Автор Тема: НАСЄЛЄНІЄ ПОГОДИТЬСЯ НА ХОЛОДИЛЬНИК, НАВІТЬ ЯКЩО ВІН СТОЯТИМЕ В «РУССКОМ МІРЄ» І  (Прочитано 14597 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Андрухович.

...21 липня Україна політично об’єдналася в точці, яка саме для Галичини стає точкою неповернення. Галичина перестає існувати як окрема політична цінність, що продукує для всієї країни суперечливі, хоч і дуже потрібні сенси. Тягнучи країну в невідоме, провокуючи, дратуючи, виставляючи на кпини саму себе. Це не реґіональний месіанізм із мене промовляє, а вся дотеперішня реальність: якби Галичина не голосувала по-особливому, ця країна навряд чи розвивалася б і на сьогодні вже давно являла б собою втричі збільшену Білорусь.
 Але цього разу троль розбив своє дзеркало не над частиною, а над усією територією цієї країни. Тож замість продовжувати впертий і загалом невдячний рух угору, Галичина стрімко пішла (якщо не покотилася) вниз і вперше з 1990 року проголосувала, як усі. Навіть її найстійкіший елемент, згаданий острів Львівщина, демонструє ту ж тенденцію пристосування до решти країни. Що з цього випливає – тотальна єдність, масове самогубство, а чи тотальна єдність у масовому самогубстві – побачимо вже зовсім невдовзі...
https://zbruc.eu/node/91063

шо блін цей йух писака сраний про львів написав ?
нехай краще пише свої дешеві нікому не цікаві книжонки і не умнічає про політику да ?
до речі це чмо звідки ? з Франківська ?
ну вони там гуцули капець патрійоти да... :)

Львівська -
Голос 23,09%
СН 22,03%
мажоритарники - 8 СН, 3 Голос, 1 ЄС

Франківська -
СН 33,81%
Батьківщина 14,67%

мажоритарники - 7 СН

Тернопільська -
СН 31,51%
Голос 13,07%
мажоритарники - 5 СН

Online majesty

• Ветеран форума
Львов столица узкого мира

:weep:

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
ідеолог а не століца ! :)))
кремль все робить шо ми їм кажемо :)))

Online majesty

• Ветеран форума
ідеолог а не століца ! :)))
кремль все робить шо ми їм кажемо :)))

только одессит Гончаренко показал как надо ипать зебилов

неисповедимы  пути

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
мне всегда умиляют
типы, которые ничего кроме хамства и свои дурных манер
ничего не могут из себя выдавить

Коли завезена з Сиктивкару мокша філософствує про хамство і манери, то ...

----------------------------
Мокша газдує: Бронзову статую богині Флори в Нікітському ботанічному саду в Криму збираються демонтувати. На її місце встановлять мармуровий бюст Лєніна.
« Останнє редагування: Липня 27, 2019, 09:58:39 09:58 від Cheerful Sniper »

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
нехай краще пише свої дешеві нікому не цікаві книжонки і не умнічає про політику да ?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
до речі це чмо звідки ? з Франківська ?
ну вони там гуцули капець патрійоти да... :)

Львівська -
Голос 23,09%
СН 22,03%
мажоритарники - 8 СН, 3 Голос, 1 ЄС

Франківська -
СН 33,81%
Батьківщина 14,67%

мажоритарники - 7 СН

Тернопільська -
СН 31,51%
Голос 13,07%
мажоритарники - 5 СН
Ну якщо Андрухович - писака сраний, то нема нічого дивного, що Львів за зєбілів зі Слуги Урода та з Галаска голосує  :weep:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Ну якщо Андрухович - писака сраний, то нема нічого дивного, що Львів за зєбілів зі Слуги Урода та з Галаска голосує  :weep:

так він збрехав.
значить - писака сраний  :smilie5:

Online majesty

• Ветеран форума
Андрухович не зовсім правий про Галичину. Дуже багато людей за кордоном і не голосували це раз. Значна частина голосів пропала у всіх цих гриценках-смєшках-садових і інших які не пройшли 5% барєр.

а что же за пидары голсовали за зебила???

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
а что же за пидары голсовали за зебила???

зебіли, шо з них взяти ?  :smilie5:
а серйозно то 22% СН з 50% проголосувавших - це всього 11% населення Львівщини внесеного у списки.
небагато як на мене нє ?  :smiley24:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
так він збрехав.
значить - писака сраний  :smilie5:
Ну й де він збрехав? Що Львівщина зєбілам Вакарчуковським дала більше голосів, ніж зєбілам Слуги Урода? Як на мене, ті зєбіли одне одного варті. Очевидно так само думає Андрухович.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
зебіли, шо з них взяти ?  :smilie5:
а серйозно то 22% СН з 50% проголосувавших - це всього 11% населення Львівщини внесеного у списки.
небагато як на мене нє ?  :smiley24:
Хохлобидло Львівщини вибрало до ВР 10 зєбілів з 11.. Як на мене - це забагато.

Offline Outlander

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Про містечковий патріотизм можна забувати. Як показали ці вибори, усі регіони України дебільні однаково, включно з Києвом і Львовом. Хіба що Донецька та Луганські області дебільні по іншому.  :gigi:

Тому закінчуємо сратись виясняючи хто дав на піввідсотка менше зелені, треба думати що робити з цією пошестю далі.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Ну й де він збрехав? Що Львівщина зєбілам Вакарчуковським дала більше голосів, ніж зєбілам Слуги Урода? Як на мене, ті зєбіли одне одного варті. Очевидно так само думає Андрухович.

