Автор Тема: НАСЄЛЄНІЄ ПОГОДИТЬСЯ НА ХОЛОДИЛЬНИК, НАВІТЬ ЯКЩО ВІН СТОЯТИМЕ В «РУССКОМ МІРЄ» І  (Прочитано 14599 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Якби ці організації керувались в своїй діяльності галичанським містечковим патріотизмом, то називались би вони ОГН і ГПА.
:smiley24:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Таке враження, що ти строчиш з Сиктивкару.
Коли нічого сказати тупо переходимо на особистості

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
ти щойно обізвав мою маму (і таких же щирих добрих людейя як вона), патріотку до мозгу костей, кандидата наук і працюючу пенсіонерку тупою... а вона за Пороха голосувала на президентських. на парламентських за Славіка. Щоб Голос пройшов - така у неї мета була.
рівень твого інтелекту і аналітики просто зашкалює чувак.
спробуй помислити перед тим як ставити на ккомусь штампи та ?
Вашу маму ніхто тут не обзивав , прикриватися мамою - ще з дитинства дуже некоректний спосіб захисту, йде мова про виборця загалом. Дурень від розумного не освітою відрізняється. Наведіть краще аргументацію мами, чому вона вирішила після голосування за Пороха, голосувати за "Голос".

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
ти щойно обізвав мою маму (і таких же щирих добрих людейя як вона), патріотку до мозгу костей, кандидата наук і працюючу пенсіонерку тупою... а вона за Пороха голосувала на президентських. на парламентських за Славіка. Щоб Голос пройшов - така у неї мета була.
рівень твого інтелекту і аналітики просто зашкалює чувак.
спробуй помислити перед тим як ставити на ккомусь штампи та ?
Краще б Ви з Вашою мамою спробували помислити хоч трішки перед тим, як віддавати голос Галаску Сявіковому. В ідеологічному плані Галасок - повна копія Слуги Урода, яка своїм ворогом оголосила Пороха, в кадровому плані ця канторка переповнена квартірооптимістами, котрі 5 останніх років боролись проти Української держави, а в плані найближчих перспектив Галасок відверто заявляє, що бачить себе союзником Слуги Урода  :weep:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Вашу маму ніхто тут не обзивав , прикриватися мамою - ще з дитинства дуже некоректний спосіб захисту, йде мова про виборця загалом. Дурень від розумного не освітою відрізняється. Наведіть краще аргументацію мами, чому вона вирішила після голосування за Пороха, голосувати за "Голос".
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline pendulum

• Newbie
  • *

Offline Бандер1вець

• Sr. Member

клас.
 :smilie5: :smilie5: :smilie5:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
клас.
 :smilie5: :smilie5: :smilie5:
Так що там з аргументацією стосовно голосування за Галасок  :laugh:? Туго?

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
на президентських. на парламентських за Славіка.

Славік, Вася, Пєтя, Міша, Ваня...
У нас так дітей не називали.

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Так що там з аргументацією стосовно голосування за Галасок  :laugh:? Туго?

мама хтіла шоб Голос був у парламенті. бо вона знає тата Славіка :)
екзит поли станом на 16-00 я їй злив :)
Порох точно проходив а Голос був на грані.
все.
вона голоснула за голос.

а шо тебе так це питання турбує ?

я єслі шо за Пороха.
а ти за кого розумнику ?

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Славік, Вася, Пєтя, Міша, Ваня...
У нас так дітей не називали.

ну взагаліто він СлАвко.
у вас так точно не називали.
це у нас так називають.
у Львові :)
Місько.
Ванька.
Петька.
Марек.
Андрюха.
Сєрий...
які ше імена тобі не подобаються ? :)

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
все.
вона голоснула за голос.

я єслі шо за Пороха.
а ти за кого розумнику ?
Аргументація вибору політичної сили, майбутнього країни у стані війни, головнокомандувача.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
все.
вона голоснула за голос.

я єслі шо за Пороха.
а ти за кого розумнику ?
Може Ви з мамою не в курсі, але тато Сявіка в Галаску не балатувався. А депутатми від Галаска стали купка квартірооптімістів, які перед виборами заявляли, що вони вороги не Зеленського з Каломойшею, а "старих політиків", тобто Пороха.

В принципі це питання мене не те, щоб турбувало, але трохи стрьомно, що в Пороха такі дивакуваті симпатики, котрі голосують за його ворогів.

