#Непроевыборы, или Исповедь Зе!-электората
Там достаточно много, неохота цитировать, просто человек внятно пытается объяснить мотивы своего голосования за Клоуна
Лично меня в ответ просто тянет обозвать автора идиотом, наверное я совсем уже не толерантный 
Так а він і є ідіот. Точніше кажучи, це просто суміш з загально непоганого рівня освіти, максималізму та нульового досвіду з вирішення будь-яких проблем.
Це такі хлопчики без страху та суму (за чуже життя, звісно ж). Саме той типаж молоді, який тут полюбляють

Я одного саме такого, з саме такими нибіти мотивами, знаю особисто. Він в принципі й за Україну й все таке, але от Марув не пустили на Євробачення, а в неї цицьки - во! Ну от чому не пустили? То погано. Треба таку владу, щоб пускали. А ще він читає Шарія, бо той правду пише. Ну а як ще. А гроші Шарій має з реклами на сайті. А в принципі він за анархію. Це прикольно. Але купив дрона для ЗСУ(коли вони там були ще потрібні). А ще він звісно слухає Бумбокс та читає Жадана, але всє імєют полноє право говоріть на русском, не має бути отих всіх квот мовних, бо зачєм. А ще Порошенку вигідно затягувати війну. Так, він прекрасно розуміє, що війну ведуть кацапи, й ми її ніяк, окрім капітуляції, завершити зараз не можемо - але... ну... ну Порошенку ж вигідно.. емм... (в очах розгубленість - сам розуміє, що вмикається компартменталізація, й співбесідники це бачать). Ну а почєму би нє ріскнуть. От він - за те, щоб ризикнути. Ну вдруг будєт почті как січас, но с Марув на євробаченні.
(ловить пряме питання, а що коли буде як за Яника)
Нє, ну так оно нє будєт конєчно же.
(Питання повторюється, йому нагадується, як він, переляканий, втік з країни здебільшого через побоювання військомату)
Нє, нічого подібного не буде...
Тобто, далі думка тупо не рушить. Погано бути не може, бо бути не може. Він ні в чому не помиляється, бо всі по-своєму праві (переказ кацапської філософії апріорного заперечення концепції істини). Й давайте будемо чемними та культурними (тобто, верзнути все це йому по пріколу, а от вислухати зворотню реакцію вже якось не дуже).
Типовий представник генерації смузі.