Ти Голос прирівнюєш до слуг урода ? нічьосє...  :smilie5:

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Про містечковий патріотизм можна забувати. Як показали ці вибори, усі регіони України дебільні однаково, включно з Києвом і Львовом. Хіба що Донецька та Луганські області дебільні по іншому.  :gigi:

Тому закінчуємо сратись виясняючи хто дав на піввідсотка менше зелені, треба думати що робити з цією пошестю далі.

та шо з ви такі тугі то ?
кардинально ПО-ІНАКШОМУ проголосувала Львівщина...
Подивіться по УСІХ партіях включно із гриценками-садовими-смєшками і іншими непройшовщими.
гляньте на повну картину виборів по Львівщині.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Ти Голос прирівнюєш до слуг урода ? нічьосє...  :smilie5:
По кадровому складу між ними нема жодної різниці. Устінова та Рахманін могли би балотуватись від Слуги Урода і ніхто би ні на хвилинку не здивувався.
Виборець, який голосував за Галасок, так само тупий, як і виборець Слуги Урода. Може навіть ще тупіший, бо серед зеленої погані повно відвертих ворогів України і їх голос за опаришів на загал цілком тверезий.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

:smiley24:

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
і шо ви придумали ?
втекти із ФУПу у зону комфорту на СУП !
серйозні аналітики і борці за справедливість :)))

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
По кадровому складу між ними нема жодної різниці. Устінова та Рахманін могли би балотуватись від Слуги Урода і ніхто би ні на хвилинку не здивувався.
Виборець, який голосував за Галасок, так само тупий, як і виборець Слуги Урода. Може навіть ще тупіший, бо серед зеленої погані повно відвертих ворогів України і їх голос за опаришів на загал цілком тверезий.

ти щойно обізвав мою маму (і таких же щирих добрих людейя як вона), патріотку до мозгу костей, кандидата наук і працюючу пенсіонерку тупою... а вона за Пороха голосувала на президентських. на парламентських за Славіка. Щоб Голос пройшов - така у неї мета була.
рівень твого інтелекту і аналітики просто зашкалює чувак.
спробуй помислити перед тим як ставити на ккомусь штампи та ?

Offline Outlander

• Ветеран форума
та шо з ви такі тугі то ?
Щось ти занадто борзий та хамовитий. Тут загалноприйнятий стиль діалогу трохи від упячного відрізняється, тому збавляй оберти.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Щось ти занадто борзий та хамовитий. Тут загалноприйнятий стиль діалогу трохи від упячного відрізняється, тому збавляй оберти.

я написав "тугі" не тупі. а тугі.
ти ж обізвав мене "борзим".
так хто з нас двох хамовитий ?  :smilie5:

а скидати перекидати свою злість з результатів виборів на львівян з боку деяких "інтелігентних" дописувачів цього форуму називається підміною понять.

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
і до реіч стиль дискусії тут такий самий як і на інших форумах.
 я скинув писанину Дроздова.
дискусії по суті написаного не побачив.
бачу наступне :
Дроздов мудак.
острів Львів мудаки.
Бандерівець борзий.
і тільки ми вумні і красіві :)))

пагаварілі :)

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
і до реіч стиль дискусії тут такий самий як і на інших форумах.
 я скинув писанину Дроздова.
дискусії по суті написаного не побачив.
бачу наступне :
Дроздов мудак.
...

Може нам "суть написаного" коцабою ще обговорити? Чи "суть" того, що каже сікільов?  :Sho_za: Якщо персонаж зашкварений - обговорювати його маніпуляційні висери не має жодного сенсу.

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
то не пишіть нічого :)))

мені Дроздов теж ніяк не заходить.

як варіант його писанина : підготовка частини західняків до Галицького сепаратизму.
у цій статті воно червоними нитками прошито повністю...

чому ніхто цього не зауважив ? :))
« Останнє редагування: Липня 27, 2019, 07:33:04 19:33 від Бандер1вець »

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
Про містечковий патріотизм можна забувати.

Галичанський містечковий патріотизм породив і ОУН, і УПА.
Тому-то оті всі містечкові живцем згнили по сибірах.

Offline Outlander

• Ветеран форума
я написав "тугі" не тупі. а тугі.
ти ж обізвав мене "борзим".
так хто з нас двох хамовитий ?  :smilie5:

а скидати перекидати свою злість з результатів виборів на львівян з боку деяких "інтелігентних" дописувачів цього форуму називається підміною понять.
З нас двох хамовитий той хто перейшов на особистості першим. Хочеш обговорювати події та ідеї - чудово, а хочеш обговорювати "тугуватість" дописувачів - краще одразу на упячку, там для таких рай.

Offline Outlander

• Ветеран форума
Якби ці організації керувались в своїй діяльності галичанським містечковим патріотизмом, то називались би вони ОГН і ГПА.

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
Якби ці організації керувались в своїй діяльності галичанським містечковим патріотизмом, то називались би вони ОГН і ГПА.
Таке враження, що ти строчиш з Сиктивкару.

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
З нас двох хамовитий той хто перейшов на особистості першим. Хочеш обговорювати події та ідеї - чудово, а хочеш обговорювати "тугуватість" дописувачів - краще одразу на упячку, там для таких рай.

я з тобою не розмовляв.
ти сам прийшов і почав умнічати. і грубіянити.
ти мені нецікавий.
якшо відверто - взагалі нецікавий.
і ніколи не був.

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Тому-то оті всі містечкові живцем згнили по сибірах.

і незалежну Україну теж наш містечковий породив :)