Схоже на те, що кацапи вирішили назло кондуктору піти пішки. Вони усвідомлюють, що після розколу з ними не захочуть спілкуватись навіть серби?
Звичайно! І я думаю, серби будуть з ними, в них ті ж проблеми і ті ж таракани з скрєпами
Коли ще вони не приїхали на Собор, і не визнали його таким, що відбувся, стало ясно, що вони не визнають Константинополь головним. Тобто, або кацапи головні, і всі роблять, як бажає Хуйло, або розкол
Імхо, зараз просто оформлення розлучення. А Варфоломій (умовно кажучі) відтяпає собі найсолодший шматочок з нормальними християнами
))
Це прекрасно, імзо - по перше, не хочеться, щоб православ'я асоціювалось з отими кацапськими і сербськими терористами, які вбивали, катували "за вєру" і продовжують це робити досі на Донбасі
А по-друге розкольників буде легше витурити з об'єктів культурного надбання. Хоча просто не буде, звісно. Головне зараз побільше розповідати про томос, історію християнства в Україні, дії москви...щоб перевербувати прихожан МП наскільки це можливо.
ЗІ Чітаю кацапські новини, виють свинособаки, погрожують релігійною війною. Так, начебто уроди її вже не ведуть - чого варте лише вбивство 4 п'ятидесятників в Слов'янську "руской правосланой армієй", катування і кидання на підвал католицьких, грекокатолицьких, КП священників, ще пам'ятаю як кізячки пороли католицького священника нагайками
завозили і переховували зброю, повіджимали на Донбасі і в Криму всі церкви не МП...що це, як не релігійна війна?