Автор Тема: Походу, "прямий" , почав по тихому топити Порошенко ...  (Прочитано 769 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline -Юрій-

• Hero Member
Риторика Кисельова ріже вуха ...
Привиділось може?

Offline -Юрій-

• Hero Member
"Зелєнский депутат надєжд"- "прямий", Кісєльоффф...

Offline div

• Ветеран форума
"Зелєнский депутат надєжд"- "прямий", Кісєльоффф...

Это не его взгляды. он просто ведет программу. Там во всей кодле самый проукраинский беглый росполитик.
Это приговор "украинской экспертной среде". Полное интеллектуальное убожество

Offline -Юрій-

• Hero Member
Альо, реально лупять за азазелю.
Єбать калатіть ...

Offline majesty

• Ветеран форума
ипать
чо они мелят

Offline -Юрій-

• Hero Member
100% медіапростору проти Порошенко?
Точно порох хунта.

Offline -Юрій-

• Hero Member
Шо кібальчіши, малчітє, кібалчітє?!!

Offline екс-Радник

• Sr. Member
Як сказав мені Тарас Березовець, іноді хочеться якогось гостя чи експерта в‘їбати чи хоча б сказати, що ж ти падлюка брешеш?, але не можна - потрібно давати слово всім сторонам.
Але я тут не згоден трохи, це якщо ви позиціонуєте себе, як незалежний безсторонній канал. А от якщо ви стали на чийсь бік, то всіх підарасів треба посилати нах. Подивіться на американську чи британську пресу і ТБ - вони чітко розділені за партійними ознаками: якщо хтось читає Дейлі Телеграф,  о він за консерваторів; дивиться Фокс ньюз - за Трампа, CNN - проти Трампа. Це приватні ЗМІ і можуть плювати на необхідність рівної репрезентації всіх поглядів.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Риторика Кисельова ріже вуха ...
Привиділось може?

Ні. Не привиділось. Так і було..."Зеленський - выбор интеллигенции и интеллектуалов", як всі повально російською мовою стверджували "эксперты" в студии.

Я слухав цих "інтелектуалів за Зеленського" у Кісєльова на "Прямому"....

А я...попереджав... :smilie7:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Зелений - це проект, а не особистiсть, такий саме шут, як Жирiновський, але останнiй хоча б власну думку мае, а Зе...
 - зiпсована лялька, в нутре якоi сiла батарейка та який не може нiчого казати, як мичати та нявкати.
Беня не може його ремонтувати, бо самого тушкою зроблять, тому всякi рейтинги в яких лялька Зе наближаеться до Петра... то все вiд лукавого...
Навiть програми немае, жодного ролика, команди... - типовий програш ляльководiв, якi бухнули в Зе 100 лямiв гр., а нiякоi користi не вiдчули.
 :smilie7: