Автор Тема: Масон Лемберг: Команда Пороха знову просирає вибори  (Прочитано 5407 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Почитав стогони Масона і міцевих дописувачів - суцільна фігня якась сумбурна. Замість чіткого розкладання ситуації по полицях - завдання-методи їх досягнення-ресурси, тут якось змішалось все в в купу, коні-люди-підараси  :weep:

Так ми слона 'мудрому українському народу'(c) не впаримо   :smilie5:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Почитав стогони Масона і міцевих дописувачів - суцільна фігня якась сумбурна. Замість чіткого розкладання ситуації по полицях - завдання-методи їх досягнення-ресурси, тут якось змішалось все в в купу, коні-люди-підараси  :weep:

:smiley24:
Особливо про ресурси не варто забувати.
Бо порада мишам стати їжачками може на загал і дієва, але нажаль недосяжна.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Зебіл виграв не аргументами.
Він виграв сумішшю із відвертої нахабної брехні та ненависті до Порошенка,

Щодо нього та всіх, хто його підтримує треба застосовувати те ж саме.
If you are going through hell, keep going.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
:smiley24:
Особливо про ресурси не варто забувати.
Бо порада мишам стати їжачками може на загал і дієва, але нажаль недосяжна.

Ну, те що в Пороха PR напрямок якби в пройобі, все таки досить очевидно   :smilie2:

Offline Комашки

• Ветеран форума

Я звісно вибачаюся, але щоб чітко розкладати ситуацію по полицях треба (окрім взагалі здатності це зробити  :gigi:) виходити або з припущення, що співбесідники взагалі не петрають в ситуації - або з якоюсь мірою непевності в своєму баченні ситуації, й тому розкладати її не щоб пояснити - а типу на критику панства.
Оскільки тут зібралися включно зі мною  :smilie5: люди самовпевнені, то полиць годі й чекати.
P.S.
Насправді я розумію контекст питання. Й, чесно кажучи, це трохи марна справа. Детального списку наявних ресурсів в нас нема й бути не може. Будь-які плани, базовані на очевидних ресурсах, виглядатимуть вкрай загально й примітивно, навіть якщо й коректними за суттю. На форумі, окрім спілкування, можна згенерувати в найкращому випадку якусь ідею. Котру хтось передасть комусь, воно піде-поїде, й буде якась користь. Але явно не плани з завданням-методом-ресурсами.