Автор Тема: Разумков.  (Прочитано 1396 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
Разумков.
« : Травня 27, 2019, 12:40:47 12:40 »
«Мой отец никогда не скрывал, что он больше тяготеет к России, а не к Западу.
Я могу с уверенностью сказать, что я сын пророссийского отца, - заявлял Дмитрий, который также поддерживал предоставление русскому языку статуса второго государственного.
http://www.zp-inform.com.ua/vladimira-zelenskogo-vedut-na-vybory/

Стоит отметить, что Дмитрий Разумков в 2006 году являлся членом Союза молодежи регионов Украины - «молодежки» Партии регионов.
https://gazeta.ua/ru/articles/politics-newspaper/_anukovichmladshij-o-svoem-pervom-zarabotke/105332?mobile=true

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Разумков.
« Reply #1 : Травня 27, 2019, 01:57:39 13:57 »
Я могу с уверенностью сказать, что я сын пророссийского отца, - заявлял Дмитрий, который также поддерживал предоставление русскому языку статуса второго государственного.
http://www.zp-inform.com.ua/vladimira-zelenskogo-vedut-na-vybory/

Стоит отметить, что Дмитрий Разумков в 2006 году являлся членом Союза молодежи регионов Украины - «молодежки» Партии регионов.
https://gazeta.ua/ru/articles/politics-newspaper/_anukovichmladshij-o-svoem-pervom-zarabotke/105332?mobile=true

Хіба в когось колись були хоча б найменші сумніви, хто такі сімейство Разумкових ?????
Мой отец никогда не скрывал, что он больше тяготеет к России, а не к Западу - це сказано дуже м"яко.
Покійний Разумков - це, вважайте, був аналог Хуйла.
Разумков- старший здох восени 1999 року(онкологія), був двічі жонатий, першого разу настругав оте чудо, про яке зараз йде мова, а потім розійшовся й став їбати Ю. Мостову. (Коли здох - то Ю. Мостову почав їбати і тепер їбе полковник Грицацуєв, їбе й посьогодні.)

...Можете уявити, що являє собою вся ота мешпуха, що крутилася навколо сімейства Мостових і Розумкових ?
І навіть не має значенння, зто там кого їбе сьогодні.

Проросійськість розумкових - це те саме що й проросійськість 99% євреїв, які номінально вважаються "українськими".
Дмитро Розумков, ще жоднго разу не зіпсував свої вуста українськими словами.
............................................
Власне кажучи, "Руський Мір" в Україні - це головною мірою євреї, народжені в Україні. І Дмитро Розумков і його покійний батько - обидва народились в Бердичеві.

Весь ота артистична бадяга яка породила Зебіла - етнічні російськомовні (тільки і категорично!) евреї, що народились і жили, переважно, в Україні.
Серед українців тільки клінічні ідіоти могли голосувати за Зебіла.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #2 : Травня 27, 2019, 02:02:14 14:02 »
Ще добавлю, матінка Дмитра Разумкова працювала в Київському театрі ім. Л. Українки ( хто не знає - "Руський мір" там притаманний навіть тех.персоналу і білетерам), працювала відразу ж після закінчення Дніпропетр. театр. училища довгі роки, не знаю чи працює там сьогодні.

Уявіть собі, в якій сімейній атмосфері зростав Дмитро Разумков.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #3 : Травня 27, 2019, 02:05:50 14:05 »
Жидок та кацап ведуть тупих хахлів у світле майбутнє  :smilie7:

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #4 : Травня 27, 2019, 02:07:36 14:07 »
Ще добавлю, матінка Дмитра Разумкова працювала в Київському театрі ім. Л. Українки ( хто не знає - "Руський мір" там притаманний навіть тех.персоналу і білетерам), працювала відразу ж після закінчення Дніпропетр. театр. училища довгі роки, не знаю чи працює там сьогодні.

Уявіть собі, в якій сімейній атмосфері зростав Дмитро Разумков.

Так це ж ваші союзнички, убюток.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #5 : Травня 27, 2019, 02:14:50 14:14 »
Разумков мне похож на Романенко (сурка).
Туповатенькие, поверхостные, любят скомбинировать какую-то бредятину.
Такое впечатление,что они "учились понемногу,
чему-нибудь и как -нибудь "

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #6 : Травня 27, 2019, 02:23:04 14:23 »
Так це ж ваші союзнички, убюток.

