Автор Тема: Богдан сегодня может уйти в отставку — СМИ  (Прочитано 460 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
30/07/2019 11:57
Об этом глава ОПУ скажет на сегодняшнем запланированном брифинге.

Глава Офиса президента Украины Андрей Богдан 30 июля сообщит о своей отставке. Об этом изданию «ДС» сообщают собственные источники, передает «НБН«.

Покинуть занимаемую должность Богдану придется из-за конфликта с администрацией американского президента. Они требуют дабы президент Украины Зеленский был подальше от «человека Коломойского».

Правда, по неподтвержденным данным, Богдан далеко от политики не уйдет: вместо главы ОПУ он может стать главой Высшего совета правосудия.
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline optimist

• Ветеран форума
Re: Богдан сегодня может уйти в отставку — СМИ
« Reply #1 : Липня 30, 2019, 07:42:34 19:42 »
Мер Києва Віталій Кличко звернувся до Президента Володимира Зеленського і наголосив, що присутність у владі таких некомпетентних людей, як Андрій Богдан, не дозволяє говорити про запровадження нових стандартів в українській політиці. Про це йдеться у відеозверненні, яке Кличко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
-Ще раз хочу наголосити: все, що наговорив пан Богдан - повна нісенітниця і некомпетентність! Але я звертаюся до Президента: Володимире Олександровичу, з повагою до вас, але, якщо владу будуть представляти такі брехливі непрофесіонали, як Андрій Богдан, - про які нові стандарти в політиці можна говорити? - наголосив Кличко. - Якщо коротко: Київрада працює прозоро, ефективно  і без "смотрящих" - мовою керівника вашого офісу. Друге: я давно не є керівником БПП. Третє: гроші комусь пропонували? Прізвища? Хто? Навіщо? А то якісь плітки і безпідставна брехня.А також - маніпулювання законами і Конституцією. І на це все дивиться вся Україна і наші міжнародні партнери. Хіба це рівень керівництва офісу глави держави? Якось незручно за таких «ньюзмейкерів». І останнє: я не борюсь за крісла, мені не потрібні посади. Я борюсь за наше місто, за країну, борюсь за самоврядування і за киян. За можливість обирати мером людину, яка відповідальна виключно перед киянами, - сказав Віталій Кличко.

facebook.com/watch/?v=338233250421902

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Богдан сегодня может уйти в отставку — СМИ
« Reply #2 : Липня 30, 2019, 08:12:59 20:12 »
30/07/2019 11:57
Об этом глава ОПУ скажет на сегодняшнем запланированном брифинге.
Глава Офиса президента Украины Андрей Богдан 30 июля сообщит о своей отставке. Об этом изданию «ДС» сообщают собственные источники, передает «НБН«.
Покинуть занимаемую должность Богдану придется из-за конфликта с администрацией американского президента.
Они требуют дабы президент Украины Зеленский был подальше от «человека Коломойского».
Правда, по неподтвержденным данным, Богдан далеко от политики не уйдет: вместо главы ОПУ он может стать главой Высшего совета правосудия.
Проглядав деннi новини та побачiв оце свиняче рило... НаСяльнiка ОП (З) - лише придивиться, як воно мовить, як тримаеться...
Таке враження, що дядько тiльки з лазнi приiхав, або з борделю - хтозавгодно але не державник...

:gb: