То що, на похіхікає ?
Європа в опасностє
Ні, не похіхікає.
Та й навіщо? Щоб потім було щось на кшталт того, як було на мітингу 22.02.2014 р., коли вона тільки-но звільнившись з тюрми, приїхала на революційний Майдан, а там її зустріли більше ніж холодно. Наступного дня на Майдані почали розклеювати листівки "Люстрація!", де було зображено інвалідне крісло, а на ньому сидить якась жінка, в якої взуття на каблучках і характерна коса на голові ?
А з наступного дня по телеканалах почали гуляти політологи й політики, котрі почали нав"язливо агітувати "за нові молоді політичні обличчя" ( правда, в одного з них обличчя було як в Бармалея, а голова наче чоловіча генеталія, а другий всім своїм обличчям був схожий на жіночий статевий орган).
То для чого ж і для когось старатися? Для чого десь принижуватись, підбираючи слова ?
Але найголовніше - можна скільки завгодно терпіти нападки й підлість інших політиків і інших політ.сил, але однозначно
досить терпіти тупість, невдячність, фантастичну тупорилість і байдужість етнічних "маленьких українців"Хіба не так? От особисто я вважаю, що саме так.
...............................
Тепер будуть інші часи, інші політики, інші люди, боюсь що й інша країна, а про все що пов"язане з українською історією пам"ятатимуть тільки історики.
.........................
ЮВТ вже ніколи більш не буде принижуватись і ризикувати, бо в Україні нема в ім"я кого, в ім"я чого і нема задля чого.