Автор Тема: Кримчанам, що відслужили в українській армії, доведеться служити ще раз  (Прочитано 1031 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline kornet21

• Hero Member
країнці, віком до 27 року, що відслужили в українській армії, але отримали російський паспорт служитимуть в армії ще раз.

Про це заявив в.о. військового комісара Москви Олексій Астахов, повідомляє «Московский комсомолец ».

«Закон не дозволяє зараховувати службу в армії України і молоді люди у віці до 27 років, які знову прийняли російське громадянство, підлягатимуть призову в російську армію. А от чи будуть вони служити, вирішить призовна комісія. Це стосується всіх держав, не тільки України. Виняток становлять тільки Таджикистан і Туркменістан, оскільки з цими країнами у Росії є угода», - сказав він.

Як буде реалізовуватись це правило на території окупованого Криму, Астахов не уточнив.
http://kriminal.tv/news/krimchanam-shcho-vidslugili-v-ukrajinskij-armiji-dovedetsja-slugiti-shche-raz.html

Offline roma

• Ветеран форума
 А ведь это частый сон (кто в армии служил), что второй раз в армию забрали. :smilie10: А теперь - наяву у некоторых!  :smiley14:
« Останнє редагування: Квітня 11, 2014, 10:41:15 22:41 від roma »
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline medved

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
нафіга постить фейки
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Convers

• Jr. Member
  • **
Сколько раз возвращался в армию во сне,,,а кому то *поперло* послужить еще раз.. :smilie10:

Offline Мирон

• Hero Member
А ведь это частый сон (кто в армии служил), что второй раз в армию забрали.

У меня такая же фигня. Я склонюсь к тому, что это у мужиков какие-то архетипы коллективного бессознательного живут.

Offline shifr

• Hero Member
А ведь это частый сон (кто в армии служил), что второй раз в армию забрали. :smilie10: А теперь - наяву у некоторых!  :smiley14:

А мне часто сниться, что осталось пара дней до  защиты диплома, а я даже темы не знаю, может им и украинские дипломы стоит перездать?  :smilie8:.