Порушуючи табуТесса (47) натуристка: - Як тільки мій одяг падає донизу, я відчуваю ніби звільненняМарйолейн ГейлсТесса (47) із своїм чоловіком Бауве (50) два роки тому започаткували у Франції бед-енд-брекфест для натуристів. Минулого року в передачі «Я емігрую» можна було побачити як вони голяка були зайняті будівництвом. Тесса є натуристкою вже двадцять п’ять років.
«Коли я жила з батьками, я не була натуристкою. Коли в свої двадцяті роки я познайомилася із Бауве, він мені розповів, що має звичку ходити голим вдома. Мене це зацікавило і ми почали із відвідування сауни. Після того я зважилася на ще один крок далі».
ЗВІЛЬНЕННЯ«В решті решт, ми ходили в місця для натуристів, де я дуже скоро відчула себе в своїй тарілці. Вдома ми також скидали одяг; ми ходили голяка вдома і в закритому садочку. Кожного разу, коли одяг скидається, це наче звільнення від усього.»
«Я відношуся до одягу функціонально, якщо мені холодно, то я вдягаюсь. В Нідерландах, зрозуміло, я ходила по вулицях і на роботу одягнена. Зараз, коли ми маємо власний бед-енд-брекфест для натуристів, я також вдягаюся, коли треба кудись вийти з дому.»
Тесса натуристка: ходити голою не означає що це має якесь відношення до сексуБЕЗ ДІТЕЙ, ДОМАШНІХ ТВАРИН ТА ОДЯГУ«Ходіння по магазинах, це не моє .Я не ношу брендовий одяг і моя шафа заповнена переважно базовим одягом, як от футболки, штани та спідниці, і є одна дуже шикарна сукня. Я її купила, коли ще виступала с концертами, я граю на скрипці. Ця сукня з тих часів висить без діла у мене в шафі.»
«Ми з Бауве вже тривалий час думали, щоб відкрити бед-енд-брекфест для людей, що хотіли б проводити відпустку без дітей, домашніх тварин і одягу. Бауве, до речі, має класичну музичну освіту, він був ударником».
УСАМІТНЕННЯ«Я працювала координатором по маркетингу, грала на скрипці і фотографувала. Ми не наважувалися одразу все кинути. Коли ми трохи назбирали грошей, в нас з’явилася можливість нашу мрію реалізувати.»
«Після довгих пошуків ми натрапили на місце, що було сховане від світу, там протікала річка, був басейн в саду і поруч були досить великі будівлі. Ми виріши все це купити і з початку квітня 2015 року ми стали у французькому Тіаті гордими власниками Moulin de Chez Joyeux. »
ЗНЯТИ ОДЯГ«Наші пошуки можна було побачити в «Я емігрую». Ми ніколи не приховували наших мрій, і про них знало багато людей. Моїм батькам довелося проковтнути ком в горлі, коли все вже було домовлено, і вони почули, що їхня дочка збирається емігрувати. Далі ми отримували лише позитивні відгуки.»
«Найчастіше задають питання, як ми знайшли це місце. Що відбувається, коли приїжджають гості. Коли вони приїздять, ми знайомимось з усіма, дехто одразу роздягається, інші спочатку якийсь час оглядаються навкруги. В усіх свої звички. »
Тесса і Бауве перед своїм закладомГОЛИМИ В БАСЕЙНІ«Ще одне питання, чи обов’язково ходити цілий день голим. Звичайно, ми виходимо з того, що людям подобається не носити ніякого одягу, але, це, звичайно, зовсім не обов’язково.»
«Єдине місце, де голим бути обов’язково, це басейн. Але це обумовлено правилами гігієни. Ми дуже серйозно ставимося до гігієнічних правил, і тому, наприклад, завжди готуємо тільки в одязі. На вечерю гості, також часто вдягаються.»
СЕКС«Першоразники, як ми називаємо людей, що вперше приїхали в місце для натуристів, часто почуваються не зовсім зручно. Вони, наприклад можуть сидіти біля басейну, загорнутими у рушник. З досвіду знаю, що через день той рушник зникає.»
«Час від часу зіштовхуюся із тим, що люди думають, що ходити голим має щось спільне із сексом. Це абсолютно не так! Немає нічого збуджуючого втому, щоби ходити голим. Іноді мені доводиться захищати цю точку зору., я тоді думаю, ‘Ну, знову…’».
ТЕКСИЛЬНИЙ КЕМПІНГ«Коли ми самі їдемо у відпустку, то ми теж вибираємо місця для натуристів. Якось ми зупинялися в «Текстильному кемпінгу». Там, коли треба було прийняти душ, доводилося роздягатися у вузенькій кабінці, вішати одяг на гачок, точно в те місце, куди потім лилася вода.»
«Там також треба було одягати в басейні купальники, що липнуть до тебе, коли виходиш з води. Це ж зовсім не приємно, чи не так? Коли я ходжу повністю роздягненою, то почуваюся більш впевнено. »
НІЯКОГО СТАТУСУ«Коли на тобі одяг, то ти миттєво помічаєш складочку жиру над брюками. Я майже повністю вільна від такого роду незручностей. Також мені подобається, що голі люди не мають статусу. Кожен такий, як усі, і ніхто не бачить, це директор банку, чи сміттяр. Це ж класно? »
«Я ставлюся до перебування в кемпінгу для натуристів, як до продовження сауни, тільки в нас можна цілий день голими засмагати біля басейну. Це, все ж, дивно, що люди масово ходять до сауни, але «голу» відпустку вважають занадто сміливим кроком.»
https://vrouw.nl/artikel/doorbroken-taboe/44920/tessa-is-naturist-in-je-blootje-lopen-heeft-niets-met-seks-te-maken