Автор Тема: Чи варто повернутись на фуп,вічнозабаненим патріотам України й протистояти х-лу?  (Прочитано 2263 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline -Юрій-

• Hero Member
Я категорично був проти, ще сьогодні вранці. Наразі відчуваю необхідність реагувати повсюди, в мережах, в бесідах й так далі.

Offline WestNik

• Ветеран форума
Я категорично був проти, ще сьогодні вранці. Наразі відчуваю необхідність реагувати повсюди, в мережах, в бесідах й так далі.

а що сталося після "сьогодні вранці" ?

Offline majesty

• Ветеран форума

Offline WestNik

• Ветеран форума
забув- бракує відповіді:

- не працюю в кацапів на підтанцьовці

Offline Outlander

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Немає вже ніякого ФУПу.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline -Юрій-

• Hero Member
Можливо зарегітись з іншої айпі. Один вдалий коментар в тій клоаці - один з  цвяхів в труну русского міра.
Борітесь й поборите!

Offline Мирослав

• Sr. Member
Можливо зарегітись з іншої айпі. Один вдалий коментар в тій клоаці - один з  цвяхів в труну русского міра.
Борітесь й поборите!

один вдалий коментар у тій клоаці потоне у тонах гівна, а автор піде у баню.

Offline div

• Ветеран форума
один вдалий коментар у тій клоаці потоне у тонах гівна, а автор піде у баню.

Который сразу вытрут

С таким же успехом можно поехать в РФ что б там "противостоять Хуйлу". Дерзайте кто по тюрьме соскучился

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Который сразу вытрут

С таким же успехом можно поехать в РФ что б там "противостоять Хуйлу". Дерзайте кто по тюрьме соскучился
:smiley24:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline RG

• Ветеран форума

Offline WestNik

• Ветеран форума
пропонуєте пограти з шулерами в карти ?

Offline -Юрій-

• Hero Member
Не згоден.
До бану, коментар провисить декілька годин й багато читачів "почують" іншу думку. Я ненавязую, кожен сам собі Спілберг.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Не згоден.
До бану, коментар провисить декілька годин й багато читачів "почують" іншу думку. Я ненавязую, кожен сам собі Спілберг.
Я не піду, але якщо комусь охота морочити собі причиндали, то вольному - воля.
Цікаво буде подивитись на результати, прошу інформувати про результати операції  :laugh:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline WestNik

• Ветеран форума
Не згоден.

граєте в карти з шулерами ?

наперстки полюбляєте ?

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Нема варіанту "ніколи там не був".

Offline WestNik

• Ветеран форума
Я не піду, але якщо комусь охота морочити собі причиндали, то вольному - воля.
Цікаво буде подивитись на результати, прошу інформувати про результати операції  :laugh:

результати абсолютно прогнозовані- забезпечення кацапського ресурсу безкоштовним контентом

і отримання пи*ди від бабусів- почесна місія  :gigi:

Offline -Юрій-

• Hero Member
граєте в карти з шулерами ?

наперстки полюбляєте ?
принципово не граю на любі цінності.

Offline -Юрій-

• Hero Member
результати абсолютно прогнозовані- забезпечення кацапського ресурсу безкоштовним контентом

Єслі чьо й на вулиці напотрібно виходити , щоб неотримати пизди від російськомовних наці. Прємудрі піскарі...

Offline RG

• Ветеран форума
Ну, можна й в якусь лгбт тусовку піти. І встигнути якусь агітацію провести, поки сам туди втягнешся   :weep:

Offline -Юрій-

• Hero Member
Не партесь, може все само розсмокчеться...

Offline Geo

• Ветеран форума
четвертий варіант.

Я НІКОЛИ не хочу повертатись на упячку. Навіть, якщо зміняться модери і мене запросять. (А цього не буде). А якщо і буде - НІ.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

Якщо пан Юрій захоче поставити на собі експеримент, то ця гіпотеза може бути верифікована.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
четвертий варіант.

Я НІКОЛИ не хочу повертатись на упячку. Навіть, якщо зміняться модери і мене запросять. (А цього не буде). А якщо і буде - НІ.
Ну я не настільки категоричний. Якщо Казльону посадять в тюрягу і зміниться власник, то чому би й не потанцювати на урочистостях з нагоди такого свята  :gigi:?

Offline -Юрій-

• Hero Member
Для того й голосувалка. Я , напевно, як метелик- одноденка, спробую реінкарнуватись й повести паству в потрібному напрямку... Потрібні дії.

Offline Geo

• Ветеран форума
Ну я не настільки категоричний. Якщо Казльону посадять в тюрягу і зміниться власник, то чому би й не потанцювати на урочистостях з нагоди такого свята  :gigi:?

НІ.

Offline WestNik

• Ветеран форума

Offline -Юрій-

• Hero Member
Кожному своє робить ...
Всім іншим , розбудовувати СУП і не банити тих, хто вболіває( осад все ще присутній).

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Зачекай !

шукаєш гострих відчуттів? Осьо тут їх знайдеш точно ->> http://for-ua.info   :smilie7:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Morcheeba

• Sr. Member
Нахуй нада.
Можу свій нік віддати.

Offline cynic

• Hero Member
Re: Чи варто повернутись на фуп,
« Reply #29 : Березня 16, 2019, 11:22:45 23:22 »
Немає вже ніякого ФУПу.
він Є і власне такий який його створюють щогодини і щодня як форумчани так і адмінка (яка направляє банами  рух форуму у своє визначене нею русло).Просто зараз дуже велика концентрація напруги всього у кожного-від інтересів , вкладів чи прагнень до сподівань і результатів.
   Якщо то не той ФУП,який ти хочеш,то шукай інший.....але,серйозно,невже якийсь форумчик такий важливий у твому житті,що ОЙ? Подивись навколо-власне ТАМ проходять події ,що будуть мати вплив на твоє життя в РЕАЛІ,а то що на форумі то МІРАЖ,булькотіння емоцій.а не справжніх доленосних вирішень твого чи країни становища.Вище голову :smilie7: