Автор Тема: Муджабаєів: Почему Порошенко не проиграет, если Зеленский выиграет  (Прочитано 4118 раз)

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Offline arrow

• Ветеран форума

Раджу переглянути все відео.

Я так само собі думаю зараз. Петро має унікальний шанс вписати нову сторінку в історію - допомогти запустити першу потужну ідеологічну партію, не орієнтовану на особистість лідера.

Але у мене є певний скепис з цього приводу, оскільки ідеальним моментом принаймні проголосити ці наміри був проміжок між двома турами. Те, що я бачу, це Петро, який продовжує грати у свою власну гру, в якій іншим відводиться роль або помічників, або аудиторії. Друге вікно можливостей відкриється вже після оголошення результатів та існуватиме до інавгурації Зю.

Якщо ж Порошенко не запиустить процес до кінця травня - готовий до вашої реакції - він перетвориться на політичну мумію, а процес консолідації політичної нації вже спробують очолити інші.

Offline irpin

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
поклич у цю гілку бумеранга і шарика

Offline arrow

• Ветеран форума
поклич у цю гілку бумеранга і шарика

Непогана реакція, в стилі упячки.

Але я спробую пояснити: якщо ти напишеш щось більш розлоге та аргументоване, я тобі буду вдячний.

Offline irpin

• Ветеран форума
Непогана реакція, в стилі упячки.

Але я спробую пояснити: якщо ти напишеш щось більш розлоге та аргументоване, я тобі буду вдячний.
розлогіше, ніж сказав муджабай у мене не вийде. ти знайшов такий запис і створив гілку. а вся моя реакція стосується пропозиції покликати сюди тих, хто задавав сьогодні питання чи йти на голосування вдруге, чи все вже пропало і пора ложками їсти багно.
єдине, що б додав до муджабаєвих слів - це велике питання, наскільки порох виснажений зараз і чи вистачить у нього сил і прихильників для створення умов, які б об'єднали в нову потужну партію у державі.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
Знову тема про персоналії?

Завжди знав що це небезпечно, але вперше по-справжньому злякався, коли частина т.з. "порохоботів" почала роздмухувати кризу навколо Привату.
Вперше побачив в реалі яку справжнью небезпеку несуть фанати якогось лідера, коли їх лідер стає фанатам вище ніж рідна країна.

Знав що так і буде, але в реалі побачити таке було досить скажімо так - дуже неприємно.
Панове порохоботи ви мене по-справжньому налякали. :(

Offline irpin

• Ветеран форума
ховайся

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
ховайся

Гуртування навколо вождя це не просто помилка, це безумство яке дуже швидко виявляється дуже небезпечним.
Люди слабкі і грішні і дуже легко втрачають глузд.
Валити країну заради свого лідера - це край.

Offline irpin

• Ветеран форума
Гуртування навколо вождя це не просто помилка, це безумство яке дуже швидко виявляється дуже небезпечним.
Люди слабкі і грішні і дуже легко втрачають глузд.
Валити країну заради свого лідера - це край.
оголоси хто валить і заради якого лідера, бдлск. незрозуміло написано.

Offline arrow

• Ветеран форума
розлогіше, ніж сказав муджабай у мене не вийде. ти знайшов такий запис і створив гілку. а вся моя реакція стосується пропозиції покликати сюди тих, хто задавав сьогодні питання чи йти на голосування вдруге, чи все вже пропало і пора ложками їсти багно.
єдине, що б додав до муджабаєвих слів - це велике питання, наскільки порох виснажений зараз і чи вистачить у нього сил і прихильників для створення умов, які б об'єднали в нову потужну партію у державі.

Зрозумів.

Щодо сил Пороха, питання принципове, що ще більше посилює необхідність переходу від режиму "лідера" до широкої, адаптабельної політичної сили.

Offline Stanton

• Hero Member
а ну таки забавно,
что у второй страны после хранции
и  с самой крупной сухопутной армией в европах
и причем еще в состоянии войны по факту
будет главком войсками маланский конченный поооооц (енто следует нежно произносить
складывая губки в трубочку и  на выдохе - ну как шлимазл  в номере про дохтура))) 

и никому это  не стремно и весело

Offline arrow

• Ветеран форума
а ну таки забавно,
что у второй страны после хранции
и  с самой крупной сухопутной армией в европах
и причем еще в состоянии войны по факту
будет главком войсками маланский конченный поооооц (енто следует нежно произносить
складывая губки в трубочку и  на выдохе - ну как шлимазл  номере про дохтура))) 

и никому это  не стремно и весело

Не про це мова.
Як на мене, то феономен маланців та й взагалі політиків царського штибу мають своєю причиною відповідний менталітет мас.