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Може Ви з мамою не в курсі, але тато Сявіка в Галаску не балатувався. А депутатми від Галаска стали купка квартірооптімістів, які перед виборами заявляли, що вони вороги не Зеленського з Каломойшею, а "старих політиків", тобто Пороха.

В принципі це питання мене не те, щоб турбувало, але трохи стрьомно, що в Пороха такі дивакуваті симпатики, котрі голосують за його ворогів.

змирись із цим  :smilie5:

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Аргументація вибору політичної сили, майбутнього країни у стані війни, головнокомандувача.

а ти проти 73% яким чином переміг ?
ми всі пукнули в калюжу.
Зебіл головнокомандувач і їх 73% його обрали.
змирись.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
ми всі пукнули в калюжу.
Зебіл головнокомандувач і їх 73% його обрали.
змирись.
Проголосував за ЄС

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Проголосував за ЄС

ну і я.
то шо всі хто не за ЄС на парламентських наші вороги ?
Голос думаю будуть теж нормальні депутати.
а якшо не будуть то наших(ЄС) у зРаді менше 30 чоловік.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

Більша частина тих 73% - Ваші і Вашої мами соратники. Для вас усіх Андрухович - сраний писака.

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Більша частина тих 73% - Ваші і Вашої мами соратники. Для вас усіх Андрухович - сраний писака.

Угу...
то нічого шо ми 25% ?
а сам чий холоп будеш шо тут на мою маму розродився писаниною ?
а Андрухович так фігню про острів Львів написав.
тобто свідому брехню.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Угу...
то нічого шо ми 25% ?
а сам чий холоп будеш шо тут на мою маму розродився писаниною ?
а Андрухович так фігню про острів Львів написав.
тобто свідому брехню.
Свою маму ти сам по дурості приплів в обговорення  :weep:. Без тебе ніхто би й не знав, що вона входить в множину львівських зєбілів, котрі проголосували за Галасок.

Андрухович все правильно написав, ти просто своїм куцим розумом нащадка виборців Галаска не можеш осягнути змісту того тексту.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
ну і я.
то шо всі хто не за ЄС на парламентських наші вороги ?
Голос думаю будуть теж нормальні депутати.
а якшо не будуть то наших(ЄС) у зРаді менше 30 чоловік.
Це питання гігієни, а не сприйняття інших ворогами. Ви думаєте, а я знаю що Порох зробив, і що Сявік в ВР нічого не робив, і навіть втік звідти, і знову він нічого не збирається там робити, про що він заявляв прямо, і що в його списку усілякі Шабуньки, які топили Пороха. Логічний ланцюжок далі продовжити нескладно щодо думати про перспективи Голосу. До речі, як вам майбутній депутат від Зе Дубинський? Голос же хоче в коаліцію з Зе. Все влаштовує? Ніякого дисонансу не відчуваєте?

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
і шо ви придумали ?
втекти із ФУПу у зону комфорту на СУП !
серйозні аналітики і борці за справедливість :)))

Тут багато з упячки "довічно забанених". Так що не "втекти".

Offline Backfire

• Full Member
ну взагаліто він СлАвко.
у вас так точно не називали.
це у нас так називають.
у Львові :)
Місько.
Ванька.
Петька.
Марек.
Андрюха.
Сєрий...
які ше імена тобі не подобаються ? :)
ЄС і Справа Громад його Обожеслав називають :fp2

Offline Комашки

• Ветеран форума
ми всі пукнули в калюжу.
Ну, взагалі-то далеко не усі. Але голосування за "Голос" було не найрозумнішим кроком. Вам про це сказали. Ви навели приклад своєї матусі. У вас запитали щодо аргументації цього кроку. Аргументи виявилися дійсно не взірцем розумного вибору. Чи це є страшним гріхом, за який назавжди виключають з лав українських патріотів?  :smilie5: Звісно що ні. Але це помилка. Й існувала альтернатива. Й ті хто віддав голос за адекватну альтернативу, ні до якої калюжі м'яко кажучи не наближалися.
Розуміння цього є запорукою того, що у майбутньому людина не припуститься помилки вдруге.
Камлання про "ми всі" є запорукою того, що в майбутньому все повториться.

