0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
для finliрозійтись це яктериторіально, я проти, в Донецьку 65% хочуть жити в Україні, ви таки за етнічні чистки?
всім дякую за дискусіюна жаль більше лозунгів чим оригінальних ідей і шляхів виходу з кризи, абе було декілька дуже цікавих пропозицій.я дуже хотів би жити в монокультурній, мононаціональній і монорелігійній Україні, на жаль це мрії, можливо діти чи внуки доживуть, до часу коли, громадяни України, що зараз проживають на її території стануть такою нацією, поки що це не так. ми різні і це треба визнавати, нажаль, ми розмовляємо багатьма мовами, дві з яких домінують по кількості громадян, що вважають їх рідними і це треба визнавати. Далі треба шукати шлях для зближення і компромісів. Тоді ми побудуємо Україну, а протиставлення ні до чого доброго не веде.
всім доброї ночіподумайте ще раз спокійно. можливо Ви по іншому сприймете пропозиції.
Цитата: Nik02121971 від Квітня 11, 2014, 09:24:45 21:24для polemistesви злились. аргументи такого не може бути, бо немє ніде в світі - це бімба.не пошлють, наприклад в Тернополі багато підтримує. Знаєте чому?Більшість жителів центральної і західної України вільно володіють двома мовами, або легко заповнять пробіли за 2-3 роки перехідного періоду. Важче буде південни і східним обастям, але думаю вивчать, плющить тільки ідейних ватників, що не хочуть вчити українську і націоналістів, що не хочуть вчити російську.Поясніть, чому громадянин України має вчити російську?
для polemistesви злились. аргументи такого не може бути, бо немє ніде в світі - це бімба.не пошлють, наприклад в Тернополі багато підтримує. Знаєте чому?Більшість жителів центральної і західної України вільно володіють двома мовами, або легко заповнять пробіли за 2-3 роки перехідного періоду. Важче буде південни і східним обастям, але думаю вивчать, плющить тільки ідейних ватників, що не хочуть вчити українську і націоналістів, що не хочуть вчити російську.
для finliпо Дніпру, чи по Збручу?Львів і Полтава досить різні в мові і культурі.Я батьківщиною не торгую, Крим -це Україна.