Автор Тема: Де ж йопані правосєкі ?  (Прочитано 3561 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Де ж йопані правосєкі ?
« : Червня 28, 2019, 04:28:18 16:28 »
 :smilie11:

Про нацжон і тагнисраків зашкварених навіть вже й не кажу   :smilie7: :smilie7:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Re: Де ж йопані правосєкі ?
« Reply #2 : Червня 28, 2019, 07:42:07 19:42 »
:smilie11:

Про нацжон і тагнисраків зашкварених навіть вже й не кажу   :smilie7: :smilie7:
Йдуть на вибори разом зі Сволотою та курвою Білецьким  :lol:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #3 : Червня 28, 2019, 08:39:24 20:39 »
А Гройсмана з Аваковим, що дупу наразі вилизуюють зебілу, теж Тягнибок призначав?
А нагадайте у якій фракції Серьожа квартирний і Мустафа вНаєм у ВРУ?
А як ви всі вилизували сраку авакяну після його провокації проти Свободи з гранатою під ВРУ! :smilie9:
А тепер скавчите "де сволооота!!!" :smiley14:
"сама-сама-сама..."(с) :smiley16:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #4 : Червня 28, 2019, 09:14:08 21:14 »
А Гройсмана з Аваковим, що дупу наразі вилизуюють зебілу, теж Тягнибок призначав?
А нагадайте у якій фракції Серьожа квартирний і Мустафа вНаєм у ВРУ?
А як ви всі вилизували сраку авакяну після його провокації проти Свободи з гранатою під ВРУ! :smilie9:
А тепер скавчите "де сволооота!!!" :smiley14:
"сама-сама-сама..."(с) :smiley16:

Ти долбойобе тягнипуксівський, розкажи нам щось про це

Лідер партії ВО Свобода Олег Тягнибок заявив, що екс-президент України Петро Порошенко «спекулював на націоналістичній ідеї».

Порошенко спекулював на націоналістичних ідеях — Тягнибок

Алєжек ваш тепер сам смокче авакянівський хер разом з нацжонами, так що чия корова би мукала  :fp2

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #5 : Червня 28, 2019, 09:35:02 21:35 »
Ти долбойобе тягнипуксівський, розкажи нам щось про це

Лідер партії ВО Свобода Олег Тягнибок заявив, що екс-президент України Петро Порошенко «спекулював на націоналістичній ідеї».

Порошенко спекулював на націоналістичних ідеях — Тягнибок

Алєжек ваш тепер сам смокче авакянівський хер разом з нацжонами, так що чия корова би мукала  :fp2
А що можна розповісти матюкливому брехливому довбню у якого відсутня здатність до аналізу?
А на питання хто тримав авакова і призначав зєліного сраколиза  гройсмана прем'єром ти так і не відповів.
Тобто коли аваков, лєпший друг вашого улюбленця Бери Філатова, вбивав Сашка Білого, щоб на догоду Бєні розкрутити Семенченка, чи чи відмазував Пашинськогоі та звинувачував Хімкуса, чи коли влаштовував провокацію у Дніпрі на 9 травня, коли побили АТОшників щоб на місцеву муніципальну міліцію посадити Беніну людину,чи призначав Аброськіна, яким погребували навіть кацапи у Криму, чи ДНРівця Голубана, чи придурка Ківу він був хороший?
Де було ваше невдоволення тоді?

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #6 : Червня 28, 2019, 09:45:47 21:45 »
Альо, гараж, призначення чи звільненння Авакова зовсім не в компетенції президента. Це компетенція ВР. Думаєте, чому Зе з ним в зуби цілується, а не наїзджає як на Клімкіна.
Так що не потрібно на Пороха всіх собак вішати. До речі, Грося сидів під Порохом тихо, як та миша. Хто ж знав, що воно таке підлюче.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #7 : Червня 28, 2019, 09:47:52 21:47 »
А що можна розповісти матюкливому брехливому довбню у якого відсутня здатність до аналізу?
А на питання хто тримав авакова і призначав зєліного сраколиза  гройсмана прем'єром ти так і не відповів.
Тобто коли аваков, лєпший друг вашого улюбленця Бери Філатова, вбивав Сашка Білого, щоб на догоду Бєні розкрутити Семенченка, чи чи відмазував Пашинськогоі та звинувачував Хімкуса, чи коли влаштовував провокацію у Дніпрі на 9 травня, коли побили АТОшників щоб на місцеву муніципальну міліцію посадити Беніну людину,чи призначав Аброськіна, яким погребували навіть кацапи у Криму, чи ДНРівця Голубана, чи придурка Ківу він був хороший?
Де було ваше невдоволення тоді?

Ти тупаку тягнипуксівський, що ти тут ліпиш херню якусь. 

Ну і розкажи нам, хто був генпрокурором в той час, коли Білого вбили ? Не Махніцький часом ?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #8 : Червня 28, 2019, 09:51:34 21:51 »
Альо, гараж, призначення чи звільненння Авакова зовсім не в компетенції президента. Це компетенція ВР. Думаєте, чому Зе з ним в зуби цілується, а не наїзджає як на Клімкіна.
Так що не потрібно на Пороха всіх собак вішати. До речі, Грося сидів під Порохом тихо, як та миша. Хто ж знав, що воно таке підлюче.

Та це тягнипуксівський, їм такі матерії не осягнути курячим розумом. Я навіть про таке йому й не кажу   :smilie7:

Шкодують за часами Яника, коли в касу регіоналів за подачками ходили  :weep:

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #9 : Червня 28, 2019, 10:33:23 22:33 »
А у ВРУ більшість була у Свободи?
Чи таки у БПП з НФ?
До речі про Порошенка ви згадали, не я.
І як там щодо Гройсмана, вНайома, Квартирного та інших розенблядєй?
Не чую відповіді.
І я питав про реакцію "порохоботів" на вище перераховані зашквари авакова.
Її не було від слова зовсім, а в окремих випадках, включно з кіндер-сюрпризом дєєвою, і повний одобрямс.

ПиСи Поміняти закон про генпрокурора значить можна було, а авакова прибрати ні. :smilie8:
« Останнє редагування: Червня 28, 2019, 10:36:51 22:36 від Старий »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #10 : Червня 28, 2019, 10:57:19 22:57 »
 Так що там Махніцький, по Білому підняв питання ?

Чи був занадто зайнятий збором бабла за відмазування Яникових бандитів ?   :smilie7:

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #11 : Червня 28, 2019, 11:04:03 23:04 »
вообще-то
Аваков - продукт майдана
как ни крути:
Как вспоминал Юрий Луценко, на совете Майдана было выдвинуто две кандидатуры на пост министра МВД: Ярема и Аваков, последний был выбран с перевесом в один голос[23]. Сразу после своего назначения Арсен Аваков заявил, что в руководство МВД Украины войдут представители Правого сектора и Самообороны Майдана[24].

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #12 : Червня 28, 2019, 11:10:46 23:10 »
вообще-то
Аваков - продукт майдана
как ни крути:
Как вспоминал Юрий Луценко, на совете Майдана было выдвинуто две кандидатуры на пост министра МВД: Ярема и Аваков, последний был выбран с перевесом в один голос[23]. Сразу после своего назначения Арсен Аваков заявил, что в руководство МВД Украины войдут представители Правого сектора и Самообороны Майдана[24].

Чув особисто його піздьож з бгонєвічка під ВР, коли його призначили.

Нічого про правосєків і самооборону він там не казав  :smilie7: 

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #13 : Червня 28, 2019, 11:21:00 23:21 »

в  вики есть ссылка
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/02/22/7015717/

неужели ты не веришь правде и еще украинской ?))

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #14 : Червня 29, 2019, 07:17:59 07:17 »
А у ВРУ більшість була у Свободи?
Чи таки у БПП з НФ?
До речі про Порошенка ви згадали, не я.
І як там щодо Гройсмана, вНайома, Квартирного та інших розенблядєй?
Не чую відповіді.
І я питав про реакцію "порохоботів" на вище перераховані зашквари авакова.
Її не було від слова зовсім, а в окремих випадках, включно з кіндер-сюрпризом дєєвою, і повний одобрямс.

ПиСи Поміняти закон про генпрокурора значить можна було, а авакова прибрати ні. :smilie8:
Ніцойнутий зєбілко Старий все пилинки в чужих очвх рахує  :lol:
Мудрагелю, ті Сірожі Квартирні та Мусі Найєми - то твої соратники, які так само розвалювали Українську державу як і Тягнипукс, Кошульський та Ніцой.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #15 : Червня 29, 2019, 07:25:07 07:25 »

Ну може сказав десь в іншому місці, наприклад в інтерв'ю журнашлюшкам. Авакову ніколи не важко було лохам локшину на вуха навішати.
Зрештою насправді то тепер немає значення. Йопані правосєки та сволотівці виявились таким самим ефесбешним лайном, як і Рюкзакян. А може навіть і більшим, бо Аваков можливо просто злодій, якому насрати на Україну і якого Коломойша купив, а ці падли прикидувались патріотами.

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #16 : Червня 29, 2019, 08:21:36 08:21 »
Стрибок, ти кращє продовжуй закликати українців зйобувати з Україну та пошвидше звільняти українську земельку для твоїх господарів.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #17 : Червня 29, 2019, 09:28:15 09:28 »
Старий...Ну нафіг ліпити цю демагогію?

Гройсман не дискредитував себе, як НАЦІОНАЛІСТ
"Євпрооптімісти" Муся і Кончіта...не дискредитували себе, як НАЦІОНАЛІСТИ.

Саме Тягнибок, як голова партії НАЦІОНАЛІСТІВ (націонал-соціалістів - правильніше буде, я вважаю)...і "Свобода" як НАЦІОНАЛІСТИЧНА партія, про що вони всі казали, кричали, писали на всіх стінах і кутах ще з 1991 року...дискредитували себе, як НАЦІОНАЛІСТИ.

Бо Вася Пупкін - голова об'єднання "Економісти за економіку" може ПАЛИТИ цигарки. А ось Пєтя П'яточкін - голова об'єднання "За здорове життя" НЕ може ПАЛИТИ цигарки. НЕ_МО_ЖЕ.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #18 : Червня 29, 2019, 09:41:58 09:41 »
Старий...Ну нафіг ліпити цю демагогію?

Ну а що зєбільний провокатор Старий може ліпити крім демагогії? Ну може ще відверту брехню, більш нічого. Бо проти фактів не попреш, а факт в тому, що і Сволота, і Ніцой протягом останніх 5 років відверто шестерили на Кремль. Раніше здається теж, але то не має значення тепер. Всі їхні попередні справи перестали мати будь-яке значення перед лицем факту, що зараз вони допомогли Ху№лу нищити Україну.

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #19 : Червня 29, 2019, 09:51:13 09:51 »
Зашквари і зашкварених членів має кожна політсила.
Ангелів не існує в природі.
Справа у процентному відношенні до нормальних.
І які саме вчинки Свободівців Ви маєте на увазі?
Може те що Свобода не мала тушок у фракції на відміну від?...
Може Ви маєте на увазі Кошулинського, чи не єдиного з вищого політбомонду що відслужив у ЗСУ?
Махніцький?
По перше його виключили зі Свободи, по друге у нього було всього 2 місяці і карних справ він порушив найбільше, які були успішно поховані наступниками.
Тверезого аналізу причин поразки на виборах і висновків я не побачив.

ПиСи Завдяки масованому поливанню інформаційним лайном олігархічними ЗМІ Свобода не потрапила до парламенту.
Але жоден націоналіст не влаштовував істерик - "народнетакий, хохлобидло, надавалитизцієїкраїни, гарівсьоагньом " тощо на відміну від...

ПиПиСи Цей пост спрямований GEO.
Галанів прошу не турбуватися.
Просто ігноруйте мене. :smilie1:
« Останнє редагування: Червня 29, 2019, 09:54:31 09:54 від Старий »

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #20 : Червня 29, 2019, 09:56:17 09:56 »
Даруйте не можу продовжити дискусію.
Треба бігти у справах.
Пізніше відпишуся.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #21 : Червня 29, 2019, 09:58:52 09:58 »
Хлоп завзято відмазує тягнипуксів  :smilie7:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #22 : Червня 29, 2019, 10:05:20 10:05 »
Хлоп завзято відмазує тягнипуксів  :smilie7:

Він не відмазує, він гівно розмазує.
Ніяких виправдань чи пояснень шестеріння Сволоти на гебню воно не наводить, просто засирає обговорення спамом. Типу того, що Муся і Сірожа ще гірші за Тягнипукса та Кошульського. Можна подумати, що тут хтось захищає Мусю і Сірожу  :weep:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #23 : Червня 29, 2019, 10:22:03 10:22 »
Зашквари і зашкварених членів має кожна політсила.
Ангелів не існує в природі.
Справа у процентному відношенні до нормальних.
І які саме вчинки Свободівців Ви маєте на увазі?
Може те що Свобода не мала тушок у фракції на відміну від?...
Може Ви маєте на увазі Кошулинського, чи не єдиного з вищого політбомонду що відслужив у ЗСУ?
Махніцький?
По перше його виключили зі Свободи, по друге у нього було всього 2 місяці і карних справ він порушив найбільше, які були успішно поховані наступниками.
Тверезого аналізу причин поразки на виборах і висновків я не побачив.

ПиСи Завдяки масованому поливанню інформаційним лайном олігархічними ЗМІ Свобода не потрапила до парламенту.
Але жоден націоналіст не влаштовував істерик - "народнетакий, хохлобидло, надавалитизцієїкраїни, гарівсьоагньом " тощо на відміну від...

Галанів прошу не турбуватися.
Просто ігноруйте мене. :smilie1:

Ти на скріншот з Тягнибоком подивись. ЦЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ ОСТАННІ П'ЯТЬ РОКІВ. Це не опозиція. Це праця на КРЕМЛЯДІВ.

