Я не заходила на українські ресурси ще з початку вересня. Боляче все читати, тим більше що у саміх все йде прахом... На СУП зайшла, тому що маю для вас, любі друзі, важливу новину. Вибачте, що не по темі, але будь ласочко, дайте людям почитати. Думаю, майже всім буде цікаво.
Перш за все, всім щасливого нового року. Здоров'я, миру та добобуту. Хто сьогодні святкує Різдво Христове - веселих свят.
Так от, нарешті "мій" геніяльний дослідник та його супер-система Socrates розродилися прогнозом по рашці. (Я його запитувала про це разів 5, ще з 2014-го. Вчора хтось поставив питання по-іншому – et voilà!) Добра новина - рашка розпадеця. Сумна новина - не скоро, а тільки після 2038 року. Не в одночасся, звичйно, а після довгої кривавої кризи, громадянських та міжнародних війн. Буде страшне насилля, політична еліта - ну диктатура, тиранія по суті, буде нищити всіх і все, щоб триматися. На жаль, не тільки в рашці...
Тепер, будь ласка не забувайте, що Україна є частиною європейської цивілізації. Тому всі події континенту пов'язані між собою. Socrates виділив 18 січня 2020 як один із поворотних моментів в історії людсва. Слідкуйте за ознаками в Україні. Ясно, що не всі події довкола цієї дати будуть супер-важливими, але якісь будуть.
В Європі ця дата позначить ще ніколи не бачений в історії людства економічний, фінансовий, банковий тощо крах. Ми всі вже в ньому по горло, до речі. Далі все це розповсюдиця на весь світ. США протримаються десь до 2023 року і їх економіка паде останньою.
Після 2032 року фінансово-економічний центр світу перейде до Китаю і пeрeбуде там 300 років. 2020 рік серйозно прискорить кінець західної цивіпізації в її теперішнньому вигляді. Це - історичнй процес, який зупинити неможливо. Але перед кінцем (2032) Європа (і США) потоне у тоталітаризмі та насиллі. Треба бути готовими до цього морально.
Це все нам прогнозує Socrates. Життя, звичайно, не зупиниця, але треба розуміти та враховувати глобальнi процеси майбутнього.
PS Я СУП зараз не читала і читати не буду. Серце не витримує. Тому ваші коменарії (і можливі матюки) мене не досягнуть.
Будемо жити!
Source:
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/is-world-war-iii-on-the-horizon/