Автор Тема: Хочу звернути увагу всіх хто в стані мислити та бачити  (Прочитано 914 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Sturmer44

• Hero Member
 На моє переконання запоребриками запущена технологія знищення державності України
руками самих громадян України як виконавців.

Їм Там не потрібен Зе чи Бе чи Ме.
Зараз Зе це інструмент розколу та розпалювання ненависті між двома великими таборами, настільки великими, що

при конфлікті між ними від держави нічого не залишиться.

Ця технологія стара, але що до України то вона діяла безвідказно Кілька Разів за 350 років. (як результат найбідніший манюпас в європі при фантастичних можливостях)

Бачу по форумах, зелло-каналах, фейсбучиках, на вулиці, на тб-каналах

Що Технологія працює. Поляризація та розмежування йде повним ходом. Зростає несприйняття, а часто ненависть.
Весь цей процес дуже ретельно культивується ззовні. Видно що працюють Спеціалісти.

То будемо грати по чужих нотах чи може по своїх нарешті ?
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline bugaga

• Ветеран форума

якщо виграє Порох, то градус ненависті суттєво зменшиться

якщо виграє Наркоман, то ми градус ненависті не зможемо контролювати жодним чином.

Росію не влаштує проросійська Україна чи Україна сателіт. Росію влаштує 5-6 окремих квазі-державних утворень на території України

P.S.
адепти Наркомана обирають громадянську війну. Я в такому випадку фаталіст.
P.P.S
З досвіду Донецька хто перший почне вбивати - той має суттєву фору.
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Бойко... зi своiм патужним електоратом та поiздками до Медведя в Кремль... може вiдразу йти в сраку.
Хай сидить на стулi ровно та закрие свое Iнтер-хлебало, бо ГПУ й СБУ ще докопаються, якого чорта воно робило в Москве...
 :moskali:

Offline svit

• Ветеран форума
Судячи з карти голосування за всі роки, і особливо за цей, у нас на переважній території України проживають ГМО-українці. Це бридко, бля.. це настільки бридко що й висловити неможливо.

Offline 500ml

• Newbie
  • *
Я так розумію, що найжахливіша помилка, це дозволити голосувати переселенцям.  Це не українці виїхали з окупованих територій, а налякані завезені  кацапи. Їм  шкода своїх залишених домівок, тому вони дуже хочуть якомога скоріше завершити війну на будь-яких умовах і повернутися додому, або зробити нове місце проживання схожим на попереднє.
В 2014 році переміг Порошенко тому, що вони повірили, що він зможе завершити війну за два тижні. Всі інші чинники: армія, мова, віра - їм нецікаві.

Offline irpin

• Ветеран форума
Я так розумію, що найжахливіша помилка, це дозволити голосувати переселенцям.  Це не українці виїхали з окупованих територій, а налякані завезені  кацапи. Їм  шкода своїх залишених домівок, тому вони дуже хочуть якомога скоріше завершити війну на будь-яких умовах і повернутися додому, або зробити нове місце проживання схожим на попереднє.
В 2014 році переміг Порошенко тому, що вони повірили, що він зможе завершити війну за два тижні. Всі інші чинники: армія, мова, віра - їм нецікаві.
це невірно. хочаб по кількості порівняй зареєстрованих-переселених і голосуючих за зелень. зі свого досвіду бачив, як знайомі переселенці за пороха голосували. а з місцевих - гриць, юлька, бойко. тощо.
причому, донецькі й кримські тітки мало не плакали першого числа. казали, що 14-й рік був дуже схожим по відчуттям безсилля перед катастрофою. мають досвід порівняти, думаю. я відчував великий сором перед ними. х.з.

Offline Старый Грек

• Hero Member
Нахуй иди, ольгинец.

Offline irpin

• Ветеран форума

Offline аспирин

• Hero Member
Переселенцы... какой мудак придумал называть беженцев этим лживым словечком?

Offline Geo

• Ветеран форума
Услышь Донбасс!

Offline Geo

• Ветеран форума
На моє переконання запоребриками запущена технологія знищення державності України
руками самих громадян України як виконавців.

Їм Там не потрібен Зе чи Бе чи Ме.
Зараз Зе це інструмент розколу та розпалювання ненависті між двома великими таборами, настільки великими, що

при конфлікті між ними від держави нічого не залишиться.

Ця технологія стара, але що до України то вона діяла безвідказно Кілька Разів за 350 років. (як результат найбідніший манюпас в європі при фантастичних можливостях)

Бачу по форумах, зелло-каналах, фейсбучиках, на вулиці, на тб-каналах

Що Технологія працює. Поляризація та розмежування йде повним ходом. Зростає несприйняття, а часто ненависть.
Весь цей процес дуже ретельно культивується ззовні. Видно що працюють Спеціалісти.

То будемо грати по чужих нотах чи може по своїх нарешті ?

Это война цивилизаций. И идет сейчас она по всему миру.

Шариковы против Преображенских. По всему миру.

Не все так просто. Рашка просто Швондерами выступают в этом всеобщем движении.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Это война цивилизаций. И идет сейчас она по всему миру.

Шариковы против Преображенских. По всему миру.

Не все так просто. Рашка просто Швондерами выступают в этом всеобщем движении.

Гео

в нас немає 100500 держав. Є одна яку треба зберегти. Я бачу що там в світі відбувається але мене це мало хвилює.

Я не хочу бачити як українці беруть участь в чужих ворожих проектах
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Geo

• Ветеран форума
Гео

в нас немає 100500 держав. Є одна яку треба зберегти. Я бачу що там в світі відбувається але мене це мало хвилює.

Я не хочу бачити як українці беруть участь в чужих ворожих проектах

Я теж не хочу.

Online div

• Ветеран форума
Переселенцы... какой мудак придумал называть беженцев этим лживым словечком?

Беженцы это из страны в страну. Если внутри одного государства то перемещенные лица

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Головний інструмент самознищення - медія України.
If you are going through hell, keep going.

Offline likemovie

• Hero Member
Поки що бачу одне-величезну загрозу від цих псевдовиборів -бо фашистські банди авакова зруйнували виборчий процесЮшляхом розгону мирних мітингів.І мене дивує мовчання Заходу-чому не тиснуть за заборону нацжон.А Порошенка рахую кращим з часів Ярослава Мудрого,і він назавжди буде моїм пПрезидентом.І бачу одне-слідуюча каденція була б тріумфом Пороха.А Зе-ніхто не знає,чого він хоче.На парламенських буду голосувати за Пороха.

Offline irpin

• Ветеран форума
А Порошенка рахую кращим з часів
м'о вважаю? вибач, я сам не вельми грамотний, але це дряпає неначе остюк у сандалях.