Victoria Maximenko
· 2 год ·
🐸 Тут наше шмаркате встречалось с выпускниками школ.
Ну вы же понимаете, что я не могла пройти мимо и таки да - таки законспектировала первые 5 минут его выдающейся речи, тьфу.
Ну и скрины вам сделала, как оно рожи корчило.
Видео на странице ОПы.
Можете сверять - слово в слово.
❝По перше я хотів вас привітати мені сподобалась ця ініціатива міністр запропонував зустрітися з найкращими не знаю навіть сказати спочатку думав сказати з найкращими дітьми зараз бачу перед собою дорослих вже людей найкращі випускники почитав скільки ви балів набрали пишаюсь дуже пишаюсь шо що у нас в Україні є такі дорослі не діти буду виправлятися усі но важливий ще момент еее... який я прочитав ііі... дуже радію цьому що Україна, я про це завжди кажу при всій повазі до нашої столиці ааа... кажу що Україна це не Київ я знаю що з Франківщини, Рівненщини, зі Львова, з Дніпра, Краматорськ це дуже круто що ви з усієї Українці такий стереотип що тільки в столицях він такий є у світі не тільки у пф...хрюк тільки в столицях найрозумніший я завжди був проти цього може через те що я сам з провінції з мого рідного міста Кривий Ріг і зараз мені здається ми бачимо результат. Я не знаю як ще умовити вас ну ми повинні це на державному рівні це робити щоб умовити вас нікуди не їхати з України.
Жоден молодці точно найкращі це прекрасно, а далі вже ми повинні робити все щоб були умови щоб ви могли тут залишитись і знайти гарну роботу і не тільки ще раз кажу в Києві хоча можна в Києві❞ — разом із Viktoria Maximenko.