І нєфіг тут відписуватися. ТУТ НЕМА ПРО ЩО відписуватися. Ідіоту зрозуміло, на кого зараз працює "Свобода". Або свідомо, або корисні ідіоти - ОДИН ХЄР.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #24 : Червня 29, 2019, 10:27:05 10:27 »
Якщо б вони були НАЦІОНАЛІСТИ - ІДІОТИ...тоді б вони зараз, як всі нормальні люди, навіть не "записні націоналісти" ЗЛЯКАЛИСЬ того, що ЗАРАЗ коїться! Як злякались ВСІ притомні люди.

Ні. Вони продовжують ПОРОТИ *УЙНЮ. І, коли слухаєш Тягнибока і деяких інших "Свободівців"...таке уявлення, що слухаєш Солов'йова, Скабєєву і Маркова на ОРТ, чи РТР, як там у  кацапів називаються ці канали.

Якщо РНЕ поре *уйню, то зрозуміло. Вони під це і були заточені з самого початку, як грохнули Бабіча. До РНЕ питань нема. АЛЕ "Свобода" в політиці з 1991 року...декларує себе як самі патріотичні патріоти і самі націоналістичні націоналісти самої української України.

По СПРАВАХ і офіційних виступах я бачу абсолютно ЗВОРОТНЄ.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #25 : Червня 29, 2019, 10:38:25 10:38 »

Я, Geo...ЩЕ РАЗ повторюю

73%

Народ не такий.
Хохлобидло.

Треба валити звідси - я не збираюсь.

А огньом воно таки згорить. Завдяки  73% "Народ не такий і Хохлобидло".

Зрозуміло? Чи мені запитати, а ХТО ТИ ТАКИЙ, що б казати про "істерики"? Ти УХУ НЕ ЇВ?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #26 : Червня 29, 2019, 10:39:34 10:39 »
Даруйте не можу продовжити дискусію.
Треба бігти у справах.
Пізніше відпишуся.

На "нуль" поїхав воювати, сподіваюсь? "Не істерик"...

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #27 : Червня 29, 2019, 10:49:06 10:49 »
Ходять ПІЗДОБОЛИ по ХРЕЩАТИКУ..."с грозним відом" і оруть, що ВОРОГ в Києві (влада Пороха), а не в Кремлі. ДОСІ волають, коли Пороха вже нема! Що коїться ЗАРАЗ в країні, САМЕ ЗАРАЗ, ПІСЛЯ ПОРОХА...ЇХ НЕ ЇБЕ! Бо в Сурковській мєтодічкє не написано.

Але не забувають одягнути вуса, оселедець, шаблю і "Слава нації! Смерть ворогам!". Далі Хрещатика і Європейської площі ВАС ВСІХ ХУЙ ПОБАЧИШ.

Це не істерика...Це просто КОНСТАТАЦІЯ ФАКТА. Хитрожопі пиздоболи, які ЗАРОБЛЯЮТЬ на НАЦІОНАЛІЗМІ.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #28 : Червня 29, 2019, 10:57:59 10:57 »
На Хрещатику під каштанами:

Як ти смієш казати на цей святий УКРАЇНСЬКИЙ НАРІД, Слава Україні! Героям - Слава! Слава Нації! Смерть ворогам!, про "не той народнетакий, хохлобидло"? Слава Україні! Героям - Слава! Слава Нації! Смерть ворогам! Ти що, москаль? Слава Україні! Героям - Слава! Слава Нації! Смерть ворогам! Ти на Кремль працюєш? Слава Україні! Героям - Слава! Слава Нації! Смерть ворогам! А чому ти не у вишиванці? Слава Україні! Героям - Слава! Слава Нації! Смерть ворогам! А може в тебе прабабка - кацапка? Слава Україні! Героям - Слава! Слава Нації! Смерть ворогам! А шабля і портрет Шухевича в тебе в "образах" висить з лампадкою? Слава Україні! Героям - Слава! Слава Нації! Смерть ворогам! Може ти клятий порохобот, який разом з Порошенко почав цю війну? Слава Україні! Героям - Слава! Слава Нації! Смерть ворогам! До яких пір Порошенко буде наживатись на війні, яку він розпочав задля того, що б наші хлопці гинули за його гроші? Слава Україні! Героям - Слава! Слава Нації! Смерть ворогам! Реванш відбувся ще 5 років тому, коли до влади прийшов мальдівскій чоколятник! На совісті якого 13 тисяч вбитих братів-українців! Слава Україні! Героям - Слава! Слава Нації! Смерть ворогам! Ворог сидить у Києві! Слава Україні! Героям - Слава! Слава Нації! Смерть ворогам!

А не пішли б ви у сраку? Там, де сидять ваші 73% хохлобидла і нетакогонароду.
« Останнє редагування: Червня 29, 2019, 11:02:52 11:02 від Geo »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #29 : Червня 29, 2019, 03:45:10 15:45 »
Думаю, Старий сюди не повернеться  :smilie7: