То что внешне кажется нам сеператизмом, на самом деле - агония старого режима. Это их базовые регионы, их клоака, оттуда они вышли и там они умирают. Уродливо умирают, в муках, стараются нанести максимум ущерба стране.
есть такое дело...
вон, запорожье и харьков приятно удивляют
А меня нет. Я понимал, что реально синие регионы - Луганск, Донецк, Крым. Ну может немного Харьков. Остальные все проукраинские, и карты которые нам рисуют синяки - галимый пиздеж на протяжении более 10- ти лет.
Не зовсім так. Я про Донецьк.
Можу твердо сказати -- масової підтримки сепаратистам тут немає. Підтримують насправді одиниці. Це видно навіть з фото. Це було видно на мітингу 05.03.14, коли нас було біля 5000, а колорадських -- ледве 500 чоловік. З обох боків практично виключно мешканці Донецька. І зараз маю інформацію щодня -- практично ніхто не підтримує цих придурків в ОДА. Навіть підтримки Янука чи ригів в останні роки не було. Не було такої, яку "малювали" на виборах.
Наразі тут місцева мафія чіпляється за будь-який шанс, використовує будь-яку можливість, щоб якось уникнути покарання за все, що творили в останні 20 років. Використовують при цьому і сепарастичні лозунги. Також задіюють своїх бойовиків. Дехто з пересічних ідіотів "ведеться" на лозунги.
Путін це використовує зі своєю метою.
В інших регіонах Сходу та Півдня, де метастази мафії не так сильно вразили -- все виглядає легше. Не через те, що там набагато менше сепаратистів. А через відсутність сильних мафіозних структур. НМД, навіть Луганськ не можна порівнювати в цьому відношенні з Донецьком.