0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.
А якби ше плагін зробить для tapatalk - була б бімба, а не форум!
для вновьприбывших подымаю веточку
теми змінюються в профілі. текст на сторінці збільшується\зменьшується колесом миші при натисненому CTRL
шото пока нифига не вкурил.
А что такое в своем профиле "кількість голосів"?
Я тут кілька днів тому випадково знайшов кнопку показати відповіді... і виводить список всіх тем де є відповіді на свої пости...Тепер щось не можу знайти... Може хтось ткне носом? дякую
Цитата: Татьяна від Березня 30, 2014, 12:35:50 00:35А что такое в своем профиле "кількість голосів"?я так понял, что это показатель того, сколько раз голосовал в тех или иных опросах форума
ну и вот уже перейдя в этот пункт меню - меняешь например сначала тему оформления - там их три - выбираешь нижнюю - называется - Core
Цитата: qwest від Березня 30, 2014, 12:35:08 00:35ну и вот уже перейдя в этот пункт меню - меняешь например сначала тему оформления - там их три - выбираешь нижнюю - называется - Coreто шо было на картинке поменял...а это шо?
Ше було б добре добавити біля кожного користувача країну з якої пише... наприклад у вигляді прапора. Країна повинна визначатися по ір користувача...
Цитата: кноп від Березня 30, 2014, 01:26:24 01:26Цитата: qwest від Березня 30, 2014, 12:35:08 00:35ну и вот уже перейдя в этот пункт меню - меняешь например сначала тему оформления - там их три - выбираешь нижнюю - называется - Coreто шо было на картинке поменял...а это шо?о чем именно ты спрашиваешь ? о Core ? это одна из тем оформления форума - выбери ее и форум становится более читабельным и юзабельным
Цитата: Oleksiy від Березня 29, 2014, 04:05:44 16:05Ше було б добре добавити біля кожного користувача країну з якої пише... наприклад у вигляді прапора. Країна повинна визначатися по ір користувача...це складно зробити навіть для свіжого форуму. є лише один такий мод, але й він працює коряво та на додаток навантажує сервак