0 Користувачів і 12 Гостей дивляться цю тему.
Журнал Україна / Ukraïna Journal25 November 2017 ·І тут питання упирається в те, а хто ж народив і виховав матір і яким же військовиком був Русланин дід - Аркадій Сапєґін.*Аркадій Васильович Сапєґін, виявляється, залишив цікаві сліди в інтернеті, причому виключно в російському інформаційному просторі. Появилась совместная идея создать специализированный военный лагерь для старшеклассников и рабочей молодежи, где ребята будут осваивать азы армейской жизни. Место выбрали под Кировградом, вокруг красивый лес, горы. Несколько лет Сапегин был начальником лагеря, где прошли обучение многие группы допризывников. Борис Николаевич, оценивая уровень подготовки, как-то раз пошутил: «Ребята у тебя такими специалистами становятся, словно уже отслужили в армии!»
Цитата: Lina від Серпня 27, 2018, 11:05:48 23:05Цитата: Ad Astra від Серпня 27, 2018, 10:40:22 22:40Цитата: Lina від Серпня 27, 2018, 10:39:09 22:39Цитата: Ad Astra від Серпня 27, 2018, 10:26:14 22:26Цитата: Lina від Серпня 27, 2018, 10:24:06 22:24Ну, так. Януковича дуже багато людей не любили, і серед них і зовсім не бідні люди - і гроші, продукти, екіпирування,спеціалісти зтікалися на Майдан звідусіль. Щодо організаціїї побуту - тут звичайно далися взнаки досвіди протесних акцій політиків і партій, що починалися в 90-ті роки, та під час Помаранчевої революції.Мені (і думаю, великому загалу) хотілося б взнати більше, яких конкретно.Яких що? Протестних акцій? Та були вони й за Кучми, і організовувався Майдан за часів Помаранчевої революції - он наші історики набагато більше розкажуть про всі ці події.політиків і партійНу, так кажу ж - Змій Горинич, Петя на тракторі, ОУН завжди в протестах попереду, Кривавий пастор, та ще багато хто, вже й не пам"ятаю. Ні, вони примазалися потім. Як я написала, їх Майдан застав зненацька. Були інші гравці, але хто?
Цитата: Ad Astra від Серпня 27, 2018, 10:40:22 22:40Цитата: Lina від Серпня 27, 2018, 10:39:09 22:39Цитата: Ad Astra від Серпня 27, 2018, 10:26:14 22:26Цитата: Lina від Серпня 27, 2018, 10:24:06 22:24Ну, так. Януковича дуже багато людей не любили, і серед них і зовсім не бідні люди - і гроші, продукти, екіпирування,спеціалісти зтікалися на Майдан звідусіль. Щодо організаціїї побуту - тут звичайно далися взнаки досвіди протесних акцій політиків і партій, що починалися в 90-ті роки, та під час Помаранчевої революції.Мені (і думаю, великому загалу) хотілося б взнати більше, яких конкретно.Яких що? Протестних акцій? Та були вони й за Кучми, і організовувався Майдан за часів Помаранчевої революції - он наші історики набагато більше розкажуть про всі ці події.політиків і партійНу, так кажу ж - Змій Горинич, Петя на тракторі, ОУН завжди в протестах попереду, Кривавий пастор, та ще багато хто, вже й не пам"ятаю.
Цитата: Lina від Серпня 27, 2018, 10:39:09 22:39Цитата: Ad Astra від Серпня 27, 2018, 10:26:14 22:26Цитата: Lina від Серпня 27, 2018, 10:24:06 22:24Ну, так. Януковича дуже багато людей не любили, і серед них і зовсім не бідні люди - і гроші, продукти, екіпирування,спеціалісти зтікалися на Майдан звідусіль. Щодо організаціїї побуту - тут звичайно далися взнаки досвіди протесних акцій політиків і партій, що починалися в 90-ті роки, та під час Помаранчевої революції.Мені (і думаю, великому загалу) хотілося б взнати більше, яких конкретно.Яких що? Протестних акцій? Та були вони й за Кучми, і організовувався Майдан за часів Помаранчевої революції - он наші історики набагато більше розкажуть про всі ці події.політиків і партій
Цитата: Ad Astra від Серпня 27, 2018, 10:26:14 22:26Цитата: Lina від Серпня 27, 2018, 10:24:06 22:24Ну, так. Януковича дуже багато людей не любили, і серед них і зовсім не бідні люди - і гроші, продукти, екіпирування,спеціалісти зтікалися на Майдан звідусіль. Щодо організаціїї побуту - тут звичайно далися взнаки досвіди протесних акцій політиків і партій, що починалися в 90-ті роки, та під час Помаранчевої революції.Мені (і думаю, великому загалу) хотілося б взнати більше, яких конкретно.Яких що? Протестних акцій? Та були вони й за Кучми, і організовувався Майдан за часів Помаранчевої революції - он наші історики набагато більше розкажуть про всі ці події.
Цитата: Lina від Серпня 27, 2018, 10:24:06 22:24Ну, так. Януковича дуже багато людей не любили, і серед них і зовсім не бідні люди - і гроші, продукти, екіпирування,спеціалісти зтікалися на Майдан звідусіль. Щодо організаціїї побуту - тут звичайно далися взнаки досвіди протесних акцій політиків і партій, що починалися в 90-ті роки, та під час Помаранчевої революції.Мені (і думаю, великому загалу) хотілося б взнати більше, яких конкретно.
Ну, так. Януковича дуже багато людей не любили, і серед них і зовсім не бідні люди - і гроші, продукти, екіпирування,спеціалісти зтікалися на Майдан звідусіль. Щодо організаціїї побуту - тут звичайно далися взнаки досвіди протесних акцій політиків і партій, що починалися в 90-ті роки, та під час Помаранчевої революції.
Цитата: Ad Astra від Серпня 27, 2018, 11:21:11 23:21Цитата: Lina від Серпня 27, 2018, 11:05:48 23:05Цитата: Ad Astra від Серпня 27, 2018, 10:40:22 22:40Цитата: Lina від Серпня 27, 2018, 10:39:09 22:39Цитата: Ad Astra від Серпня 27, 2018, 10:26:14 22:26Цитата: Lina від Серпня 27, 2018, 10:24:06 22:24Ну, так. Януковича дуже багато людей не любили, і серед них і зовсім не бідні люди - і гроші, продукти, екіпирування,спеціалісти зтікалися на Майдан звідусіль. Щодо організаціїї побуту - тут звичайно далися взнаки досвіди протесних акцій політиків і партій, що починалися в 90-ті роки, та під час Помаранчевої революції.Мені (і думаю, великому загалу) хотілося б взнати більше, яких конкретно.Яких що? Протестних акцій? Та були вони й за Кучми, і організовувався Майдан за часів Помаранчевої революції - он наші історики набагато більше розкажуть про всі ці події.політиків і партійНу, так кажу ж - Змій Горинич, Петя на тракторі, ОУН завжди в протестах попереду, Кривавий пастор, та ще багато хто, вже й не пам"ятаю. Ні, вони примазалися потім. Як я написала, їх Майдан застав зненацька. Були інші гравці, але хто?ОУН і Свобода були з самого початку. Не було ніякої особливої містики чи таємного ходу карти. Росіяни в цей час сиділи в Сочі на тій Оліміаді, тож особливо на хід подій не впливали. Вони влізли вже потім, але нічого не вийшло.
Та хто завгодно міг притягнути ту апаратуру, а прибрати могли або випадково, або хтось таки був поінформований про штурм, і про всяк випадок прибрав апаратуру.
Вікіпедія стверджує
Забудьте про Руслану.Її цікавить лише її хатинка і піар.