Автор Тема: Військовий прокурор Анатолій Матіос заперечує версію  (Прочитано 462 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Військовий прокурор Анатолій Матіос заперечує версію про отруєння третього президента України Віктора Ющенка в 2004 році.

Таку заяву він зробив в ефірі Politeka, посилаючись на слова свого заступника, генерала Ігоря Козлова, який був слідчим у справі про можливе отруєння на той момент кандидата в президенти.

"Я його запитав: "Ігоре, скажи, ось ти розслідував, ти настільки занурений в цю всю ситуацію, що ти повинен мати своє бачення істини, яку ти зміг довести або тобі не дали довести. Скажи було чи не було? "Я не знаю, але ретранслюю з його дозволу або його критики подальшу його відповідь. Він сказав: "Ні", - заявив Матіос.

https://www.obozrevatel.com/ukr/politics/otruennya-ne-bulo-matios-zrobiv-guchnu-zayavu-pro-skandal-z-yuschenkom.htm

:Sho_za: :Sho_za: :Sho_za: :Sho_za:
If you are going through hell, keep going.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
а как анализы международных лабораторий о диоксине??  Они все его показали в больших количествах

и по лицу Юща не видно, шо его отравили да еще название яда - Оранж

"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
згадаймо полоный та  новичок, і нове

НАВАЛЬНИЙ ВПЕВНЕНИЙ, ЩО ЙОГО ОТРУЇЛИ

Сьогодні, 22:20

Він розповів про дивну поведінку медиків у лікарні.

Російський опозиціонер Олексій Навальний, який потрапив до лікарні з нібито алергією, впевнений в умисному отруєнні.

Про це йдеться на його сторінці у фейсбуці.

Навальний зазначив, що ніколи в життя не мав алергії. У камері він буває не вперше, і мав ті ж побутові умови, що й інші п'ять арештантів.

"Це мій дев'ятий або десятий арешт. За весь час я звертався до лікаря один раз, коли застудився і була висока температура. Постільна білизна у мене своє. З тюремної сумки, яка завжди напоготові. Там же лежить мило, зубна паста і все таке інше. Всім цим я користувався два тижні тому", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У Москві арештували опозиціонера Яшина і муніципального депутата Янкаускаса
Опозиціонер у деталях розповів про розвиток алергічної реакції, а також відзначив дивну поведінку лікарів. "У лікарні, з одного боку, почали лікувати, і лікарі пішли косяками, з іншого - почалася дивна фігня. Поліція біля дверей палати. Моїх знайомих лікарів не пускають. Адвоката не пускають. Моїм лікарям і адвокату діагноз не говорять, посилаючись на лікарську таємницю, зате виходить розгорнутий коментар Інтерфаксу, де видають діагноз, який мені не говорили", - написав Навальний.

За його словами, лікарі поводилися так, ніби хотіли "щось приховати про всяк випадок".

Водночас опозиціонер не вважає, що його отруїли місцеві поліцейські, бо ті були "занадто шоковані" його виглядом.

"Тут всюди камери, ми запросили їх офіційно. Потрібні ті моменти, коли всіх виводили на прогулянку або дзвінки. Якщо в цей час в камеру заходили якісь люди, то версія з отруєнням стає дуже вагомою. Якщо немає, то зростає сила версії з унікальним медичним випадком. Коли-небудь його назвуть "одноразова гостра алергічна реакція Навального"", - написав він.

"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Ну, те що Літвіненко був отруєн, у ВБ тежвипадково узнали.
Матіос - рідкісний рагуль. Його треба гнати геть.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Матіос розбирається краще в отруєннях, ніж міжнародний медичний швейцарський журнал "Ланцет".

Сцуко.

Матіос - красава.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Ну, те що Літвіненко був отруєн, у ВБ тежвипадково узнали.
Матіос - рідкісний рагуль. Його треба гнати геть.

100%