???
Блатуєш, кобило ?

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #7 : Травня 27, 2019, 03:03:31 15:03 »
???
Блатуєш, кобило ?

Ніхто не блатує, убюток.

Ви є одним цілим з Бєнєю та його клованом.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #8 : Травня 27, 2019, 03:36:13 15:36 »
Юрий Романенко
2 ч. ·
Да, мы рептилоиды

Сейчас порохоботы в истерике строчат посты об Институте будущего. Да, порохоботы, это правда. Пока вы постили аватарки и картинки по фейсбучекам, мы три года напряженно работали. Поэтому наше могущество всепроникающе и тотально. Везде наши люди, даже в окружении Порошенко. Благодаря им он и проиграл. И они получат высшие государственные награды. Так что если думаете о своем будущем, то лучше задумайтесь как нас не злить. А еще лучше быть полезными. Мы способны проявить милосердие и сострадание к заблудшим душам, чья жажда легких денег "завела не туда".

:smilie5:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #9 : Травня 27, 2019, 03:56:54 15:56 »
Юрий Романенко
2 ч. ·
Да, мы рептилоиды

Сейчас порохоботы в истерике строчат посты об Институте будущего. Да, порохоботы, это правда. Пока вы постили аватарки и картинки по фейсбучекам, мы три года напряженно работали. Поэтому наше могущество всепроникающе и тотально. Везде наши люди, даже в окружении Порошенко. Благодаря им он и проиграл. И они получат высшие государственные награды. Так что если думаете о своем будущем, то лучше задумайтесь как нас не злить. А еще лучше быть полезными. Мы способны проявить милосердие и сострадание к заблудшим душам, чья жажда легких денег "завела не туда".

Дебілятко...Сурок...мы ж-то тебя знаем, КТО ТЫ...еще по старому ФУПУ... :laugh:

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #10 : Травня 27, 2019, 03:59:13 15:59 »
Дебілятко...Сурок...мы ж-то тебя знаем, КТО ТЫ...еще по старому ФУПУ... :laugh:
а шо, він тут дописує? який то нік? я вже вкрай заплутався з цими родинними зв'язками.  :smilie5:

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #11 : Травня 27, 2019, 04:01:01 16:01 »
а шо, він тут дописує? який то нік? я вже вкрай заплутався з цими родинними зв'язками.  :smilie5:
Я думаю,он везде.
Надо же ему где-то креативчик подбирать, тырить.
Своего не имеет.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #12 : Травня 27, 2019, 04:01:56 16:01 »

Яке ТУТ?

Це Юрій Романенко. "Сурок". "Хвиля".

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #13 : Травня 27, 2019, 04:25:49 16:25 »
Я могу с уверенностью сказать, что я сын пророссийского отца, - заявлял Дмитрий,

Чемодан , вокзал и пусть тебя окончательно притянет этот фашистский гадюшник и жадёныша  вместе со  старым жидом с собой забирай. Украина чужая для вас страна. 

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #14 : Травня 27, 2019, 04:30:50 16:30 »
Юрий Романенко
2 ч. ·
Да, мы рептилоиды

Я смотрю Сурку лавры Шария покоя не дают. Ну ну

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
« Reply #15 : Травня 28, 2019, 07:32:45 19:32 »
Чемодан , вокзал и пусть тебя окончательно притянет этот фашистский гадюшник и жадёныша  вместе со  старым жидом с собой забирай. Украина чужая для вас страна.
Їх завезли в Україну, кацапи убили мільйони українців і оселилися в хатах убитих.
Це стара історія, котру українці вже забули. Вірніше, захотіли забути.
Але воно знову повертається...

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #16 : Травня 28, 2019, 07:51:23 19:51 »
Юрий Романенко
2 ч. ·
Да, мы рептилоиды

би бип !
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline leonpod

• Hero Member
« Reply #17 : Травня 28, 2019, 09:10:23 21:10 »
Ніхто не блатує, убюток.

Ви є одним цілим з Бєнєю та його клованом.
тут якась помилка серед вас, не лайтеся обидва

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #18 : Травня 28, 2019, 09:35:24 21:35 »
If you are going through hell, keep going.

Offline Vyacheslav

• Sr. Member
« Reply #19 : Травня 29, 2019, 12:37:08 00:37 »
Юрий Романенко
2 ч. ·
Да, мы рептилоиды

https://twitter.com/MrHimikus/status/1133476457995489282