Тобто вас алконавт почне гепати,а ви будете викликати поліцію?
А встигнете?
А якщо ви з родиною?
А як вам поліція допоможе,коли вас вже побили?
Зеленкою лоба помаже?
Вас це задовольнить?
Може краще хай того бика зеленкою розмальвують,вам так не здається?
Саме про це ,до речі,вам і талдичать чотири сторінки.
У нас ніхто не буде перевіряти папірці на ствол?
Ви з ППСниками давно спілкувалися?
Ви їм пневмат покажіть і вони зразу ж СОГ викличуть .
Або з бітой пройдіться,яка не є холодною зброєю~дізнаєтесь хто це визнача і де всі бачили,разом з ним і вами, думку адвоката з цього приводу.
Може , й буде доказом ,чи як ви висловилися~улікою,але для цього не тре п‘яним ходити і влаштовувати разборкі з алконавтом,якому достатньо дрином пару раз дати або ,що правильніше,просто послати і пригрозити фомкою по горбу чи цеглиною по мордяці.
А взагалі ,ствол передбачає відповідальність і за себе і за інших,і наявність певних знань як юридичних,так і ТТХ ствола,і грошей на норм.адвоката .
Саме порушення крим.провадження не є вироком,хай порушують на здоров'я ,познайомитесь з нашою поліцією,дізнаєтеся ,які з них помічники .
Дивитесь багато Амер. серiалiв та бойовикiв - кiно, то добра казочка, яка лише розважае глядача...
Ви такий розумний, то чого вам вiд нас треба - купуйте собi купу стволiв, рушницi, АКМ чи що вам так треба та не робить зайвих хвиль, що все так погано.
Читайте КК й робить висновки - ще раз повторю, якщо не зрозумiли - Украiна - не США - шмалити iз стволiв, бо це такий кайф... у нас не будуть, хай би як справа не йшла.
Ви намагаетесь нагнути на свою сторону, а я вам даю пораду - забудьте про стволи, як про страшний сон.
Бо копи вас першого й затримають, а вже потiм... Суд буде розбиратися, що там було, хто перший почав стрiляти...
Що саме з моїх постів походить на вашу думку з американських бойовиків і серіалів?
До речі,майже не дивлюсь.
Особисто від вас нічого не тре,мені більш цікаво поспілкуватися з юзерами ,які в темі.
А де в США смалять в кайф?До речі,смалять:з місяць назад у сусідньому районі контрабандисти таких же пошмаляли,три трупи,4~5 у СІЗО,на днях у місті не останього громадянина завалили.Це на вскідку,знаю й веселіші речі.Тут у нас є юзер зі штатів,то може його варто дослухатись,а не видумувати?
Нагнути(поставити раком)~ означа змусити,навіщо ви вживаєте слова не розуміючи їх значення ?У кримінальному російському серіалі почули?І я тут дискутую,дискусія передбача рівні права для всіх учасників.Я своїми правами десь зловжив?
А чому я повинен слухатися ваших порад?Ви конченому алконавту не можете дати ради,просто попогрожувати,розводитесь про балончики.Знаєте,чому зазвичай застосовують ноги/руки,а не газ,у т.ч. і зброю?Доходить краще.
Хай затримують,я не боюсь.Суд це теж не чорт з рогами.Я там був,а ви тільки по телевізору бачили.