Яким би не був Петро, він по суті зробив нас всіх заручниками свого особистого бачення політичного процесу, без жодних запобіжників щодо його помилок чи рис характеру.

З цим слід закінчувати. Я сподіваюся, що Петро перейде до розбудови справжньої партії, але відверто вважаю, що він до цього не зможе визріти. Буду радий помилятися.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
оголоси хто валить і заради якого лідера, бдлск. незрозуміло написано.

Ви, порохоботи (частина фанатиків Порошенко) дішли до того що в запалі відданості своєму лідеру роздмухуєте кризу навколо Приватбанку, яка небезпечна для всієї країни.

Я про це писав - рано чи пізно повстане питання - персоналія чи країна. І "раптово" для фанатиків персоналія стане важливіша за країну.
Саме це і відбулося.

Персоналізація влади - справді виявилася небезпечна.
А перетворення посади президента на клоунаду - це справді інстинкт самосбереження нації.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
Не піду голосувати.
:(

Offline irpin

• Ветеран форума
Щодо сил Пороха, питання принципове, що ще більше посилює необхідність переходу від режиму "лідера" до широкої, адаптабельної політичної сили.
можливо. але тут би хотів зауважити, що рух у напрямку "коаліційності" при об'єднанні, був би хибним. а інших драйверів, крім персоналій, поки не бачу. поки ще мало думав стосовно цього. можливі ж наслідки "коаліційних" угод - діряве рядно, яке розвалиться з будь-якої нагоди, бо ідеологічного підгрунття там не буде.

Offline irpin

• Ветеран форума
Не піду голосувати.
павліни, говорішь?
розслабся тоді. шашлики-пиво. шо ще потрібно, щоби зустріти старість?

Offline arrow

• Ветеран форума
можливо. але тут би хотів зауважити, що рух у напрямку "коаліційності" при об'єднанні, був би хибним. а інших драйверів, крім персоналій, поки не бачу. поки ще мало думав стосовно цього. можливі ж наслідки "коаліційних" угод - діряве рядно, яке розвалиться з будь-якої нагоди, бо ідеологічного підгрунття там не буде.

Тут не про коаліційність йдеться, а про те, що б існувала політсила з внутрішньою демократією, праймеріз, самофінансуванням тощо.
Наявніть авторитету, який би міг цей процес запустити, є величезним плюсом.
Я сильно підозрюю, що Вакарчук стоїть на старті і, якщо Петро не запустить цей процес протягом травня, ми побачимо потужний перетік ідеологічно-орієнтованих порохоботів до проекту Вакарчука.
Літо буде дуже гарячим.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Знову тема про персоналії?

Завжди знав що це небезпечно, але вперше по-справжньому злякався, коли частина т.з. "порохоботів" почала роздмухувати кризу навколо Привату.
Вперше побачив в реалі яку справжнью небезпеку несуть фанати якогось лідера, коли їх лідер стає фанатам вище ніж рідна країна.

Знав що так і буде, але в реалі побачити таке було досить скажімо так - дуже неприємно.
Без образ, мені б ваші проблеми. :)

Offline Комашки

• Ветеран форума
Не піду голосувати.
Правильно. Й на парламентських голосніть за якусь "альтернативу культу Порошенка". Нехай щастить.

Offline irpin

• Ветеран форума
Я сильно підозрюю, що Вакарчук стоїть на старті і, якщо Петро не запустить цей процес протягом травня, ми побачимо потужний перетік ідеологічно-орієнтованих порохоботів до проекту Вакарчука.
тоді є ризик, що ідеологічно-орієнтовані порохоботи, в такому разі, створять лише "проект вакарчука". дежавю зелені. воно нам треба?

Offline Шильдер

• Hero Member
Цитувати
Муджабаєів: Почему Порошенко не проиграет, если Зеленский выиграет

Я теж політолог (теж вмію маячню писати) - дивись нижче.

Цитувати
Шильдер: Почему Порошенко победит, если Зеленский выиграет.

чи

Цитувати
Шильдер: Почему Порошенко выиграет, если Зеленский победит.

Offline Шильдер

• Hero Member
Чи

Цитувати
Шильдер: Почему для Порошенко выгодна победа Зеленского.

Offline arrow

• Ветеран форума
тоді є ризик, що ідеологічно-орієнтовані порохоботи, в такому разі, створять лише "проект вакарчука". дежавю зелені. воно нам треба?

Яким це чином, вибачаюся, коли Зю - це сама антитеза ідеологічності, це найвідвертіший політпроект для масового споживання ідіотами.