Offline irpin

• Ветеран форума
у нас головний інженер, коли доповідає директору про ліквідацію аварії, вживає оте саме "ми",
але коли йому дзвонять, що знову десь затоило, або не гріє, або згасло, то він в трубку кричить - "а до чого тут я?! дзвоніть слюсарям (електрикам), тощо."   :lol:

Online RG

• Ветеран форума
Тут про пєдіка Дроздова пишуть  :smilie7:

Serhio Tkachios з Сергеєм Ткачем.
24 липня о 22:15

Сьогодні багато порохоботів постять ніби правильні висловлювання, не беручи до уваги хто їх робить.
Один з таких ніби правильних - ведучий ЗіКу ОРстап Дроздов.
Мінімальний аналіз публікацій цього діяча показує, що Остап Дроздов - Скрипін N2, еталонна гнида, яка робить вигляд, що одягнута у біле пальто і перебуває понад процесами.
Ця гнида доклала максимум зусиль для знищення Порошенка, тиражуючи фейки і маніпулюючи фактами, прекрасно знаючи при цьому, що Порошенко - чи не єдиний, хто спроможний вести Україну правильним курсом.
Не можна цю істоту постити, які б він правильні речі сьогодні не писав. Препощуючи це, ми знову робим гнид лідерами думок і закладаємо чергову бомбу під тих, хто як Порошенко, зможе піти правильним шляхом.
Звертаюся до тих, хто вже поширив його дописи.
Агов, люди,він доклав зусиль, щоб ті, про кого він з презирством пише, взяли гору. Він писав, що Порошенко для армії може зробити тільки якісний прийом параду, що він вітрина без внутрішнього змісту.
Кого ви постите? Для кого?
Порохоботи і так знають, що перемогло бидло. Для чого робити з нього експерта? Він реальний замаскований ворог того самого розвитку України на який ми не спромоглися усі роки незалежності. Саме такі гниди допомагали душити у зародку всі рухи у потрібному напрямку, огортаючи це у чистоплюйську обгортку і поширюючи фейки.

Offline div

• Ветеран форума

Сьогодні багато порохоботів постять ніби правильні висловлювання, не беручи до уваги хто їх робить.
Мінімальний аналіз публікацій цього діяча показує, що Остап Дроздов - Скрипін N2, еталонна гнида, яка робить вигляд, що одягнута у біле пальто і перебуває понад процесами.
Ця гнида доклала максимум зусиль для знищення Порошенка, тиражуючи фейки і маніпулюючи фактами, прекрасно знаючи при цьому, що Порошенко - чи не єдиний, хто спроможний вести Україну правильним курсом.
Не можна цю істоту постити, які б він правильні речі сьогодні не писав. Препощуючи це, ми знову робим гнид лідерами думок і закладаємо чергову бомбу під тих, хто як Порошенко, зможе піти правильним шляхом.
Агов, люди,він доклав зусиль, щоб ті, про кого він з презирством пише, взяли гору. Він писав, що Порошенко для армії може зробити тільки якісний прийом параду, що він вітрина без внутрішнього змісту.
Порохоботи і так знають, що перемогло бидло. Для чого робити з нього експерта? Він реальний замаскований ворог того самого розвитку України на який ми не спромоглися усі роки незалежності. Саме такі гниди допомагали душити у зародку всі рухи у потрібному напрямку, огортаючи це у чистоплюйську обгортку і поширюючи фейки.

Offline Stanton

• Hero Member

ти нацист ?

чи просто розумововідсталий ?

я думаю что, тс должен задать этот вопрос не один раз еще ...))

из баланса справедливости
хотя бы ...
ну не будет же он извинятся в самом деле ))

Offline Geo

• Ветеран форума
ти нацист ?

чи просто розумововідсталий ?

Stanton - человек непростой. (не ищите, там у него другой ник, ога...) На ФУПе он сражался ЗА Украину, Пороха и его команду, а также ПРОТИВ сепаров, юльков, зелени, греко-католиков, "західняків", "східняків", украинского языка и русскоязычных ордыловцев в экзиле. Человек неординарный. Его иногда сильно заносит. Особенно, где видит "мову". Но - патриот Украины. Когда-то давно голосовал за "Свободу". Короче, сложная натура. Ога.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Stanton - человек непростой. (не ищите, там у него другой ник, ога...) На ФУПе он сражался ... ПРОТИВ ... украинского языка ... Его иногда сильно заносит. Особенно, где видит "мову"

Не завадило б по пизді лопатою тому "непростому чілавєку". І по єбалу теж.  :super: