. Особливо в контексті політичної боротьби, партійного життя, демократичних процесів.

Зараз в Канаді відбувається виборча кампанія на федеральному рівні - вибиратимуть членів парламенту і лідер партії, яка набере найбільше представників у парламент, стане прем"єр-міністром Канади.

Сьогодні відбулися дебати між представниками основних партій, що беруть участь у виборчих перегонах. Я тільки зараз почала дивитися і дуже цікаво спостерігати сам початок - як під"їздять автобуси з кандидатами, як майже ніде не видно поліції, як просто та невимушено поводять себе політики, і як поводять себе прості люди.

UzpfSTU2NjE3MDQyMDM6MTAxNTc1NjQ4MTI3MjQyMDQ/

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Політика в Канаді
« Reply #1 : Жовтня 08, 2019, 09:40:48 09:40 »
 :smiley24: В 80 роки син знайомого переiхав в Канаду, мешкав там якийсь час...
Добре, що Канада допомогае Украiнi - здаеться, там найбiльша Укр. дiяспора, навiть бiльше анiж в США...
Ми ж бачiмо М. Щура, Телебачення Торонто...
Зараз й кiно, можливо, будемо разом зимати - добре знаю, що деякi кiнокомпанii США... багато рокiв в Канадi зимають малобюджет.
Для Украiни... це те, що треба, бо самотужки робити гарне кiно... то лише при клятих совках було...
Хай до нас мандрують - можемо вiдкрити турист. бiзнес, спростити вiзовий режим, робити мистецькi та культурно-освiтнi проекти...

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #2 : Жовтня 22, 2019, 07:38:32 07:38 »
Коротше, через канадських зебілів не вдалося цього разу сковирнути Трудо. Але вже у нього уряд меншості.

Сподіваюсь, консерватори викинуть мямлю Шіра і приведуть нормального лідера. А там і дострокові вибори.

Пишаюся тим, що моя провінція вибрала лише одного лібераста - у всіх інших округах синьо-синьо! Саме тому Альберта буде продовжувати йти у форпості цивілізаційної еліти та процвітання, незважаючи на штучні (і сподіваюсь, тимчасові) економічні труднощі.

Offline Поліщук

• Full Member
« Reply #3 : Жовтня 22, 2019, 08:33:25 08:33 »
Коротше, через канадських зебілів не вдалося цього разу сковирнути Трудо. Але вже у нього уряд меншості.

Сподіваюсь, консерватори викинуть мямлю Шіра і приведуть нормального лідера. А там і дострокові вибори.

Пишаюся тим, що моя провінція вибрала лише одного лібераста - у всіх інших округах синьо-синьо! Саме тому Альберта буде продовжувати йти у форпості цивілізаційної еліти та процвітання, незважаючи на штучні (і сподіваюсь, тимчасові) економічні труднощі.

А діаспора якимсь чином представлена, чи вже немає буйних?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #4 : Жовтня 23, 2019, 03:35:51 03:35 »
Liberals: 5,912,000 votes

Conservatives: 6,154,000

Liberals: 110 seats

Conservatives: 79

Abolish Electoral College folks are awfully quiet about what’s going on in Canada 🤔
7:16 PM · Oct 22,
If you are going through hell, keep going.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #5 : Жовтня 23, 2019, 04:16:03 04:16 »
А діаспора якимсь чином представлена, чи вже немає буйних?

Чого ж нема ... Христю "Бритні Спірс" Фріланд знову вибрали  :smilie5: ну і багато інших членів парламенту мають українське походження.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #6 : Жовтня 23, 2019, 04:17:56 04:17 »
Liberals: 5,912,000 votes

Conservatives: 6,154,000

Liberals: 110 seats

Conservatives: 79

Abolish Electoral College folks are awfully quiet about what’s going on in Canada 🤔
7:16 PM · Oct 22,

Трудо минулого разу обіцяв провести реформу виборчої системи, але збрехав і не зробив. Що в результаті і спрацювало в його користь.

Альбертанці злі як чорти і почалися заклики якщо не до від"єднання, то до утворення "держави в державі".  Буде у нас своя Альбертанська Народна Республіка  :smilie5: Дехто навіть закликає приєднатися до Штатів, ЛОЛ!

In response to Justin Trudeau’s reelection, the Facebook group for VoteWexit.com gained tens of thousands of followers in a matter of hours. According to CTV News, in just 10 minutes the group surged from 4,000 members to 42,000. By 8:00 a.m. the next morning, the group had shot up to over 113,000 members.
'
« Останнє редагування: Жовтня 23, 2019, 04:26:20 04:26 від Ad Astra »

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7 : Жовтня 23, 2019, 04:26:02 04:26 »
А сьогодні в новинах сатиричних, що Трудо, коли працював вчителем, був звільнений за те, що ... трахав мамашу свого учня чи учениці.

Ось такий він запальний, наш прем"єр-міністр!

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #8 : Жовтня 23, 2019, 04:31:09 04:31 »
Якщо чесно, то мене більше цікавить здоров'я Джордана Пітерсона...

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #9 : Жовтня 23, 2019, 04:36:23 04:36 »
З хороших новин те, що дегенерат із пенісом Джесіка Янів програла свій позов до косметички, яка відмовилася депілювати її яйця  :smiley24: :smiley24: :smiley24:

https://www.thepostmillennial.com/breaking-jessica-yaniv-loses-cases-against-women-who-wouldnt-wax-her-balls/

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #10 : Жовтня 23, 2019, 04:38:10 04:38 »
Якщо чесно, то мене більше цікавить здоров'я Джордана Пітерсона...

Записався у рехаб:

https://nypost.com/2019/09/20/jordan-peterson-enters-rehab-after-wifes-cancer-diagnosis/

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #11 : Жовтня 23, 2019, 06:15:04 06:15 »

:weep: :weep: :weep:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #12 : Жовтня 23, 2019, 07:46:35 07:46 »
З хороших новин те, що дегенерат із пенісом Джесіка Янів програла свій позов до косметички, яка відмовилася депілювати її яйця  :smiley24: :smiley24: :smiley24:
https://www.thepostmillennial.com/breaking-jessica-yaniv-loses-cases-against-women-who-wouldnt-wax-her-balls/
Транссексуал?..
 :fp

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #13 : Жовтня 23, 2019, 03:02:55 15:02 »
А сьогодні в новинах сатиричних, що Трудо, коли працював вчителем, був звільнений за те, що ... трахав мамашу свого учня чи учениці.

Ось такий він запальний, наш прем"єр-міністр!
А це типу погано?  :smilie8:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #14 : Жовтня 23, 2019, 04:07:52 16:07 »
А це типу погано?  :smilie8:

Карупція ж.  :eyes:

Offline polelis

• Ветеран форума
« Reply #15 : Жовтня 23, 2019, 04:42:02 16:42 »
Чого ж нема ... Христю "Бритні Спірс" Фріланд знову вибрали  :smilie5: ну і багато інших членів парламенту мають українське походження.
А.а.астра а ти часом не з тієї компашки яка останнім часом так навіжено намагається дискредитувати
Христю в Канаді за її нібито підтримку українських «нациків» .
Якщо хто забув, міністрІнозСправ Канади Христя Фріланд невиїзна в рашу саме за її проукраїнську політику.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #16 : Жовтня 23, 2019, 04:43:56 16:43 »
А шо Христі в Рашці робити? Чи їй туди дуже кортить поїхати?

Offline Поліщук

• Full Member
« Reply #17 : Жовтня 23, 2019, 05:12:47 17:12 »
А шо Христі в Рашці робити? Чи їй туди дуже кортить поїхати?
[/quote

Таки мабуть вони  з "тієї компашки"

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #18 : Жовтня 24, 2019, 05:30:16 05:30 »
А.а.астра а ти часом не з тієї компашки яка останнім часом так навіжено намагається дискредитувати
Христю в Канаді за її нібито підтримку українських «нациків» .
Якщо хто забув, міністрІнозСправ Канади Христя Фріланд невиїзна в рашу саме за її проукраїнську політику.

Ваші нацики і самі себе (вірніше, Україну) чудово дискредитують професійно знятими відео чморення муслімів та факельними маршами. Все, щоб довести путіньску мантру про те, що в Україні фашизм і щоб країни Заходу повністю відреклися від України  :smilie9:

А у Христі дід реально працював на нацистів, і це є доведений факт. Хоча до чого тут вона особисто?

Христя просто Христя. Колишня журналістка, яку поставили на відповідальні пости і яка тупо не справлялася. Згадаємо хоча б, як вона у сльозах і соплях рванула з перемовин, бо пішло не по її:

Хоча вона потім чогось трохи навчилася і не є найгіршою членкинею команди Трудо. Але в принципі кожен, хто співпрацює з Трудо, є ворогом пересічного альбертанця. Що стосується політики уряду Трудо по відношенню до України, то вони ніби-то нічим вам не нашкодили, а ось нам, канадцям - дуже. Тому ми їх і не любимо.

Жіночка без комплексів і без почуття такту, смаку та міри:

Христя в оточенні "молодих професіоналів" - не дивно, що Канада в такій дупі  :smilie10: :smilie10: :smilie10:

Мені набагато більше подобається інша політкиня українського походження - Рона (Роналі Чапчук) Амброуз (https://en.wikipedia.org/wiki/Rona_Ambrose)

І красива, і розумна, і була тимчасовим лідером федеральних консерваторів ... і сподіваюсь, одного дня стане прем"єркою Канади!  :hot:

https://twitter.com/i/status/1182747077941448704

А ви можете продовжувати цілувати Христю в її досить значущу дупку  :laugh: :laugh: :laugh:

« Останнє редагування: Жовтня 24, 2019, 05:35:16 05:35 від Ad Astra »

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #19 : Жовтня 24, 2019, 06:24:10 06:24 »

нацики і самі себе (вірніше, Україну) чудово дискредитують професійно знятими відео чморення муслімів та факельними маршами.

Українські нацики усі поголовно (і нацкурви, і сволотівці, і йопані правосєкі, і ніцойчики) скуплені каломойшами та Кремлем. А крім того завзято боролись, щоб зруйнувати Україну та привести до влади зелених наркош.

З.І. Дивно мені читати, чк супчики кинулись захищати національних курв Блецького з "Азову" від американських конгресменів, котрі намагаються оголосити їх терористичною організацією  :weep:. Бо по перше, треба для цього мати пам'ять як у курки, щоб забути, що ці курви виробляли перед виборами президента. А по друге, національний корпус "Азов" таки справді терористична організація, яка швидше за все й спалила будинок Гонтарєвої.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #20 : Жовтня 24, 2019, 06:36:58 06:36 »
Українські нацики усі поголовно (і нацкурви, і сволотівці, і йопані правосєкі, і ніцойчики) скуплені каломойшами та Кремлем. А крім того завзято боролись, щоб зруйнувати Україну та привести до влади зелених наркош.

З.І. Дивно мені читати, чк супчики кинулись захищати національних курв Блецького з "Азову" від американських конгресменів, котрі намагаються оголосити їх терористичною організацією  :weep:. Бо по перше, треба для цього мати пам'ять як у курки, щоб забути, що ці курви виробляли перед виборами президента. А по друге, національний корпус "Азов" таки справді терористична організація, яка швидше за все й спалила будинок Гонтарєвої.

Це свого роду брейнвошинг, як от у голосувальщиків за зеленого. Ніби і непогані люди, але щось пороблено.

А у нас тут в Канаді ще більше десяти років назад у сатиричній пресі приколювалися над зашкваром деяких членів уряду Харпера, які були сфоткані разом з Тягнибоком. І поряд всі цитати Тягнибока про жидів і т.п.

Все це давно відомо кому треба на Заході.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #21 : Листопада 16, 2019, 03:53:42 03:53 »
Не про політику, але захотілося поділитися.

Ось такий чудовий хліб печуть у Торонто!  :smiley24:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #22 : Листопада 16, 2019, 08:42:57 08:42 »
 :smiley24:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #23 : Лютого 24, 2020, 03:47:41 03:47 »
Мене запитали, як життя в Канаді. Я тут живу майже 20 років. Мої враження:

1) Коли я приїхала, при владі були ліберали. Вони в принципі проводили адекватну політику і питаннями уряду та управлінням державою я майже не цікавилася.

2) Потім прийшов уряд Харпера. Мої канадські родичі консервативні, і коли це сталося, вони дуже раділи. Особисто мені Харпер не подобався як особистість, але під його керівництвом Канада мала дуже хороший в економічному плані період. Навіть під час світової кризи Канаду не зачепило.

3) Потім вибрали Трудо. Звичайно ж, будучи комуністом (вірніше так, ті, хто наспраді приймають рішення - він просто лялька), почував просувати ліберастичну адженду.  В результаті набрано купу боргів, але є мільярди роздавати на різні аборти в Африці і т.п. Податки підскочили страшно, в економічному плані просто піпець. В результаті моя провінція Альберта і деякі інші почали розмови про відокремлення від Канади і ці настрої досить реальні.

Муніципальні податки теж виросли. Наприклад, я плачу за очистку води більше, ніж за саму спожиту воду. Бо місцевий уряд теж социки.