Ідеологічна партія тим й цінна, що може продовжувати успішно функціонувати попри ротації її лідерського складу, перебуваючи як у владі, так й опозиції, прозоро фінансуватися і, головне, поважати та свого виборця і намагатися залучити до власних партійних осередків.

Offline arrow

• Ветеран форума
Власне, хіба йдеться про щось нове?
Дивимося на бастіон та колиску демократії - англосаксонський світ і бачимо що таке "справжня ідеологічна партія".

Offline irpin

• Ветеран форума
Яким це чином, вибачаюся, коли Зю - це сама антитеза ідеологічності, це найвідвертіший політпроект для масового споживання ідіотами.
щодо "політпроекту" ніяких зауважень не маю

Ідеологічна партія тим й цінна, що може продовжувати успішно функціонувати попри ротації її лідерського складу, перебуваючи як у владі, так й опозиції, прозоро фінансуватися і, головне, поважати та свого виборця і намагатися залучити до власних партійних осередків.
проти вказаних принципів формування партійності теж заперечень нема. а от за "славка" можу багато чого написати проти, хоча поважаю і полюбляю його, як артиста.

Offline arrow

• Ветеран форума
щодо "політпроекту" ніяких зауважень не маю
проти вказаних принципів формування партійності теж заперечень нема. а от за "славка" можу багато чого написати проти, хоча поважаю і полюбляю його, як артиста.

За Петра теж можна чимало.
Ідеальних фігур не існує.
Саме в цьому й полягає сила партії, як колективного органу.
Якби Петро мав за собою таку організацію, багатьох помилок могло б не бути.

Offline irpin

• Ветеран форума
Власне, хіба йдеться про щось нове?
Дивимося на бастіон та колиску демократії - англосаксонський світ і бачимо що таке "справжня ідеологічна партія".
колиска демократії - греція.  :gigi: а її сучасні бастіони - франція і вже потім - англосакси. я б розглядав тільки у такому порядку, якщо не зачіпати німецьких філософів, які теж приклали до цього руку.
п.с. у нас в масах, поки що, превалює рівень томаса мора з кампанелою. і цим скористалися, поки успішно, умовні медведо-коломи.
« Останнє редагування: Квітня 20, 2019, 01:37:25 13:37 від irpin »

Offline irpin

• Ветеран форума
За Петра теж можна чимало.
Ідеальних фігур не існує.
звісно, що чимало.  :smilie5: я його портрети не цілую. а те, про що говорив муджабай (закритість і т.п.) я для себе формулював як недостатню зворотню (публічну) комунікацію і вважаю основою можливої поразки.
про парт. принципи вже погоджувався вище.

Offline arrow

• Ветеран форума
колиска демократії - греція.  :gigi: а її сучасні бастіони - франція і вже потім - англосакси. я б розглядав тільки у такому порядку, якщо не зачіпати німецьких філософів, які теж приклали до цього руку.
п.с. у нас в масах, поки що, превалює рівень томаса мора з кампанелою. і цим скористалися, поки що успішно, умовні медведо-коломи.

Греція - колиска античної демократії, яка протрималася дуже недовго й буле дуже обмеженою географічно й функціонально.

Щодо сучасності, то парламентаризм виник саме в Англї ще в середньовіччі, став мейнтстрімом в 17 віці і відбрунькувався утворенням США раніше за Французьку революцію, яка, власне, швидко виродилася в імперію Наполеона. Стала республіка виникла у Франції лише в 1870 році.

Ну а Україна перебуває у відверто феодальній соціальній кондиції.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
павліни, говорішь?
розслабся тоді. шашлики-пиво. шо ще потрібно, щоби зустріти старість?

Ви навіть не помічаєте як втрачаєте глузд і перетинаєте межу.
Персоналізація влади - справді страшна річ, коли таке робить з людьми.

Правильно. Й на парламентських голосніть за якусь "альтернативу культу Порошенка". Нехай щастить.

Ні, просто "альтернативу культу лідера". Будь якого. Бо це страшне - як легко розумні люди перетворюються на безумців. І навіть не бачать себе справжніх зі сторони.
Вся ця історія навколо Приватбанку - це остання крапля. Дуже показово.

Бувайте.
Успіхів вам у пошуках завжди винуватого у всьому "бидла".
Це все дуже по російськи.

Offline irpin

• Ветеран форума
Греція - колиска античної демократії..
пане arrow, з приводу розвитку демократії і філософії я б з вами подискутував окремо. це цікаво і трохи не хронологічно. але зараз це не тема гілки і не той час.  :smilie5:  ок?