Автор Тема: Мавпа може балотуватися від "Слуги народу" й отримати хороший результат  (Прочитано 631 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Мавпа може балотуватися від "Слуги народу" й отримати хороший результат, - Філатов
Колишній юрист олігарха Ігоря Коломойського, мер Дніпра Борис Філатов розповів, що зараз у партії "Слуга народу" рейтинг у Дніпрі близько 35%.
Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це він розповів в інтерв'ю "Настоящему времени".

"Зараз у партії "Слуга народу", якої насправді не існує, у якої немає ні структури, ні кандидатів, ні програми, рейтинг у Дніпрі, напевно, 35%. Тобто, перепрошую, можна мавпу зловити в зоопарку, і вона зможе балотуватися від "Слуги народу" й отримати хороший результат", - зазначив Філатов.

Мер Дніпра додав, що також зростає рейтинг в "об'єднаної опозиції".

"Але є й інша історія - об'єднана опозиція. Я думаю, вся справа йде до того, що "Опоблок" і "За життя" об'єднаються. У них теж ростуть рейтинги, і їхній електорат кристалізується. І вони теж можуть набрати 20%, якщо максимум, по країні, не кажучи вже про південний схід", - розповів Філатов.

На запитання про те, хто буде в Дніпрі йти від "Слуги народу" по мажоритарних округах і які у них шанси, Філатов відповів:

"Я вам відкрию секрет: навіть вони не розуміють, хто буде йти. Тобто вони оголошують якісь збори в інтернеті, на них ходять якісь люди і кажуть, що ми будемо йти. Поки ніхто не розуміє".

Він також сказав, що не збирається йти на парламентські вибори.

"Ні, однозначно ні. Я поспостерігаю збоку. Це було моє усвідомлене рішення. Хоча мені чотири партії пропонували", - зазначив політик.

https://censor.net.ua/ua/news/3130538/mavpa_moje_balotuvatysya_vid_slugy_narodu_yi_otrymaty_horoshyyi_rezultat_filatov
If you are going through hell, keep going.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Блядь, я на мить подумав що макака планує офіційний вступ до лав зеленої пиздобратії.  :alen :at

Ментально вона вже давно там, звичайно.
« Останнє редагування: Червня 04, 2019, 11:11:44 23:11 від Адам Жоржович »

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Блядь, я на мить подумав що макака планує офіційний вступ до лав зеленої пиздобратії.  :alen :at
Ментально вона вже давно там, звичайно.
Невже Зелений може - звiсно - за грошi - вiдтрахати стару лахундру?..
 :smilie1:

Offline pirat

• Sr. Member
сумна річ у тому, що жопоблоку для вати фактично немає альтернативи
навіть зєля по факту виявився прозахідним і поїхав до бруселю
і на цьому прозахідному полі буде два десятка партійок, що будуть скубтись між собою
а жопоблок без напрягу підбере ватку і "порадує" своїм результатом

Offline majesty

• Ветеран форума
Борис в акуе
столько вместе с Порохом сделать для Днепра - за двадцать лет и рядом подобного не было
в Днепре вообще должны перед Порохом с  филатовым на колени встать
да и в целом население не самое бедное по Украине
а зубожылое быдло побежало  голсовать за вирутального клоуна из сериала
сицилисты не сдохли, а размножились в невиданных масштабах

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Борис в акуе
столько вместе с Порохом сделать для Днепра - за двадцать лет и рядом подобного не было
в Днепре вообще должны перед Порохом с  филатовым на колени встать
да и в целом население не самое бедное по Украине
а зубожылое быдло побежало  голсовать за вирутального клоуна из сериала
сицилисты не сдохли, а размножились в невиданных масштабах

Кажуть ж вам: сліпа дівчинка і тазик пельменів.  :bayan :alen