Автор Тема: Виступ Олени Білозерської у Штаб-квартирі НАТО в Брюсселі  (Прочитано 329 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Олена Білозерська

Мій вчорашній виступ у Штаб-квартирі НАТО в Брюсселі (+субтитри англійською і українською). Перепрошую за погану англійську, за 5 років війни я добряче її підзабула, плюс хвилювалася сильно і не стежила за вимовою.
Прохання поширювати, я і всі інші дівчата з нашої ветеранської дипмісії дуже старалися :)

Ми, українці, воюємо не за "мир за будь-яку ціну", не за "припинення вогню", а за звільнення і повернення нашої землі.

У 2016 році я брала участь у розвідвиході поблизу Маріуполя, де ми захопили військову карту, зроблену російським офіцером,

і на цій карті були позначені позиції, сили і засоби нашого ворога, в тому числі ті, що офіційно належали Збройним Силам Російської Федерації.

Там було написано чітко: "Збройні сили Росії".

Чи можу я запитати вас, як це виглядає у світлі безперервних російських тверджень про те, що їхні військові не беруть участі у боях на Донбасі?

Я хочу вам сказати: дорогі, шановні закордонні друзі! Будь ласка, не допомагайте нам домовлятися з Росією. Всі угоди з цією країною безнадійно марні і контрпродуктивні.

Тільки жорстка лінія всього вільного світу по відношенню до Росії,
широкий комплекс з військових, економічних і дипломатичних заходів здатний її зупинити.

Європа повинна зрозуміти, що кожен барель нафти, кожен кубометр газу, придбані у Росії, перетворюються на нові ракети, снаряди і кулі, які сьогодні вбивають моїх співвітчизників, і, цілком можливо, вбиватимуть ваших співвітчизників завтра.

І, власне кажучи, не тільки завтра. Ми всі пам'ятаємо 300 невинних людей з повітряного рейсу, які були вбиті російською ракетою, спробу перевороту в Чорногорії [організовану Росією], щоб перешкодити цій країні вступити до НАТО, дії російських вбивць у Великій Британії тощо.

Як кожен може побачити, це не лише українська проблема. Це проблема всього вільного світу.

Ми не закликаємо вас воювати за нас. Насправді це ми воюємо за вас.
Ми, українці, захищаємо весь вільний світ від Росії.

Але нам потрібна ваша підтримка у вигляді зброї, боєприпасів і антиросійських санкцій.

Зробіть це зараз, і майбутні покоління європейців будуть вічно вдячні вам!

If you are going through hell, keep going.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча